İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

kaşıkla dilimin üzerine koyup,ben su ile yutuyorum

Çok geçmiş olsun, tüpünün sağlam olması önemli, sıvı toplanmasını duymuştum, çözümü olan bir durum en azından, hiç bozma moralini.

yazıklar olsun, ınsana vakıt kaybettırıyorlar, ama en azından bundan sonra sorununu bulduklarına gore hayırlısıyla hemen cozerler canım, bızler de teyze olmalara doyamayız bu grupta ınsallah

Ben balla karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp yiyordum, yoksa kuru çok zorluyordu

Asla yanlış anlamayız, aksine paylaşman hoşumuza gidiyor, bilgi paylaştıkça güzel. Onun için burdayız. Sen de düşünüp üzme artık kendini, dermansız dert olmasın hiç biri.
Kesinlikle öyle allah dermansız dert vermesin diyorum, işte arada yaşadıklarım film gibi aklıma gelince kötü oluyorum ama bu yaşadıklarım toparlanmayıda öğretti bana, hayat sürprizlerle dolu

Çok geçmiş olsun, sorunun ve tedavisi netleşti en azından,senin için bundan sonrası çok daha kolay olsun inşallah

Evet çok çalıştırdık, dinlensin azıcık Valla tek yumurtaya kalınca hop oturup hop kalktık. İnsallah senin hepsi gelir o seviyeye, rahat rahat geçirirsin su günleri. Aradılar mi seni bugün
Yok henüz öyleee bekliyorum hepsi bölünmüş olsun isterlerse gece arasınlar

Merhaba, Ekim ayında ben de laparoskopi ve histeroskopi olmuştum, ben de çok tedirgin ve ağlamaklı günler geçirdim duyunca ama inanın korktuğum gibi olmadı, inşallah sizin de iyi geçer, şimdiden geçmiş olsun.

Allah kahretsin hasta olucam ben zaten gününde gelir amq

Aha hala silik çıkıyo götoş.

Her ikisininde aldığı ceza mesajları bunlardır.Ceza alma sebepleri kullandıkları argo kelimeler. Herkesin üslubu var kabul ama bu üslup ile burada kimse yazamaz. Ayıp olan bu kullanılan kelimelerdir. Bizi ayıplamak talihsizce olmuş... Aile içinde böyle konuşuluyor ise bir şey diyemem ama burada böyle kimse yazamaz.

ne kadar peki ceza suresı, kelımeye gore farklı mı oluyor, dıger arkadasımızın cezası hala bıtmedı

Yok henüz öyleee bekliyorum hepsi bölünmüş olsun isterlerse gece arasınlar

İnsallah kuzum, gönlüne göre gelişsin insallah. Yanlış anlama bizim gönlümüzden geçen de o ama annenin gönlü bir başla tabi Yaz hemen haber gelince. Heyecanımız bitmiyor bitmiyor

ne kadar peki ceza suresı, kelımeye gore farklı mı oluyor, dıger arkadasımızın cezası hala bıtmedı

Diğer arkadaşınızın cezası da bugün bitecek. Ceza sürelerinin farklı olma sebebi ceza puanlarının aynı olmamasından kaynaklanmaktadır.

Canım selam, çok sevindim, inşallah hep sağlıkla devam eder bundan sonrası da

Ayyy kuzum ya, nasılsın, bebis nasıl, cinsiyet kısmına geldiniz mi? Ben de dünden beri seni düşünüyordum. Diğer gruba giremedim telaşımdan. İnsallah güzel ilerler bundan sonra süreç

hepinize ve herkeze teşekkür ediyorum desteginiz dilekleriniz icin iyki varsiniz mavitosbik07
flx77
seheryeli77 @Beste78 dombili_xl peki senin problemin neydi gecmis olsun ve goruyorum ki hamilesin allah tamamina erdirsin operasyondan ne kadar zaman sonra hamile kalabildin ?

binlerce mesajın içinden bunları nasıl buluyorsunuz,birimi şikayet ediyor,bi program falan mı var,bir de hani hesap kapatılmadan bir uyarı falan gelse,bak ceza puanın birikiyor,bir daha yapma falan diye,çünkü o konuşma akıcılığının içinde insan farkına varamayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…