doktora göre hareket ediyorum bir kaç ay daha bekleyelim dedi yaşım 26 benm deAma.sizin evliliğiniz daha erken canım. İnşallah olur ama normal yolla hala.olmiyorsa çokta vakit kaybetmeyin derim tedavi 8cin en azından aşılama yapabilirsiniz yaşınız daha genç sanırım ben 33 yaşındayım
amin sağol canm inşallah isteyen herkesin tez zamanda olsun göstermedim ama bu ay kontrolüm var başka doktora da gideceğim dediğin gibi hayırlısı artıkDaha yasin çok genç olur inşallah bekleyin tabi inşallah 9lur ama yinede benim dusuncem sonuçları 1 kaç Dr a daha gösterin hepsi ne diyecek en azından kafanızda kalmaz (belki gostermiste olabilirsiniz)
Bizimki tüp bebekti yıkama sonrasını hiç konuşmadılar direk tüp bebek dediler ama tedavide yıkama sonrası sağlam olanlarimi kullandılar nasıl yaptılar bilmiyorum canım sadece imsi yöntemi ile iyi olanları sececegiz demislerdi
Sizin yıkama öncesi değerleriniz nasıl tekrar yazabilirmisin
Canım aslında yıkama sonrası gayet iyi gibi insallah normal hamile kalabilirsin bizim yıkama sonrası çok degismedi ama sigarayı bıraktı morfoloji ve diger değerlerde yükselme var ama ileri hızlı hala 0
Hayırlısı artik diyorum
K.boynuzu pekmezi var bendr orjinal hemde köyden geldi icti bir ara sıkıldı sonra hergün hergün..
çaksir a ara ara devam ediyorum ne oldugunu demedim:))))
Bitki Çayı sanıyor hala :))))
Ama sigaradan sonra bayagi değişme oldu birde ileri hızlı çoğalsa :)
canım bizimde hareket sorunu var kac oldu degerlerınızkızlar meraba benm de eşimin hareket sorunu vardı havuç ve keçiboynuzuyla hallettik çok şükür tabi3 ay önce tahlil verdi şimdi ne durumda bilmiyorum ama size bir şey sormak istiyorum siz de mutlaka tahlil yaptırmışsınızdır değerlerinizde tsh kaç acaba hatırlıyor musunuz
ileri hızlı %25 oldu canım diğerleri de arttı fırsat bulduğumuzda tekrar gideceğiz bizim tsh sorunumuz var galibacanım bizimde hareket sorunu var kac oldu degerlerınız
cok sevındım artmasına darızı bize inşallah tsh takma kafanı bı sorun olucagını sanmıyorumileri hızlı %25 oldu canım diğerleri de arttı fırsat bulduğumuzda tekrar gideceğiz bizim tsh sorunumuz var galiba
kızlar meraba benm de eşimin hareket sorunu vardı havuç ve keçiboynuzuyla hallettik çok şükür tabi3 ay önce tahlil verdi şimdi ne durumda bilmiyorum ama size bir şey sormak istiyorum siz de mutlaka tahlil yaptırmışsınızdır değerlerinizde tsh kaç acaba hatırlıyor musunuz
Eşimin geçen ay son tahlili çok berbattıgenetik test için kan aldılar ikimizden de sonuç daha çıkmadı ileri hiçbir şekilde giden spermi yok yüzde doksan cansız gerisi yerinde az bişi kımıldanıyormuş işte ben de bişi okumuştum 3 gün perhiz herkes için iyi değil die macun aldım aktardan sabah akşam yiyor ve hergün boşalıyor yabancı bir makaleden okumuştum hergün boşalırsa total sayı azalsa da canlılık çok artarmış ileri hız artarmış bugün regl oldum yine haftaya tekrar test ver dedim eşime bakalim bir ay hergün boşalmak faydalı olmusmu bide macun takviyesi tabi fayda varsa hamile kalana kadar böyle devam edicez...yazarım yine size fayda var deneyin die buarada tüp için okadar para harcadık olmasdı o iş böyle birsüre biz denicez para toplayana kadar
Saol canım...devlet üniversitesinde yaptırdık canım, neofortil kullandık ama varikosel ameliyatı öncesi kullanmıştık ve sayı acayip arttı % 200 artmıştır ama varikoselden dolayı hepsi sıcak kanda boğulmuş cansızlardı. doktor bizim anlayacağımız şekilde basitçe anlattı bu durumu. Ben araştırdım nette sonra. uzun süreli varikosel sıcak kan kaçışı demek bu da sperm dnasına hasar veriyormuş falan. ameliyat oldu. çift taraflı. bişi kulanmadık uzun süre. proxeed plus aldım bir kaç ay önce ve onu kullandı ama değişen bişi olmadı bu ilaçla. aktardan bir karışım aldım ve bu siteden bir karışım tarifini yaptım ...sabah akşam bu iki karışımı da yediriyorum ve sayıyı hareketi bilmem ama gözle görülür etkisi oldu bu macunlarıncanım geçmiş olsun... genetik testini özelde mi devlette mi yaptırdınız?
proxeed neofertil falan denediniz mi?
sayıyı arttırıyormuş
Saol canım...devlet üniversitesinde yaptırdık canım, neofortil kullandık ama varikosel ameliyatı öncesi kullanmıştık ve sayı acayip arttı % 200 artmıştır ama varikoselden dolayı hepsi sıcak kanda boğulmuş cansızlardı. doktor bizim anlayacağımız şekilde basitçe anlattı bu durumu. Ben araştırdım nette sonra. uzun süreli varikosel sıcak kan kaçışı demek bu da sperm dnasına hasar veriyormuş falan. ameliyat oldu. çift taraflı. bişi kulanmadık uzun süre. proxeed plus aldım bir kaç ay önce ve onu kullandı ama değişen bişi olmadı bu ilaçla. aktardan bir karışım aldım ve bu siteden bir karışım tarifini yaptım ...sabah akşam bu iki karışımı da yediriyorum ve sayıyı hareketi bilmem ama gözle görülür etkisi oldu bu macunlarınsürekli hazır geziyor ortalıkta neofortil alıcam bu macunlarla da ileri giden olmazsa. test ver artık diyorum gitmiyor. bir ikna edeyim sonuca bakayım yazarım faydalı mı değil mi macunlar
İnşallah iyi bir sonuç alırsınız canım bu tedaviden...bizim sınavımızda buymuş demek...Allah hakkımızda hayırlısı ise kucaklarımızı boş bıraktırmasın..evlat hasreti çektirmesinanladım canım bize proxeed ile neofertil aynı dedi ürolog
keçi boynuzu kürü yaptık ama pek faydası olmadı
pharmaton ve evicap kullandık 1 yıl ama bence onlar da işe yaramadı
bu kez başka doktora gittik
10 ay oldu ameliyat olalı
bu gittiğimiz ürolog klomen kullanmasını istedi eşimin
şaşırdım erkeklerde yumurtalıkları uyarıyormuş
1 ay sonra kontrole gelin dedi
bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?