1- cocuk anneanneme gitmek istiyorum dedi diye kos kos gecenin bir yarisi gidilir mi?
2- Sadece anlattiginiz kadar ise arada baskatartisma olmadiysa annenizde kalmaniza anlam veremedim. Olayi fazla buyuttunuz gibi geldi
Her ananın evinemi gitmek istiyorsun dendiğinde gitseydik 10 kez boşanırdık.bende söylerim eşimde söyler kimse birbirini ciddiye alıp gitmez. Ana yada anne çok takıldığım şeyler değil benim.sizin çok takıldığınız bişey olabilir ama gitmek yerine benimle bu şekilde konuşamazsın denilebilirdi.hem anne içinde kızı ve torunun eve böyle gelmesi çok üzücü.
Ebenin ...i belirtili kufur tamlamasi ile cvp verilesi tamlamaAnanın evi belirtili isim tamlamasindan nefret ediyorum !!!!!
Keşke çocuğunuza anneannesinde kalabileceğini daha doğru bir zamanda gösterseydiniz. Çünkü şuan zaten o yüzden değil de anne babası kavga ettiği için orada olduğunu düşünüyor olabilir . Olay sanki basitken bir anda gereksiz yere büyüyüp saçma sapan bir hale gelmiş gibi. Oğlunuzu bırakıp evinize dönseniz daha iyi olurdu.
Annenizin evi sizinle aynı binada mı?Sanki öyle anladım. Bütün akşam olumsuz durumlar üzerine konuşmuş, evliliğinizden ve eşinizden şikayetlendiyseniz ve üstüne çocuğunuz anneannesinde kalmak istediyse, eşinizde gereksizde olsa, size ironi yapmış diye düşünüyorum. Ben olsam evet, istersen sende gel, beraber gidelim anamın evine derdim.
Selam hanımlar, ay valla çok kızgınım.
Bütün gece dışarıda alkol eşliğinde(konuyu daha iyi yorumlamanız adına söylüyorum) insani bir şekilde birbirimize dair rahatsız olduğumuz konulardan bahsetmemizin akabinde eve geldik ve bingoo!!! “anneanneye gidicem, orada uyuyacağım” diye ağlayan bir adet evlat ile karşılaştık.
İyi dedik tamam çocuğu götürelim madem, ama tabi benim eş rahat durur mu?!! Bütün gece konuşulanların üstüne arabada bana “ ne oldu sen de mi anana gitmek istiyorsun?” dedi ve şalterler bende attı. Çocuğu kaptığım gibi indim arabadan ve hiç durur muyum?! an itibariyle ‘anamın’ evindeyim. (5.5 yıllık evliliğimde bir ilk bu ve hiç olacağını düşünmezdim)
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki kızlar...özellikle oğlum ister istemez etkilendi bu durumdan ve acayip suçlu hissediyorum kendimi bu durum sebebiyle. İkinci olarak bu ananın evi meselesi çok canımı sıktı, kimse benimle böyle konuşamaz ne münasebet!! Üçüncüsü annem ağlıyor evde kadıncağız çok etkilendi(ikimizde bu karakterde insanlar değiliz, şok oldu)
Başkalarının konularında edebiyat parçalıyorum ancak anlık ruh halimle berbat yazdım farkındayım. Öncelikle konumu okuyup gözlerini kanatanlardan sonra da konusuna ironiyle karışık yorum yazdıklarımdan özür dilerim.
İlla kör kütük sarhos olmaya gerek yok. Bazi insan bir iki bardak icince degisebiliyor. Kimi daha agresif, kimi daha duygusal, kimi daha konusken oluveriyor zaman zaman.
Alkolluyken her zaman dogru soylenir diye de birsey yok o anki duygu durumuyla konusulanlari, olaylari farkli boyutta algilayip soylemek istemeyecegi seyler soyleyebilir insan. Siz de o etki olmamis olabilir ama eşinizde olmasi muhtemel birsey.
İlla alkol alacaksaniz da keyfiniz yerindeyken, birsey kutlarken vs alin bundan sonra yarin da uzatmayin konuşun sakince.
Çocuk 3 yaşında biz 5.5 yıllık evliyiz
Pedagogumuzun önerisiyle birlikte oğlumuzu bizim dışımızda da anneannesinde kalabileceğini gösterme, bunu ona alıştırma aşamasındayız açıkçası.
Bu durumda da kendisi özellikle isteyince “Acaba mı?” düşüncesiyle çıktık.
İyiyimdir hoşumdur ama benim de bu gece konuşulanlar gibi kötü özelliklerim var maalesef.
Hayatta yarın bir şey yokmuş gibi davranamam mesela. O da muhtemelen gelip oğlunu sevecek bol bol gözümün önünde.
Gidesiniz varmış demek ki.
Ama annenizi üzmeye hakkınız yok aslında.
E daha kötü ya :)
Çocuğa bir şeyleri alıştırmanın da zamanı var.
Bu kendi tutturdugunda, ailesi ile gece yemekten donerken, yada anneannesinin uykuya gectigi saatte degil, adam akilli planli olur.
Sizin kontrolunuzde, pijamalarını kendi hazırlayarak yada.en sevdiği oyuncağını yanina alarak vs.
Tabiki çocuk psikilogu değilim de garip geldi bana.
Neyse konu da bu değildi.
Konuya gelince, zaten gergin.olan ortamda alışkanlık dışına çıkmama taraftarıyım.
Sizin o an çocuğun anneanneye alismasindan daha oncelikli durumunuz gerginliği.ortadan kaldırmak yada konuşulanları sindirmeye vakit tanımak olmalıydı.
Üst üste gelince, beklenen olmuş.
Bence sabaha eşiniz bir adim atarsa siz de uzatmayın.
Çocuk 3 yaşında biz 5.5 yıllık evliyiz
Pedagogumuzun önerisiyle birlikte oğlumuzu bizim dışımızda da anneannesinde kalabileceğini gösterme, bunu ona alıştırma aşamasındayız açıkçası.
Bu durumda da kendisi özellikle isteyince “Acaba mı?” düşüncesiyle çıktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?