• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İLERİ HIZLI HAREKETLİSİ %0 OLANLAR NELER KULLANIYOR???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba ben yeni üyeyim.nisan ayından beri doktora gidiyoruz tahliller falan eşimin bu aya kadar hep 0 çıkıyordu ileri hareket.düzen laboratuvarında yaptırdık %34 çıktı nasıl oldu anlamadık.doktor tüp bebeğe başvurun dedi

Kızlar merhaba ben yeni üyeyim.nisan ayından beri doktora gidiyoruz tahliller falan eşimin bu aya kadar hep 0 çıkıyordu ileri hareket.düzen laboratuvarında yaptırdık %34 çıktı nasıl oldu anlamadık.doktor tüp bebeğe başvurun dedi

canım biz de özel bir hastanede yaptırdık %20 ileri hız çıktı
sanırım testten teste değişiyor
2. faktör perhiz süresi 3-4 gün olmalı
testlerin içinde en güvenilir olanı kruger sanırım

merhaba bayanlar ben de 5 yıllık evlıyım 2 yl ıstemedık sonra bır yıl ayrı yerlerde yaşadık. ıkı yıl ıçerısınde ıkı kere tüp bebek yaptırdık ama ıkısı de 7. haftada kalbı durdu. eşımın ılerı hareketlı yuzde 0. artmıyor hatta azala azala kalmadı. düzelır mı acaba ümıdı kesıyorum ben

merhaba bayanlar ben de 5 yıllık evlıyım 2 yl ıstemedık sonra bır yıl ayrı yerlerde yaşadık. ıkı yıl ıçerısınde ıkı kere tüp bebek yaptırdık ama ıkısı de 7. haftada kalbı durdu. eşımın ılerı hareketlı yuzde 0. artmıyor hatta azala azala kalmadı. düzelır mı acaba ümıdı kesıyorum ben[/QUO
birde farklı yerde tahlil vermeyi denedizmi bizdede ileri hareket 0 dı şimdi kadın eğitim Araştırma da yaptırdık %14 çıktı yinede yeterli değil ama pazartesi Sperm yıkama işlemi yapılacak ve doktor aşılama veya tupbebege karar vericek

Kizlar ya benim esiminde 4 gunluk testinde ileri harket 0 ama toplam hareket %50 cikti doktor pharmaton ve klomen verdi bi ay sonra yaptrdi 3 gunluk tetste ileri harek %21 olmustu simdi uc ay sonra 4 gunluk bi test daha yaptrdik ilk testi yaptrdimiz yerde yine degerler ilk testdeki gibi cikti acaba labaratuvarda sorun mu var dusundum degerler ayni yani hic degismemis :(

Benim esime de ayni ilaci vermisti canim kullandiniz mi

şuan kullanıyoruz canım 2. kutudayız 1 kutu daha var sonra test yaptıracağız tekrardan
siz kullandınız mı?
Bir de canım Şarhastanesinde mi yaptırdınız ?

şuan kullanıyoruz canım 2. kutudayız 1 kutu daha var sonra test yaptıracağız tekrardan
siz kullandınız mı?
Bir de canım Şarhastanesinde mi yaptırdınız ?
İlk testi gozlemde yaptrdik canim sonucu sar hastanesindeki doktora gosterdik o verdi bize pharmatonla klomeni sonra ilac bitince sarda yaptrdik orda yaptrdimiz teste sayi az cikti ama ileri hareket %21 oldu

İlk testi gozlemde yaptrdik canim sonucu sar hastanesindeki doktora gosterdik o verdi bize pharmatonla klomeni sonra ilac bitince sarda yaptrdik orda yaptrdimiz teste sayi az cikti ama ileri hareket %21 oldu

benim eşiminki %0 dı ileri hız
o hastanede %20 çıktı
bence saçma birden okadar yükselemez değer

benim eşiminki %0 dı ileri hız
o hastanede %20 çıktı
bence saçma birden okadar yükselemez değer
Bi ay gecsin arastirmada yaptrcak esim guvenim kalmadi labaratuvar ve ozel hastaneye artik bizde oyle bi ay sonra %21 cikti ne tuhf sayida cok azalmiati

Bi ay gecsin arastirmada yaptrcak esim guvenim kalmadi labaratuvar ve ozel hastaneye artik bizde oyle bi ay sonra %21 cikti ne tuhf sayida cok azalmiati

biz de sayı çok düşük çıktı 8 milyon normali 20 milyon dedi doktor
ama daha önce yaptırdığımız testlerde zaten 18 milyondu
bence o laboratuvar doğru sonuç vermiyor
15 gün sonra başka bir hastanede test yenileyeceğiz
bakalım değerlerimiz ne olmuş

biz de sayı çok düşük çıktı 8 milyon normali 20 milyon dedi doktor
ama daha önce yaptırdığımız testlerde zaten 18 milyondu
bence o laboratuvar doğru sonuç vermiyor
15 gün sonra başka bir hastanede test yenileyeceğiz
bakalım değerlerimiz ne olmuş
Bizde toplam sayi 180 milyondu sardaki teste ise 12 milyon cikti ama toplam mi mlde mi yazmiyor kac

bizdeki 8 milyon çıktı ve doktor normali 20 milyondur dedi
Bu tahlillerle çok zaman geçiyor insan çok yipraniyor önemli olan net biyerde yapmaya karar verip orda tedaviye başlamak. Bizdede aynı sorun çıktı Son olarak yıkama işlemi yapılacak ve aşılama veya tüp bebeğe karar verilecek

Bu tahlillerle çok zaman geçiyor insan çok yipraniyor önemli olan net biyerde yapmaya karar verip orda tedaviye başlamak. Bizdede aynı sorun çıktı Son olarak yıkama işlemi yapılacak ve aşılama veya tüp bebeğe karar verilecek

biz bir hastaneye daha gitmeyi düşünüyoruz
tahliller arasındaki farklılık bizi şüpheye düşürdü. şu ilaç bir bitsin bakalım

Merhaba arkadaşlar, daha öncede buraya yazmıştım gen sonuçlarını bekliyorduk, dün sonuçları aldık doktorla görüştük, genlerde sorun yok, hormonlar iyi, varikosel yok ama spermcikler totolarını kaldırıp ileri gitmiyorlar :kızgın: bize L- cartinin L-arginin gibi ilaçlar yazdı. 2 ay sonra tahlil yine kötü olursa tese gibi bir işlemle tüp bebek daha garinti sonuç verir dedi:KK64:buarada yakın zamanda spermiyogram yaptırmadı eşim, gen için kan verirken verdiğine göre ileri giden sıfır...Ben bu arada bu bir kaç ayda gen sonuçlarını beklerken 3 çeşit macun yedirdim eşime, bence iyi etki etti bu macunlar ama benim inatçı gidip yeni test vermiyor. 2 ay sonra mecbur verecek test, doktorun bu yazdıklarını kullanıp sonucuna bakılcak. Hadi hayırlısı bakalım:110:

Merhaba arkadaşlar, daha öncede buraya yazmıştım gen sonuçlarını bekliyorduk, dün sonuçları aldık doktorla görüştük, genlerde sorun yok, hormonlar iyi, varikosel yok ama spermcikler totolarını kaldırıp ileri gitmiyorlar :kızgın: bize L- cartinin L-arginin gibi ilaçlar yazdı. 2 ay sonra tahlil yine kötü olursa tese gibi bir işlemle tüp bebek daha garinti sonuç verir dedi:KK64:buarada yakın zamanda spermiyogram yaptırmadı eşim, gen için kan verirken verdiğine göre ileri giden sıfır...Ben bu arada bu bir kaç ayda gen sonuçlarını beklerken 3 çeşit macun yedirdim eşime, bence iyi etki etti bu macunlar ama benim inatçı gidip yeni test vermiyor. 2 ay sonra mecbur verecek test, doktorun bu yazdıklarını kullanıp sonucuna bakılcak. Hadi hayırlısı bakalım:110:
gecmıs olsun canım bızımde ılerı hız 2 yıldır sıfırdı......suan ıkıncı tup denemesındeyım...masallah ılerı hız 35 olmus...bugun kı yıkama ıslemı sonrası 60 cıktı

gecmıs olsun canım bızımde ılerı hız 2 yıldır sıfırdı......suan ıkıncı tup denemesındeyım...masallah ılerı hız 35 olmus...bugun kı yıkama ıslemı sonrası 60 cıktı
Size de geçmiş olsun canım, zorlu süreç tüp bebek olayı.

Back
X