aman be doğur arkadaşım doğur gönlünüde ferah tut .bende 35 yaşındayım bir kızım var ve kardeşi olsun istitoruz.İki hamileliğim kayıpla sonuçlandı.Şu an tedavileririm var bitince Allah kısmet ederse tekrar istiyoruz.Bazı arkaşların düşüncesizce cevapları canımı sıktı.Kelimelerini seçerken bence daha dikkatli olmalılar.Canını sıkma keyfini çıkart hamişliğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
41 yaşında hamile mi kalınır ayol benim bildiğim kimse kalamıyor
ama allah yardım etsin sana
ya tamam,yaşın biraz ilerlemiş bebek için ama olan olmuş,planlı bir bebek galiba.Dün 55 yaşında bir babaannenin hamile oldugunu duyunca kulaklarıma inanamadım.Arkadaşımın kızının okulunda,kadın babaanne ve torununa bakıyor ama hamileymiş.Torunu öğretmenine , "öğretmenim şimdi ben buna amcamı-halamı diyeceğim" deyince , öğretmende şaşırmış.Bu yaşta menopaza girilmiyormu diye düşündüm.Neyse,Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ne diyelim.
Önce sana 41 kere maşallah diyorum. Ben de 36 yaşındayım ve 2. çocuğuma hamileyim, inan bana 41 olsamda hamile kalırdım. Hiç canını sıkma, şu anda aynı dönem (6 ay) hamilelik yaşadığım arkadaşım 46 yaşında ikiz bebek bekliyor, çok da sağlıklı...
ARKADAŞLAR 41 YAŞINDAYIM 12 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK KORKUYORUM DAHA ÖNCE KARNIMDA ÖLDÜ HER GÜN DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM :çok üzgünüm:
41 yaşında hamile mi kalınır ayol benim bildiğim kimse kalamıyor
ama allah yardım etsin sana
Bende 42 yasindayim.gec evlendim.5 aylik evliyim.cocuk istiyorum.hormon degerlerim sıkıntıli.prolaktin. fsh.... Allah yardimcimiz olsun.bu yazimi okuyanlardan dua istiyorum.tez vakitde hamile kalip hayirli bir evlat dogurmam icin dua istiyorum.
ARKADAŞLAR 41 YAŞINDAYIM 12 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK KORKUYORUM DAHA ÖNCE KARNIMDA ÖLDÜ HER GÜN DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM :çok üzgünüm:
Tsh 4,67Yasin gec degil arkadasim...cagimiz artik kariyer hedefli kitleler cogunluk oldugu icin gec yas annelikleri ragbet gormekte...benim bir oglum var ikinci evliligimde gec oldugu icin yasimda az ilerledi bende 75 liyim 3.yil evliligim 3 dusuk oldu kan pihtilasmamdan dolayi kalpleri durdu 2.aylarinda.3 de dogal yoldan hamile kaldim hemde..hormon testi yeniledik gayet iyi ama yinede esim ve bende bitkisel destek aliyoruz bu ay neden diyeceksin kalite sorunu olabiliyor sperm yada yumurtalarda..hormon test sonuclarini bana iletebilirsen yardimci olmaya calisirim..Allah ol der ve olur herseyin hayirlisi
Merhaba 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var hamileyim planlı bir gebelik değildi ama aldirmayılda düşünmedik eşim çok istiyor zaten bu sağlıklı olduğumuzu gösterir Allah nasip edince oluyor işte kaygılarım tabiki var ara verdikten sonra nasıl bakarım vs ama artık takmıyorum alt tarafı bebek ya emzir gazını çıkar altı temizse uyuyo zatwn ilk başlarda sizce geçmı 41 yas herkes boşuna takıyorum diyo saglikli olduktan sonraarkadaşım hiç üzülme allahın izniyle hiç bir şey olmaz bende 38 yaşındayım oğlum 16 yaşında hamileyim şu an herşeyde yolunda gidiyor çok şükür yalnız moralini çok yüksek tut senin için en tehlikelisi stres umarım çok sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?