Ileri Yaş Hamilesi Varmi Yardim Etin

merhaba ben de 42 yaşındayım tüp tedavisiyle 8 haftalık hamileyim 14 yaşında oğlum var,doktorum bana yaştan dolayı nifty testi önerdi pahalı bir test,yaptırmalı mıyım?ikili test yeterli değil mi?

tecrubemi bu baslıkta detaylıca yazdım.

Merhaba kızlar çok zor durumdayım nolur yardım edin bana 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var ve hamileyim 2.bebegi istemiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde şok oldum ama aldırmadık eşim çok istiyordu nasibi varmış dedik ama gebelik ilerledikçe korku sardı heryeri mi nasıl olcak herkes bişey soyluyo kimi geç diyo kimi kardeşler arası yaş farkı dio ara verince küçük bebekle nasıl olcak bastan başlamak off gece düşünmekten uyuyamıyorum bakarim tabi evladıma ama korkuyorum başa dönmekten ya çokmu geç yardım en ihtiyacım var psikiyatriye gidiyorum zaten ilaçta verdi ama bebegi kabullenemiyorum

Ne kadar bos gereksiz ukalaca konusmussun(ayooooool)....sen o zaman bilmedigin konularda az egitim alda ezbere yorum yapip gulunc duruma dusme.....
Aynen katılıyorum nasıl bir yorum bu ya böyle insanlar siteye sirmesinler ve yorum yapmasınlar gün gelirde çocuk ararsa görürüm ben onu büyük konuşma terbiyesiz

Canım ne mutlu size bu yaşında hamile kalmak için varlığını yoğunu tedaviye harcayan insanlar var sen ne güzel doğal yoldan hamile kalmışsın, ilk çocuğun büyük zaten o da anlayışla karşılyacaktir hatta yeri gelecek sana kizacak küçük anne olacaktir, sen de yaşının verdiği tecrübe ile anneligini cok guzel yaşarsın bence, Allah dağına göre kar verir, belki de cok uslu cok uyumlu bir bebegin olacak

Ben nifty testi Adana' da yaptırdım. Doktorum ileri yaş ve 2'li testlerin %100 güvenilir olmadığını söyledi. Doktorum nifty testi önerdi. Sonrasında bende araştırdım. Diğer firmalar fiyat verirken işin kurnazlığına kaçıyorlar. Nifty testte bir sürü hastalık genetik olarak taranıyor. Diğer firmalar 100-200 tl daha ucuz olanlar vardı ama onlar bu kadar çok hastalık taramıyorlar. Birde birkaç arkadaşımdan yurtdışına giderken kanların bozulup tekrardan kan istedikleri ile ilgili şeyler duyunca diğer firmalardan çok soğudum. Nifty test uzun zamandır türkiyede çalışılıyormuş. Aradım hemen adana bölge sorumlusu ile buluştuk. Çok ilgili birisiydi. Tüm testi bize detaylıca anlattı kafamıza takılanları sormamızı istedi. Eşimle biz çok memnun olduk bu testi yaptırdığımıza. Sonuçlarımız çok şükür temiz çıktı. Kafamız çok rahatladı. Tavsiyem 100-200 TL fazla verin en azından kafanız rahat etsin. Güvenilir sorun yaşamayacağınız bir yerde yaptırmış olursunuz.

ahh canım ne mutlu sana lütfen kendini kasma
39 yaşındab beri bir kardeş yapmaya ugraşıyoruz 4 yıldır olmadı , oldu kalbi durdu boş gebelık falan , kısmet olmadı ,
aldıgım her ne feste dua ediyorum rabbim hayırlısyla nasip et diye ,
senı okuyunca kalbim çarptı bir umut işte seviniyoruz böyle konular okuyunca ,
bebek sağlıklı olsun yeter biz kadınız ve bütün dünyayı sırtımızda taşıyabiliriz güzçlüyüz ,

sana nasıl destek olabilirim bilmiyorum ama lütfen onun o mis kokusunu hayal et ve dua et

Cnm tsk ederim bende böyle sizlerin yorumlarını okuyunca rahatlıyorum benim sıkıntım kardeşler arası yaş farkı olacak birde başa dönmek bebek gece uykuları mama oyuncak vs korkutuyor cnm ya ve 41 geç değil degilmi

ben her ay o umudu yaşıyorum benım kzıımda 11 yaşında şişman kadınları bile hamıle diye düşünüyor ,
bende allahımdan istiyorum sağlıklı sıhahttli bir bebek , hiçte geç de değil neden geç olsun ,
ben hiç anlayamadım yoklukla ilk yıllarda tadına varamadım kızımın , şuan o kadar çok istiyorum ki ,
adet günlerine yakın kıyafetler bakarken buluyorum kendimi ama gene hayal kırklığı ,
ne bilimmm canım yaaa lütfen kendini üzme , şükret dua et ve dikkat et ,
sana bunları yazarken bile ağlıyorum rabbimin mucizesi çok diye beklıyorum

I
Ne en kısa sürede Allah sanada nasip etsin cnm benim supriz oldu kafamdan silmiştim 2.bebegi eşim çok istiyodu nasibi varmış dedik aldırmadık ama kaygılar vs başladı ben çalışıyorum ilk kızımı annem büyüttü bişey anlamadım o yuzden şimdiyse bocalarmiyim vs işte büyüyünce kreş okul endişeleniyorum ya

Ne en kısa sürede Allah sanada nasip etsin cnm benim supriz oldu kafamdan silmiştim 2.bebegi eşim çok istiyodu nasibi varmış dedik aldırmadık ama kaygılar vs başladı ben çalışıyorum ilk kızımı annem büyüttü bişey anlamadım o yuzden şimdiyse bocalarmiyim vs işte büyüyünce kreş okul endişeleniyorum ya
[/QUOTE]

amin canım inşallahhh hayırlısıyla saglıkla nasip etsin inşallahhh
can yoldaşı olacak o sana bak görürsün

[/QUOTE]
Tşk ederim cnm ya yaş konusunu benmi buyutüyorum sence ben 58 yaşında olunca 18 olcak çocuk off çokmu kotü

Tşk ederim cnm ya yaş konusunu benmi buyutüyorum sence ben 58 yaşında olunca 18 olcak çocuk off çokmu kotü
[/QUOTE]

hiçte kötü değil
ben busene hamıle kalsam seneye dogursam 45+18=63

hiçte kötü değil
[/QUOTE]
Gerçekten böylemi düşünüyorsun ya mutlu ettin beni şu anda çok takıyorum kafama yaşı mesela ben 66 eşim 70 olsa 24 oluyo çocuk zaten yolunu çizmiş olur dimi ve büyük kızda çoktan ailesini kurmuş olur sence çokmu kötü ya gerçeği şöyle ama

hiçte kötü değil
Gerçekten böylemi düşünüyorsun ya mutlu ettin beni şu anda çok takıyorum kafama yaşı mesela ben 66 eşim 70 olsa 24 oluyo çocuk zaten yolunu çizmiş olur dimi ve büyük kızda çoktan ailesini kurmuş olur sence çokmu kötü ya gerçeği şöyle ama
[/QUOTE]

hiçte kötü değil ndene kötü olsun
ben çocukken bir teyzmiz hamıle kalmıştı ve o sene emekli olmuştu düşün ,
o kadar şaşırmıştı ki herkes emekli çocugu diye dalga geçmişti herkes ,
eee ne oldu kız şimdi üniversiteyi bitirdi koca genç kız oldu ve kadın bayaa sağlıklı yaşıyor halaa

herşey allahın takdiri ilahisi
biz istemekten vazgeçmiyelim ve sağlıkla büyütelim demi ama

hiçte kötü değil ndene kötü olsun
ben çocukken bir teyzmiz hamıle kalmıştı ve o sene emekli olmuştu düşün ,
o kadar şaşırmıştı ki herkes emekli çocugu diye dalga geçmişti herkes ,
eee ne oldu kız şimdi üniversiteyi bitirdi koca genç kız oldu ve kadın bayaa sağlıklı yaşıyor halaa

herşey allahın takdiri ilahisi
biz istemekten vazgeçmiyelim ve sağlıkla büyütelim demi ama
[/QUOTE]
Aynen cnm Allah sağlık versin yeterki ona bakarsan çocuğunun doğduğunu göremeyenler de var Allah herkese sağlık sihat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…