Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız43 yaşındayım amh 1.28 toplam 2 yumurta çıktı biri döllendi diğeri 2 gün bölünmedi tedavi sonlandı.Yumurta kalitesi her ay aynımı olur tekrar denememde yine aynı sorunlamı karşılaşırız 2 denemeye gitmelimiyim tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Nasıl takviyeler önerirsinizİnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınızamh değeriniz yanlış olabilir mi? Amh değeriniz ile çıkan yumurta sayısı uyumsuz gibi
kalite her ay aynı olmaz ama takviye de kullanmanız lazım.
Yumurta kalitesini artırıcı ve antioksidan vitaminleri öneririm. Q10, alpha lipoic, resveratrol, glutatyon, b12, c, d3k2, omega 3, l arginine vsNasıl takviyeler önerirsiniz
İsterseniz amh değerinize tekrar baktırın ya da folikül sayımı yaptırın. Aret Beye ben gittim sonra bıraktım aynı klinikteki Emre Karatekelioğlu na geçmiştim. Emre bey i tavsiye ederim.Evet doktorda aynı yorumu yaptı amh değerine göre yumurta sayısı uyumsuz bende anlamadım medicana beylikdüzü selman laçinde başladım tedavi için ama 2 denemede başka biryermi yoksa aynı yerdemi devam etsem bilmiyorum Aret Kamer ve Nadiye Köroğlu yorumları çok iyi
Teşekkür ederim :)Yumurta kalitesini artırıcı ve antioksidan vitaminleri öneririm. Q10, alpha lipoic, resveratrol, glutatyon, b12, c, d3k2, omega 3, l arginine vs
Rica ederim. Hepsini ayrı ayrı kullanmaya çalışın.Teşekkür ederim :)
Sonuç alabildinizmi Emre Beyden Aret Bey i neden bıraktınız ?İsterseniz amh değerinize tekrar baktırın ya da folikül sayımı yaptırın. Aret Beye ben gittim sonra bıraktım aynı klinikteki Emre Karatekelioğlu na geçmiştim. Emre bey i tavsiye ederim.
Çok şükür pozitif sonuç aldım ve doğum yaptımSonuç alabildinizmi Emre Beyden Aret Bey i neden bıraktınız ?
Kaçıncı denemede birde yaşınız kaçtıÇok şükür pozitif sonuç aldım ve doğum yaptıminşallah en kısa zamanda size nasip olsun
Aret Bey çok yoğundu ve çok bekliyordum. Bu türde şeylerden dolayı bıraktım.
6 opu 3 transfer oldum. 41 yaşındaydım.Kaçıncı denemede birde yaşınız kaçtı
Önerebileceğiniz bir marka varmı bana felixon vermişti doktor bütün vitaminleri içeriyormuş tek tek kullanmak daha mı mantıklı mesela ben folik asit kullanırken baya yükselmişti kan tahlilimde bu ilaçtan sonra ölçüm yaptırdım folik asit normal yani çok etkisi olmuyor sanırım .Rica ederim. Hepsini ayrı ayrı kullanmaya çalışın.
Ben bütün vitaminleri ayrı ayrı kullandım ve bende etkisi olmuştu. Mesela q10 i ayrı alıp için. Solgar veya ocean. Ben genelde vitaminleri bu 2 markayı alıyordum.Önerebileceğiniz bir marka varmı bana felixon vermişti doktor bütün vitaminleri içeriyormuş tek tek kullanmak daha mı mantıklı mesela ben folik asit kullanırken baya yükselmişti kan tahlilimde bu ilaçtan sonra ölçüm yaptırdım folik asit normal yani çok etkisi olmuyor sanırım .
İnşallah olur ikinciye denemeyi düşünüyorum
İnşallah pozitif sonuç alırsınızTeşekkür ederim inşallah olumlu olur 2 denemeyi düşünüyorum
İnşallah olur ikinciye denemeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim.