Ileri Yaş Hamilesi Varmi Yardim Etin

ben sana abla diyecegim cunku yasim 22
ve suan 37 haftalik hamisim
benim kaynim suan 9 yasinda kaynanam 40 yasinda dogum yapmis 2 tane yigeni var dayi oluyor kendisi simdide amca olacak

ve benim annemde 40 yasinda dogum etti kardesim suan 5 yasina girecek ve bu yasta dayi oluyor annem koy yerinde ne dogru duzgun kontrole gitti nede bi sorun olacagindan korktu valla bi akilli oluyorlarki bide yaramaz
allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
sigara icme bence

korkma hıc bısycık olmaz ablacım allah hayırlısıyla bıtmesını kavusmanızı nasıp etsın sıtemde alt komsum var ve 45 yasıdna su anda hamıle 8 ayını bıtırdı dr basta rsklı demıslerde ama su anda dogumu bıle normal gozukuyor yanı korkma endıselenıp kendını strese sokma allah bebegıne saglıkla kavustursun

aman be doğur arkadaşım doğur gönlünüde ferah tut .bende 35 yaşındayım bir kızım var ve kardeşi olsun istitoruz.İki hamileliğim kayıpla sonuçlandı.Şu an tedavileririm var bitince Allah kısmet ederse tekrar istiyoruz.Bazı arkaşların düşüncesizce cevapları canımı sıktı.Kelimelerini seçerken bence daha dikkatli olmalılar.Canını sıkma keyfini çıkart hamişliğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

benim annemde kızkardeşimi 13 sene aradan sonra 41 yaşında yaptı gayet saglıklı ve kolay bi hamilelik gecirdi ve kardeşim cok saglıklı tek sorun aralarındaki yaş farkı ama tabi annem kızkardeşime daha anlayışlı tecrübeli çünkü ama kızkardeşim küçükken anneme kızıyodu niye geç aldın beni diye ama şimdi gayet memnun hayatından :)

eylik ayrica aklima geldi yazayimda gülün biraz burda doktora gidip bekleme odasinad beklerken 70 lik 80 likler geliyo oturup beklyiolar cok merak ediyorum ne kontrolune gelmisler diye bi sefer esimde vardi budami hamile diye dalga gecti kadin ama helal olsun dedim rahat 80 den az diil bastonuna tutunup geliyo ve ne kontrolu varsa yaptirtiyor hayata bagli olmak bu diilde ne yani.Belkide o yuzden bu kadar uzun yasiyolar

canım sen hiç kimseyi kafana takma. 40 yaşından sonra hamile kalmak gerçekten zor. ben 30 lu yaşların başındayım ve bir türlü beceremiyorum. bir kere oldu ama düşükle sonuçlandı. ne güzel senin sağlıklı yumurtan oluşuyor, eşinin de spermleri iyi durumda ve ne güzel hamile kalabiliyorsun. şu seni kınayanları da ben çok kınıyorum açıkçası. artık zaten çoğu genç kız 30 lu yaşlara doğru evleniyor bazıları da 30 dan sonra. artık dünya değişiyor o yüzden de hamilelikler geç yaşlara kayıyor. annelerimizin zamanındaki gibi 18 yaşında evlen 19 da çocuk yap devirleri bitti gibi. o yüzden senin yaşında abartılacak bir şey yok bence. sadece sigarayı bırakırsan buna bağlı oluşabilecek herhangi bir riski önlemiş olursun ve vicdanın rahat eder.

Bence de geç yaşta -tabiki dr.kontrolünde -hamilelik çok güzel .bende 35 yaşımda 2.çocuğumu doğum yaptım hiçbir problem olmadı.ve benimde daha önce bir bebeğim karnımda ölmüştü bende senin gibi her an dr.da olmak istiyordum.problemlerde yaşadım ama yakışıklım şimdi 3 yaşında.Beni gençleştirdi,daha aktifleştirdi.Çocukların arasındaki yaş farkının -en azından bizim evde öyle oldu-en güzel tarafı üçümüz doya doya tadını çıkararak büyütüyoruz ve şımartıyoruz tabi kendimizide.Yanlız benim en üzüldüğüm nokta
sigara içmen ne olur onu bırak hem kendine,hem bebişine hemde diğer çocuklarına yazık............

41 yaşında hamile mi kalınır ayol benim bildiğim kimse kalamıyor
ama allah yardım etsin sana

Sitede araştırma yaparken tesadüfen bu mesajları gördüm.

Hala bu zihniyette insanlar olduğuna inanamıyorum..!!!

Kimsenin umutları ile dalga geçemezsiniz !!!

Önce sana 41 kere maşallah diyorum. Ben de 36 yaşındayım ve 2. çocuğuma hamileyim, inan bana 41 olsamda hamile kalırdım. Hiç canını sıkma, şu anda aynı dönem (6 ay) hamilelik yaşadığım arkadaşım 46 yaşında ikiz bebek bekliyor, çok da sağlıklı...

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin

ARKADAŞLAR 41 YAŞINDAYIM 12 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK KORKUYORUM DAHA ÖNCE KARNIMDA ÖLDÜ HER GÜN DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM :çok üzgünüm:

İlk bebeğinize kaç yaşında hamile kaldınız? hemen hamile kalabildiniz mi? tedaviyle mi oldu?

Canım yaşın riskli evet ama benimde tanıdığım 44 yaşında tüp bebek yoluyla hamile kalan bir kadın var.. tabi amniyo sentez gibi bir sürü testten geçti.. şuanda doğurmasına az var.. Allah büyüktür ona sığın tıppıda ihmal etme gerekli testleri yap.. yiyecek ekmeği varsa kimse karşı çıkamaz.. Allah bebeğine sağlıklar versin..

Eşimin iş yerinden bir bayan 45 yaşında 5 ay evvel evlendi ve şu an 2 aylık hamile..tedavisiz...Doğal yoldan...İlk evliliği ve ilk çocuğu..

Bende 42 yasindayim.gec evlendim.5 aylik evliyim.cocuk istiyorum.hormon degerlerim sıkıntıli.prolaktin. fsh.... Allah yardimcimiz olsun.bu yazimi okuyanlardan dua istiyorum.tez vakitde hamile kalip hayirli bir evlat dogurmam icin dua istiyorum.

Yasin gec degil arkadasim...cagimiz artik kariyer hedefli kitleler cogunluk oldugu icin gec yas annelikleri ragbet gormekte...benim bir oglum var ikinci evliligimde gec oldugu icin yasimda az ilerledi bende 75 liyim 3.yil evliligim 3 dusuk oldu kan pihtilasmamdan dolayi kalpleri durdu 2.aylarinda.3 de dogal yoldan hamile kaldim hemde..hormon testi yeniledik gayet iyi ama yinede esim ve bende bitkisel destek aliyoruz bu ay neden diyeceksin kalite sorunu olabiliyor sperm yada yumurtalarda..hormon test sonuclarini bana iletebilirsen yardimci olmaya calisirim..Allah ol der ve olur herseyin hayirlisi

ARKADAŞLAR 41 YAŞINDAYIM 12 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK KORKUYORUM DAHA ÖNCE KARNIMDA ÖLDÜ HER GÜN DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM :çok üzgünüm:

Artık 40 yasında yeni evlenenler var. Eskidendi 15 gibi yaşlarda anne olmak ama benim KV eşimi 40 yasında yapmış. Sorun olmamış. Bence keyfinize bakın

Tsh 4,67
T3 5.11 T4 14.26
Prolaktin 5.44
Hamilelik icin tsh 2.5 olmaliymis

Merhaba kızlar ikili tarama sonuçlarımda yaş riski çıktı çok endişeliyim.doktor 3 taramada değerlere bakarız dedi. 35 yaşına yeni girdim.

Merhaba 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var hamileyim planlı bir gebelik değildi ama aldirmayılda düşünmedik eşim çok istiyor zaten bu sağlıklı olduğumuzu gösterir Allah nasip edince oluyor işte kaygılarım tabiki var ara verdikten sonra nasıl bakarım vs ama artık takmıyorum alt tarafı bebek ya emzir gazını çıkar altı temizse uyuyo zatwn ilk başlarda sizce geçmı 41 yas herkes boşuna takıyorum diyo saglikli olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…