kaşıkla dilimin üzerine koyup,ben su ile yutuyorumya ben poleni tüketemiyorum, çok kötü tadı. Bir de günde 1-2 tatlı kaşığı deniyor. O kadar poleni ağızda çiğne çiğne.. Mümkün değil, çok mide bulandırıcı. Kolay yolu var mı bu işin?
Her şey gönlünden geçen gibi sonuçlansın, mayısa güzel haberlerini alalım.
Çok geçmiş olsun, tüpünün sağlam olması önemli, sıvı toplanmasını duymuştum, çözümü olan bir durum en azından, hiç bozma moralini.@Senella @dennisgo kizlar bugun randevum vardi hastane de,hem laparoskopi hem histekropi yapicaklarmiştupun saglam yumurtalikla tupe yakin ortalarin da birsey var dediler sıvi toplanmiş etrafında tani koyamadik asabim bozuldu iyice biydan sorunumu ogrenip cozucekler diye rahatladim ama,korkular sardı o nedir yaa simdi operasyon icin gün belirleyip aricaklar.
doktorumla bağlantiya gecip sorucaklarmış nasil beni ihmail etmis,agrimla ilgilenmemiş arastirmamiş,agriyla alakali bir suru kaydin var cok beklemis bu durum dediler. baya tepki gosterdiler. sinirimden agladim
@Senella @dennisgo kizlar bugun randevum vardi hastane de,hem laparoskopi hem histekropi yapicaklarmiştupun saglam yumurtalikla tupe yakin ortalarin da birsey var dediler sıvi toplanmiş etrafında tani koyamadik asabim bozuldu iyice biydan sorunumu ogrenip cozucekler diye rahatladim ama,korkular sardı o nedir yaa simdi operasyon icin gün belirleyip aricaklar.
doktorumla bağlantiya gecip sorucaklarmış nasil beni ihmail etmis,agrimla ilgilenmemiş arastirmamiş,agriyla alakali bir suru kaydin var cok beklemis bu durum dediler. baya tepki gosterdiler. sinirimden agladim
Ben balla karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp yiyordum, yoksa kuru çok zorluyorduya ben poleni tüketemiyorum, çok kötü tadı. Bir de günde 1-2 tatlı kaşığı deniyor. O kadar poleni ağızda çiğne çiğne.. Mümkün değil, çok mide bulandırıcı. Kolay yolu var mı bu işin?
Ayy insaAllah ya korkuyorum...dua edin nolur banada
Kesinlikle öyle allah dermansız dert vermesin diyorum, işte arada yaşadıklarım film gibi aklıma gelince kötü oluyorum ama bu yaşadıklarım toparlanmayıda öğretti bana, hayat sürprizlerle doluAsla yanlış anlamayız, aksine paylaşman hoşumuza gidiyor, bilgi paylaştıkça güzel. Onun için burdayız. Sen de düşünüp üzme artık kendini, dermansız dert olmasın hiç biri.
Çok geçmiş olsun, sorunun ve tedavisi netleşti en azından,senin için bundan sonrası çok daha kolay olsun inşallah@Senella @dennisgo kizlar bugun randevum vardi hastane de,hem laparoskopi hem histekropi yapicaklarmiştupun saglam yumurtalikla tupe yakin ortalarin da birsey var dediler sıvi toplanmiş etrafında tani koyamadik asabim bozuldu iyice biydan sorunumu ogrenip cozucekler diye rahatladim ama,korkular sardı o nedir yaa simdi operasyon icin gün belirleyip aricaklar.
Yok henüz öyleee bekliyorum hepsi bölünmüş olsun isterlerse gece arasınlarEvet çok çalıştırdık, dinlensin azıcıkValla tek yumurtaya kalınca hop oturup hop kalktık. İnsallah senin hepsi gelir o seviyeye, rahat rahat geçirirsin su günleri. Aradılar mi seni bugün
Merhaba, Ekim ayında ben de laparoskopi ve histeroskopi olmuştum, ben de çok tedirgin ve ağlamaklı günler geçirdim duyunca ama inanın korktuğum gibi olmadı, inşallah sizin de iyi geçer, şimdiden geçmiş olsun.@Senella @dennisgo kizlar bugun randevum vardi hastane de,hem laparoskopi hem histekropi yapicaklarmiştupun saglam yumurtalikla tupe yakin ortalarin da birsey var dediler sıvi toplanmiş etrafında tani koyamadik asabim bozuldu iyice biydan sorunumu ogrenip cozucekler diye rahatladim ama,korkular sardı o nedir yaa simdi operasyon icin gün belirleyip aricaklar.
Canım selam, çok sevindim, inşallah hep sağlıkla devam eder bundan sonrası daTeşekkür ederim canım. Sabah aradılar o tek yumurtayı dondurmuşlar. Şaşkınlık içindeyim
@panic_attack ve @can09e'yi birisi mi şikayet etti de bu kızları pasif ettiler baştan? Nedir yani herkesin bir konuşma üslubu var beğenmeyen okumasın diyorum. Kaç yaşında kadınlarız bizi mi modere ediyorsunuz? Politika yapmıyoruz birşey yapmıyoruz kimseyi kırmıyoruz. Ayıp yahuKazen
Allah kahretsin hasta olucam ben zaten gününde gelir amq
Aha hala silik çıkıyo götoş.
ne kadar peki ceza suresı, kelımeye gore farklı mı oluyor, dıger arkadasımızın cezası hala bıtmedıHer ikisininde aldığı ceza mesajları bunlardır.Ceza alma sebepleri kullandıkları argo kelimeler. Herkesin üslubu var kabul ama bu üslup ile burada kimse yazamaz. Ayıp olan bu kullanılan kelimelerdir. Bizi ayıplamak talihsizce olmuş... Aile içinde böyle konuşuluyor ise bir şey diyemem ama burada böyle kimse yazamaz.
Yok henüz öyleee bekliyorum hepsi bölünmüş olsun isterlerse gece arasınlar
ne kadar peki ceza suresı, kelımeye gore farklı mı oluyor, dıger arkadasımızın cezası hala bıtmedı
Canım selam, çok sevindim, inşallah hep sağlıkla devam eder bundan sonrası da
TeşekkürlerDiğer arkadaşınızın cezası da bugün bitecek. Ceza sürelerinin farklı olma sebebi ceza puanlarının aynı olmamasından kaynaklanmaktadır.
Geçmiş gün unuttum bile.. basit bişeydi ama, ekstra bir özelliği yoktu. Adını hatırlamıyorum gerçektenVosVos35 hangi folic asit kullandın bende alacam ama birsürü marka var
binlerce mesajın içinden bunları nasıl buluyorsunuz,birimi şikayet ediyor,bi program falan mı var,bir de hani hesap kapatılmadan bir uyarı falan gelse,bak ceza puanın birikiyor,bir daha yapma falan diye,çünkü o konuşma akıcılığının içinde insan farkına varamayabiliyorHer ikisininde aldığı ceza mesajları bunlardır.Ceza alma sebepleri kullandıkları argo kelimeler. Herkesin üslubu var kabul ama bu üslup ile burada kimse yazamaz. Ayıp olan bu kullanılan kelimelerdir. Bizi ayıplamak talihsizce olmuş... Aile içinde böyle konuşuluyor ise bir şey diyemem ama burada böyle kimse yazamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?