- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
Somucu var cnm atsam anlarmısın ml falan yazmıyor acıkcası. Ama doktor satısına degil hareketsizliğine takılmış.Canım eşin kaç ml sperm verdiyse ona bakıyorlar yani senin bir damla dediğin tıpça kaç ml ye tekabül ediyor bilmiyorum ama eğer 1 ml de 30 milyon sa sperm süper o zaman ama o bir damladan 2 ml 3 ml sperm çıkıyorsa ki miktarı bilemiyoruz tabi o zaman sayı az olmuş oluyor
Ay hadi gözün aydın canım benimKizlar gunaydin simdi doktordan ciktik doctor esinin herseyi iyi dedi 70 milyonda 24 milyon canli sprem varmis ileri hareketini sordum ileri geri ve yerinde hareletsizlik %30. Olunca hersey normal oluyormus bizim %35 di doktor normal yolla hamile kalabilecegimi soyledi simdi yumartalarim catliyomu die kan verdim 2 de cokcak dua edin
Ayyy insallah. Kuzum insallah agzindan bal damliyo insallah hepimiz tek tek gebeyiz yazariz ve hep birlikte seviniriz rabbim yuzumuze gulsun insallah❤❤❤❤Ay hadi gözün aydın canım beniminşallah yumurtalıklarında güzel güzel çatlamıştır da buraya zamanı geldiğinde gebeyim yazarsın ona seviniriz inşallah
AminAyyy insallah. Kuzum insallah agzindan bal damliyo insallah hepimiz tek tek gebeyiz yazariz ve hep birlikte seviniriz rabbim yuzumuze gulsun insallah❤❤❤❤
İyi şükür kız :)Kizlar gunaydin simdi doktordan ciktik doctor esinin herseyi iyi dedi 70 milyonda 24 milyon canli sprem varmis ileri hareketini sordum ileri geri ve yerinde hareletsizlik %30. Olunca hersey normal oluyormus bizim %35 di doktor normal yolla hamile kalabilecegimi soyledi simdi yumartalarim catliyomu die kan verdim 2 de cokcak dua edin
Evet canim cok sukur sekerimde yokmusİyi şükür kız :)
Bu haberler sevındırıcı :) inşAllah su pkoyuda atlatırsın.inşAllah tez vakitte gebe kalırsın saglıklı vr hayırlı tatlış tatlış bebişlerin olur :) AMİNEvet canim cok sukur sekerimde yokmus
yuzkere amin bin kere amin Rabbim o gunleri hepimize yasatsin insallah ❤❤Bu haberler sevındırıcı :) inşAllah su pkoyuda atlatırsın.inşAllah tez vakitte gebe kalırsın saglıklı vr hayırlı tatlış tatlış bebişlerin olur :) AMİN
Çatlatma ignesi vermişYumurtalarim catlamiyormus
Kizlar ileri hareketlilik az mi sizce
anladım canım doktor daha iyi bilir tabi ama yinede deneseydi belli olmaz hem zararında yok çatlatma ignesinin asıl çatlamazsa kiste dönüşürDaha vermedi tek bi yumurta 11 cm olmus pek umutlu degil ama persembeyibekliyelim dedi
Cnm bizim 30 milyon sperm var %30 hareketli ama kimyasal dısında gebe kalamadım. Sanırım sperm sayısıylada alakalıcanım yüzde 15 bebiş olması için yeterli bence toplam sperm sayınız kaç morfoloji falan yazmıyor eşinin bir rahatsızlığı var mı ?
Cnm inşAllah kocaman yumurtların olur doktorda sende şaşırıp kalırsınız inşAllahh. AMİN :)Daha vermedi tek bi yumurta 11 cm olmus pek umutlu degil ama persembeyibekliyelim dedi
Yok canim bi rahatsizligi 70 milyon toplam sprem sayimiz var 24 milyonu canlicanım yüzde 15 bebiş olması için yeterli bence toplam sperm sayınız kaç morfoloji falan yazmıyor eşinin bir rahatsızlığı var mı ?
canım yüzde 15 bebiş olması için yeterli bence toplam sperm sayınız kaç morfoloji falan yazmıyor eşinin bir rahatsızlığı var mı ?
Insallah kuzum insallah bi tanesi bile catlamamisCnm inşAllah kocaman yumurtların olur doktorda sende şaşırıp kalırsınız inşAllahh. AMİN :)
Bitane kistim vardi yok olmus kismet canimm...anladım canım doktor daha iyi bilir tabi ama yinede deneseydi belli olmaz hem zararında yok çatlatma ignesinin asıl çatlamazsa kiste dönüşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?