Durduk yere mi dedi bunu?ne oldu sen de mi anana gitmek istiyorsun?
Durduk yere mi dedi bunu?
Ananın evi belirtili isim tamlamasindan nefret ediyorum !!!!!
Demek ki içten içe dolmuş patlıcak yer aramışYa bütün konuşulanların üstüne çocuk anneanne anneanne diye ağlayınca bu da içinde kalmış olacakki öyle bir şey dedi.
İnanki elle tutulur bir sebep yok bütün gece birbirimize dair hoşlanmadığımız her şeyi konuşmuştuk zaten. O da golü attı son cümlesiyle.
Rahatsiz olunan konulari konusurken alkol eşliginde yapmak pek saglikli degil. En azindan kendi adima alkol kullandigim donemler alkolluyken daha bir abartirdim herseyi, alkol herkesi pamuk seker yapmiyor sonucta...
Ayrica eşiniz neden "sen de mi gitmek istiyorsun" dedi onu anlamadim sadece o cumleyi yazinca yaptiginiz cok abarti geldi, şaka yapmiş olamaz mi?
Bazen ben de eşime ananin evine git diyorum dalga gecmek icin
5.5 yaşındaki çocuk gecenin bir vakti neden sizi yönetiyor?
Alkol eşliğinde konuşulmaması gerektiğine katılıyorum. Zaten o açıdan detay verdim. Ancak bahsi geçen alkol çok algılanmasın. Öyle çok sarhoş olacak bir düzeyde değildi.
Bana orada aklınca laf soktu beyimiz. Öyle çiftlerin arasında olan şakalaşmadan ziyade zaten kavgalıyken, bir de üstüne iğneleyici bir şekilde söyleyince bana geldiler sağdan soldan.
Ama ben bu lafın altında kalamazdım ki sonrasında her kavgada bana kapıyı mı gösterecekti? Ben de aldım çocuğu indim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?