Bu ne demek ben hiç anlamadım. Size böyle bilgiler mi veriyorlar? Bana 2. Gün arayıp gelişimine göre kaçıncı gün transfer edileceği söylendi.öyle yüzdelik oranlar duymadım hiç :)Tekrar aradı da yüzde 5 başlamış tembel
Ben de kistleri kontrol ettireceğim yazın.. hepiniz kistler büyüdü diyorsunuz ve korkutuyorsunuz ama siz beni ya :) küstüm oynamıyorum ben:)Benim memitolar kist doldu tedavilerden, eylülde farkettim tatildeydik duş ta, o da ne elime kocaman bi kitle denk geldi, suyun altında yanıyorum zannettim, başladım ağlamaya çocuk sahibi olayım derken kanser oldum diye, sabaha kadar hiç uyumadan ağladım, sabah koşa koşa cerraha gittim memografi, arkasından ultrason ömrümden ömür gitti o dakikalarda, şükür 3 cm lik basit kist ve her iki memede 5-6 şar tane daha küçükler çıktı. Bir daha tedavi yok dedim sonra unuttum o günleri tekrar başladım, bu aralar benimde bi kontrol ettirmem lazım 6 ay da bir ultrason çektir demişti doktor.
Geçmiş olsun canım umarım sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günler yakındırArkadaşlar hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım ben 38 yaşındayım . 31 yaşında evlendim . Evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım çok şükür yedi yaşında bir oğlum var . Oğlum dört yaşındayken ikinci bebeğimizi istedik ve dördüncü ayımızda hamile kaldım ama ne yazık ki altıncı haftada kanamam başladı ve bebek düştü üç yıldır her ay daha günüm gelmeden soluğu eczanede alıyordum gebelik testi için doktoroda gittik belli başlı sorun yok yaşımın ileri olmasından ötürü dendi tüp bebek önerildi etrafımda deneyen iki kişide olumsuz sonuç alınca hiç denemek istemedim. Öyle kilolu biri değilim ama hem kafa dağıtmak hem de birkaç kg vermek için spor salona yazıldım artık test falanda yapmaz olmuştum sonra bir tanıdığın bir macun kullandığını ve onun sayesinde tabiki Allah’ın takdiri ile hamile kaldığını öğrenince bizde o macundan aldık ( bu macun Osmanlı dönemimde kullanılan bitkisel ) zararı olmaz denemedik demeyiz dedik çok şükür kullandığım ay bende hamile kaldım şuan sat a göre 9 haftalık hamileyim daha Öner’i düşük yaptığım için adet günümde test ile hamile olduğumu öğrenip doktora gitmiştim altında haftada kalp atışı duymak ve bebeği görmek için gittiğimde kesede bozulma bebelerde kalp atışı alınamadı doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı tabi dünya başıma yıkıldı ertesi gün hemen başka bir doktora gittim oda kesede sorun yok bebeğin altıncı haftada gelişimi durmuş hemen alınması lazım dedi . Neyse bir hafta geçti ilk doktora gittim kese düzelmiş ama bebekte hala kalp atışı yok alalım dedi kanamam lekelenmem hiçbişey yok bu arada bir hafta daha geçti önümüzdeki Salı günü için bir proftan randevu aldım artık bir mucize bekliyorum herşey Allahtan . Bu arada muhtemelen kürtaj olmam gerekecek ve bu macunu tekrar sipariş edip kullanıcam ve gene sonuç alabilirsem burada muhakkak paylaşacam bulunduğum yerde benimle altıncı kişi bu macunu kullandığımız ay hamile kalabildik bir tek ben sonunu getiremeyeceğim sanırım.
Aynen bende imrenirdim kendimde yasadim cok sukur.ama doktor dandik cikti ya en 5000 olunca gel hem alttan baktirmak istemezsiniz o yuzden hepsi birden olsun diye teee 15nisana randevu verdi.belkide en iyisi boyledir surekli takip etmektense...Bayılıyorum regli için randevu alıp hamile olarak doktora gidenlere :) tekrar tebrikler canım
Ya ben tesadüfen farkettim kistimin olduğu bile bilmiyordum, 2 günlük tatilde lif olmadan duş alınca elime geldi 3cm miş 1 hafta sonra küçüldü bulamadım, tatile gitmesem farketmeyecektim belki deBen de kistleri kontrol ettireceğim yazın.. hepiniz kistler büyüdü diyorsunuz ve korkutuyorsunuz ama siz beni ya :) küstüm oynamıyorum ben:)
Bu kadar sıkıntıyı dengelemek için bir bu kadar güzellik seni bulsun canım :)Ya kızlar çok bilmişler gibi buraya çok şey yazıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum yanlış anlarsınız diye ama 3,5 yıllık evliyim 3 yıldır çok şey yaşadım maalesef, yaşamadığım kalmadı demiycem çünkü bu lafı söyledikçe başıma başka bişey geldi,
Kimyasal gebelik,polip, histeroskopi,boş gebelik, kalbi duran düşük, düşük nedeniyle kromozom tahlili,pıhtılaşma testi, immünoloji testleri,hematoloji testleri,tüp bebek tedavisi, embriyoya pgt, embriyoda kromozom bozukluğu, dış gebelik şüpheli hamilelik ve tekrar düşük, tekrar tüp tedavisi, memede kitle, mamografi,meme ultrasonu kısaca sırasıyla yaşadıklarım bunlar ve bunları yaşarken yaşadığım korkular nedeniyle her şeyi araştırmak zorunda kaldım, 16 yıl ilaç sektöründe çalıştığım için zaten bir çok şeye hakimdim ve doktorlara güvenim biraz düşük mesleğim gereği çok bilgim oldu keşke olmasaydı, cehalet mutluluk diyorlar ya kesinlikle öyle ama şartlar beni cahil bırakmadı, dün gece şu meme olayını yazınca yatağa yattığımda bunlar geldi aklıma başladım yine ağlamaya, umarım ve inşallah daha kötülerini yaşamam, allah hiç birimize yaşatmasın, dün gecem kötü geçince içimi dökmek istedim, affınıza sığınarak
Ben muayene için ofm ye gitmiştim, usg için 1 gün sonraya randevu verdiler, o an ki psikolojiyle bekleyemezdim, bizim merkezin yan tarafında Kepez tıp merkezinde yaptırdım, ama onun dışında bütün tıp merkezlerinde yaptırabilirsin canım.
Benim zaten var adet zamanı daha net bir şekilde elime gelirler ve ağrım olur. ilaçlardan sonra ne durumdalar bilmiyorum ama belirgin bir şikayetim olmadı. Baktırayım yazın ben de..Ya ben tesadüfen farkettim kistimin olduğu bile bilmiyordum, 2 günlük tatilde lif olmadan duş alınca elime geldi 3cm miş 1 hafta sonra küçüldü bulamadım, tatile gitmesem farketmeyecektim belki de
Teşekkür ederim canım. Sabah aradılar o tek yumurtayı dondurmuşlar. Şaşkınlık içindeyim
Sağol canım, o güzellikler hepimizi bulsun inşallahBu kadar sıkıntıyı dengelemek için bir bu kadar güzellik seni bulsun canım :)
Enteresanmış alttan bakılıp bakılmayacağına karar vermek yerine sana dair tahmin yapmış :) biraz bekleyeceksin ama bu arada tadını çıkar sen de hamileliğin :)Aynen bende imrenirdim kendimde yasadim cok sukur.ama doktor dandik cikti ya en 5000 olunca gel hem alttan baktirmak istemezsiniz o yuzden hepsi birden olsun diye teee 15nisana randevu verdi.belkide en iyisi boyledir surekli takip etmektense...
Bu ne demek ben hiç anlamadım. Size böyle bilgiler mi veriyorlar? Bana 2. Gün arayıp gelişimine göre kaçıncı gün transfer edileceği söylendi.öyle yüzdelik oranlar duymadım hiç :)
Devlete gittim pisman oldum ya.sekreteri daha doktordu sanki.emredici imalar caksin ceksinli cumleler.aynen ya genelde alttan baktirmak istrmiyorlar bende istemezdim sahsen.o yuzden en iyisi beklemekEnteresanmış alttan bakılıp bakılmayacağına karar vermek yerine sana dair tahmin yapmış :) biraz bekleyeceksin ama bu arada tadını çıkar sen de hamileliğin :)
süper haber süper gözün aydın arkadaşım, senin tembel bak nasıl hızlandı, inşallah hamilelik haberini alalım en kısa zamanda. Kalite bilgisi verdilermi abc olarak
Amin tüm isteyenlerle hepberaber inşaallahGeçmiş olsun canım umarım sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günler yakındır
Evet benim taze transfer oldu. İlginçmiş öyle sabah akşam bilgi vermeleri. Bence burada az bilgi veriyorlar o da kötü belki ama daha çok bilgi daha çok gerilim sanki %5 diye değer verse ne olur vermese ne olur :)Her gün arayıp detaylı bilgi veriyorlar canım. Dün sekil almaya gün içinde başlaması gerekiyordu, başlamadı, akşam aradılar %5 başladı diye. Sabah aradılar dondurmuşlar. Mayıs ortası transfer. Senin hemen koymuşlardı dimi, bizim merkezde bekletiyorlar bir buçuk ay.
Bende herzaman yaşadıklarımın daha kötüsünden koru allahım diyorum herşey bizim için işte bi sınav bu yola girince de birsürü şey bilip öğreniyorsun yeni evlenecek bi arkadaşım olduğunda diyorum ki ilk gece hamile kal inşallah hiç bişeyden habersiz spermin başı kuyruğu hareketi hızı bunlardan bi haber olmak isterdim ama işin içine girince mecburuz çünkü biz elimizden geleni yapalım Allah’a Bırakalım diyoruz rabbim inşallah gözyaşın bi gün sevinçten olduğunu paylaşırsın bizimle ve inşallah hepimiz anne oluruz sağlıkla hayırlısıyla...Ya kızlar çok bilmişler gibi buraya çok şey yazıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum yanlış anlarsınız diye ama 3,5 yıllık evliyim 3 yıldır çok şey yaşadım maalesef, yaşamadığım kalmadı demiycem çünkü bu lafı söyledikçe başıma başka bişey geldi,
Kimyasal gebelik,polip, histeroskopi,boş gebelik, kalbi duran düşük, düşük nedeniyle kromozom tahlili,pıhtılaşma testi, immünoloji testleri,hematoloji testleri,tüp bebek tedavisi, embriyoya pgt, embriyoda kromozom bozukluğu, dış gebelik şüpheli hamilelik ve tekrar düşük, tekrar tüp tedavisi, memede kitle, mamografi,meme ultrasonu kısaca sırasıyla yaşadıklarım bunlar ve bunları yaşarken yaşadığım korkular nedeniyle her şeyi araştırmak zorunda kaldım, 16 yıl ilaç sektöründe çalıştığım için zaten bir çok şeye hakimdim ve doktorlara güvenim biraz düşük mesleğim gereği çok bilgim oldu keşke olmasaydı, cehalet mutluluk diyorlar ya kesinlikle öyle ama şartlar beni cahil bırakmadı, dün gece şu meme olayını yazınca yatağa yattığımda bunlar geldi aklıma başladım yine ağlamaya, umarım ve inşallah daha kötülerini yaşamam, allah hiç birimize yaşatmasın, dün gecem kötü geçince içimi dökmek istedim, affınıza sığınarak
Aaa süper hadi hayırlsı rahim dinlensin bu aradaTeşekkür ederim canım. Sabah aradılar o tek yumurtayı dondurmuşlar. Şaşkınlık içindeyim
Sakın onu düşünme, ben sadece merak ettiğim için sordum, bizim klinikte tedavi gören biriyle tanıştım 2bc miş embriyosu bizim yaşlarımızda kızı 1 yaşında şimdi, arkadaşının 4bb miş tutmamış mesela, önemli olan Blast olmasıydıOrta kalite bc defi, çözülünce bb bekliyoruz dedi, a kalitenin tutmayıp b lerin tuttuğunu da gördük, moralini bozma dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?