Ileri hareketlilik

Somucu var cnm atsam anlarmısın ml falan yazmıyor acıkcası. Ama doktor satısına degil hareketsizliğine takılmış.

Kizlar gunaydin simdi doktordan ciktik doctor esinin herseyi iyi dedi 70 milyonda 24 milyon canli sprem varmis ileri hareketini sordum ileri geri ve yerinde hareletsizlik %30. Olunca hersey normal oluyormus bizim %35 di doktor normal yolla hamile kalabilecegimi soyledi simdi yumartalarim catliyomu die kan verdim 2 de cokcak dua edin

Ay hadi gözün aydın canım benim inşallah yumurtalıklarında güzel güzel çatlamıştır da buraya zamanı geldiğinde gebeyim yazarsın ona seviniriz inşallah

Ay hadi gözün aydın canım benim inşallah yumurtalıklarında güzel güzel çatlamıştır da buraya zamanı geldiğinde gebeyim yazarsın ona seviniriz inşallah
Ayyy insallah. Kuzum insallah agzindan bal damliyo insallah hepimiz tek tek gebeyiz yazariz ve hep birlikte seviniriz rabbim yuzumuze gulsun insallah❤❤❤❤

İyi şükür kız :)

Bu haberler sevındırıcı :) inşAllah su pkoyuda atlatırsın.inşAllah tez vakitte gebe kalırsın saglıklı vr hayırlı tatlış tatlış bebişlerin olur :) AMİN
yuzkere amin bin kere amin Rabbim o gunleri hepimize yasatsin insallah ❤❤

Daha vermedi tek bi yumurta 11 cm olmus pek umutlu degil ama persembeyibekliyelim dedi

Daha vermedi tek bi yumurta 11 cm olmus pek umutlu degil ama persembeyibekliyelim dedi
anladım canım doktor daha iyi bilir tabi ama yinede deneseydi belli olmaz hem zararında yok çatlatma ignesinin asıl çatlamazsa kiste dönüşür

canım yüzde 15 bebiş olması için yeterli bence toplam sperm sayınız kaç morfoloji falan yazmıyor eşinin bir rahatsızlığı var mı ?
Cnm bizim 30 milyon sperm var %30 hareketli ama kimyasal dısında gebe kalamadım. Sanırım sperm sayısıylada alakalı

canım yüzde 15 bebiş olması için yeterli bence toplam sperm sayınız kaç morfoloji falan yazmıyor eşinin bir rahatsızlığı var mı ?
Yok canim bi rahatsizligi 70 milyon toplam sprem sayimiz var 24 milyonu canli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…