- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Kabak ÇekirdeğiCeviz badem fındık biliyordum ama kabak çekirdeği duymamıştım
Doğru söylüyorsun bu sefer onu da yemezseEvet kabak çekirdeğide çok iyiymiş yesin bırak deme iyi geldiğini yemez sonra
Benim eşim çok yer kabak çekirdeği faydasını da gördük rabbime hamdolsunKabak Çekirdeği
Sperm gelişiminde ve testosteron üretiminde önemli rol oynayan çinko açısından çok zengin bir besindir. Başka vitamin ve mineralleri de içerir. Çiğ olarak salatalarla tüketilebilir.
Süpermişşş elimizin altındaki nimete tepki gösteriyormuşum kızKabak Çekirdeği
Sperm gelişiminde ve testosteron üretiminde önemli rol oynayan çinko açısından çok zengin bir besindir. Başka vitamin ve mineralleri de içerir. Çiğ olarak salatalarla tüketilebilir.
Strese giriyorlar ya benimki havuc sogan salatasini cok sever Bende her yemekte yaparim. Ne zamanki spermlere iyi geliyor dedim paikolojik olarak tabakta birakmaya basladi bi kac catal alip birakti. Ara verdim bendeDoğru söylüyorsun bu sefer onu da yemezse
Ohhh şifa olsun canım heriflerimizeBenim eşim çok yer kabak çekirdeği faydasını da gördük rabbime hamdolsun
Zorlamaya gelmiyorlar sanki biz onların kötülüklerini istiyoruzStrese giriyorlar ya benimki havuc sogan salatasini cok sever Bende her yemekte yaparim. Ne zamanki spermlere iyi geliyor dedim paikolojik olarak tabakta birakmaya basladi bi kac catal alip birakti. Ara verdim bende
Cig olsun ama islemmgormemis olsunOhhh şifa olsun canım heriflerimizeartık 2 kase yedircem
Birde şu ileri hıza çare bulsak ne güzel olacak pazartesi doktora gideceğiz sonucu göstermeye bakalım ne diyecek hız için başka ilaç yazacak mı çok merak içerisindeyim :/Ohhh şifa olsun canım heriflerimizeartık 2 kase yedircem
test yaptiracakmisiniz. Ya spermler degisken oluyormus o anki Ruth haline gore mesela benim esim sperm testi verirken cok stresliydi cok utanmisti gelmedi bi turlu dedi bi kucuk birsey di demisti olabilirmi acaba ondan sonra daha yaptirmadikBirde şu ileri hıza çare bulsak ne güzel olacak pazartesi doktora gideceğiz sonucu göstermeye bakalım ne diyecek hız için başka ilaç yazacak mı çok merak içerisindeyim :/
Kız benim adam kavuruyor onu kendisi tavada olmaz mıCig olsun ama islemmgormemis olsun
Vizede bilgi ver haberimiz olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlarBirde şu ileri hıza çare bulsak ne güzel olacak pazartesi doktora gideceğiz sonucu göstermeye bakalım ne diyecek hız için başka ilaç yazacak mı çok merak içerisindeyim :/
Olur heralde fabrikasyon olmasinda . Ben burdan sirf cig olarak aliyorum kabuksuz tadi tuzu yokKız benim adam kavuruyor onu kendisi tavada olmaz mı
Bilemem canım benim eşim gayet rahattı yani...test yaptiracakmisiniz. Ya spermler degisken oluyormus o anki Ruth haline gore mesela benim esim sperm testi verirken cok stresliydi cok utanmisti gelmedi bi turlu dedi bi kucuk birsey di demisti olabilirmi acaba ondan sonra daha yaptirmadik
Sonuçlar elimizde ama bakalım doktor ileri hız için başka bir şey verecek mi? Yada buna yapacak bir şeyimiz yok derse çok üzülürüzzzVizede bilgi ver haberimiz olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlar
Gittikce dizelecek demekki. Ya anlamiyorum isi Goren tek bir sperm nasil gitmez ya hayret birsey yaBilemem canım benim eşim gayet rahattı yani...
Bugün yaptırdık işte 2. testimizi ilk testte sayı faciaydı ameliyat öncesi bugün sayımız düzelmişti ama ileri hız vs gerisi aynı hiç düzelmemiş o kadar da şey yedirip içirdim adama başkası yese karısı yediz doğururdu kesin :/
Peki kullanıp ileri hızı artan birisi var mı tanıdığınız?Kızlar öncelikle spermlerin hızlı olması için gün aşırı ilişki olması gerek yenilenmesi için.
Her akşam havuç suyu sıkın içine 1 damla zeytinyağı koyun eşinize verin.
Morfoloji için solgar pycnogenol varikosel içinde kullanabilir bunu.
Motilite hız için q10 coenzym ve
solgar L- Carnity Likit olacak.
Aynen çok mantıksız zaten birisi döllüyor yumurtayı işte tın tın gitsin döllesin ne yani anlamıyorum ha zibilyon tane ile gitmiş ha tek başına gitmiş yani o kadar sperm içnden hiç biri mi yumurtaya ulaşacak kadar dayanıklı değil .. işte rabbim ol derse olacak hepsi bahane canım yaa kadının birinin iki tüpü tıkalı doğal hamile kalmış oturup bankta ağlamış mucizesine...Gittikce dizelecek demekki. Ya anlamiyorum isi Goren tek bir sperm nasil gitmez ya hayret birsey ya
Peki kullanıp ileri hızı artan birisi var mı tanıdığınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?