• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iletişim kaldı böyle?

Bakire olup olmadığınız mıydı soru ? Sanki önceki konuda öyle bişiler demiştiniz . Soru bu veya başka her ne ise Bu soruyu görüşme karşılığında cevaplayarak baya hevesli görünmüşsünüz ve daha görüşmeden ceptelik durumu oluşmuş.

Reel olarak hiç görmediğin, dokunmadığın, hissetmediğin biri için bu kadar yanıp tutuşmaya gerek var mı? Görüşmek için söz almak da nedir? Şahsen ben erkek olsam böyle bir karşı cinsten koşarak uzaklaşırdım. Biraz dişil enerji çalış bence.

kızlar 1 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir adamla konuşuyorum. 6-7 saatlik mesafedeki illerdeyiz. detayını merak eden olursa bir önceki konumda anlatmıştım. yani henüz tanışmaya çalışıyoruz. ama ben ısrarla görüşmek istiyorum o da yakın zamanda covid olmuştu ve biraz toparlanayım görüşürüz demişti.
neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.
sonra ertesi gün hiçbişey olmamış gibi konuştuk. son konuşmamızda yazdığım birşey üzerine bana öpücük smile ı koymuştu. ve onun üzerine ne ben yazdım ne de o bana bişey yazmadı. yani öylece ikimizde yazmadık.
ve en azından bugün bişey yazar ctesi için plan yaparız diye bekledim ama bu saat oldu hala yazmadı. o kadar sinirliyim ki. cumartesi ya da yazar diye konuşmadık ama bugün yazmayan yarın da yazmaz diye düşünüyorum. hiçbir şey yokken noldu ben de anlamadım.
şuan o kadar sinir oldum ki. hatta buraya konu açmadan önce sözünde durmadın. çok yazık.. yazıp engellicektim. sonra pişman olurum korkusuyla vazgeçtim. çünkü gerçekten en azından bir kere olsun görüşmek istiyorum.
iyi de yazması gereken o değil mi? resmen sözünde durmadı ve sesi de çıkmıyor.

Uzak mesafeli bir ilişki mi istiyorsun gerçekten?
1 aydır tanıdığını zannettigin kişi evli olabilir mi? Bunu iyice araştırdın mi?
Gündüz kadın programları bangır bangır bu tarz konuları işliyor?
1 aydır sen konuşuyorsun ya o kaç kişi ile görüşüyorduk?

Etmeyin Allah aşkına yıl oldu 2022, bu kadar basite almayın kendinizi, bu işleri..
Kadın cinayetleri keza, tanımadığınız biriyle görüşmeye can atmak bunuda karşı tarafa bu kadar belli etmek..
Kız çocuğu büyütüyorum ve ben çok korkuyorum bu devirden..

R rosseyy , o adam sağlam pabuç değil. Medeni hali bekar olmayabilir. Adamla hala yüz yüze görüşmediniz. Seninle görüntülü konuşuyor , milyon tane kişisel soru soruyor. Yetmiyor , bakire misin diye soruyor. Sonra da benim prensiplerim var , ten uyumu önemli , ben görüştüğümle sevişir geçerim, işine gelirse diyor ve sen hala adamın sapıklık içinde olmadığını söylüyorsun.

Bdv de kocasıyla sevişmemesini normalmiş gibi anlatan kadınlar var. Ya onlardan birinin diğer odada yatan kocasıysa bu adam ?

İnstagramdan mesaj atmıştı sana , engelle şunu , silkelen ve kendine gel.
yani evet bunu yaptı. en baştan söyledi. ben sevdiğim kadınla birlikte olmak isterim dedi. ama bu konuyu es geçmemin nedeni ben net bir tavır sergiledikten sonra üzerine bir ay daha iletişim kurduk. evli olmasına gelince sadece gündüz değil gece 3 lere kadar konuşuyoruz. evli çıkmayacağını ümit ediyorum. yani böyle bir şey sezmedim. ama cinsel açıdan rahat olduğu kesin. ama eğer yarında görüşmek istemezse zaten tek amacının cinsel olarak benden umduğunu bulamaması olduğunu düşüneceğim zaten

Bakire olup olmadığınız mıydı soru ? Sanki önceki konuda öyle bişiler demiştiniz . Soru bu veya başka her ne ise Bu soruyu görüşme karşılığında cevaplayarak baya hevesli görünmüşsünüz ve daha görüşmeden ceptelik durumu oluşmuş.
yok inatlaştığı konu bu değildi. o ilk tanıştığımızda sorduğu soruydu.

Reel olarak hiç görmediğin, dokunmadığın, hissetmediğin biri için bu kadar yanıp tutuşmaya gerek var mı? Görüşmek için söz almak da nedir? Şahsen ben erkek olsam böyle bir karşı cinsten koşarak uzaklaşırdım. Biraz dişil enerji çalış bence.
aslında görüşmek için söz almak değil de görüşmeyi öne olmak için söz almak oldu. çünkü zaten kendisi de görüşmek istiyor. ama zaten tanışmamızın bir aylık süre zarfında covid oldu kendisi. geriye zaten 20 günlük bir süre kalıyor. biraz aceleci davranan ben oluyorum bu durumda

Yanlış mı anladım, yoksa bu adam 24 saat boyunca "bakire misin bakire misin" diye mi sordu?
Onu yeni tanıştıklarında sormuş şimdiki ısrar kıyamet sebebi başkaymış. Aklı da başında birine benziyor konu sahibi yazdıklarına göre ama neden bu tuhaf adamın biletini kesmiyor anlamadım.

yani evet bunu yaptı. en baştan söyledi. ben sevdiğim kadınla birlikte olmak isterim dedi. ama bu konuyu es geçmemin nedeni ben net bir tavır sergiledikten sonra üzerine bir ay daha iletişim kurduk. evli olmasına gelince sadece gündüz değil gece 3 lere kadar konuşuyoruz. evli çıkmayacağını ümit ediyorum. yani böyle bir şey sezmedim. ama cinsel açıdan rahat olduğu kesin. ama eğer yarında görüşmek istemezse zaten tek amacının cinsel olarak benden umduğunu bulamaması olduğunu düşüneceğim zaten

Yaşınız kaçtı ? Önceki ilişkiniz bittikten sonra 6 ay mola verip, normalde hiç yapmamanıza rağmen instagramdan yazan bu bulunmaz hint kumaşına cevap vermiştiniz.

İsterse sabah 5 e kadar konuşsun , bu bekar olduğu anlamına gelmez. Bdv ye bir göz atın. Evli ama ayrı odalarda yaşayan , maddi durumunu sarsmamak için boşanmayan onlarca adam , kadın var. Ya bu adam da onlardan biriyse ?

Adam senden dükkanın adresi istemişti en son. Sen tüm bilgilerini verirken ,ondan aldığın bilgileri doğrulama imkanın var mı ?

Adam sizin olduğunuz yere gelecekti görüşmek için. Ya adamla yeniden görüşmek istemezsen ve adam başınıza bela olursa ?

Onu yeni tanıştıklarında sormuş şimdiki ısrar kıyamet sebebi başkaymış. Aklı da başında birine benziyor konu sahibi yazdıklarına göre ama neden bu tuhaf adamın biletini kesmiyor anlamadım.
Konu diniymiş bir de. Düşün düşün bulamiyorum.

Konu diniymiş bir de. Düşün düşün bulamiyorum.
Bakire misin diye soran adam ne soracak… Evlenmeden ilişki yaşar mısın? Benimle olsa bile mi? Basbakire misin?
Bakire misin sorunun üstüne adamla konuşmaya devam edene sorulacak sorular bunlar. Ona cevap veren bunlara da verir. Nitekim bir gün naz yaptıktan sonra cevap da vermiş.

Adamın ya parası yok yada sevgilisi var bence direk engellr

neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim.
Misal;istedi ve yapmadiniz,sonrasinda ise ofkelendi..
Simdi her fikir ayriliginda ofklenecek mi? Ve istedigi olana kadar rahatsiz edip diretecek mi ?
Ne istedigini de yazmamissin.Ama bunu bir sarta baglayip o istegi yerine getirmissin.
Bu adam seni alir,her istedigini de yaptirir,sonrasinda ise bir koseye birakir..
Ben olsam uzak dururum..

Bence bu adam evli sosyal medyadan heyecan arıyor uzak durmalısın.görüşme konusunda ısrarı bırakın size istediğini yaptrdıktan sonra bu şekl davranması 2.gün bakre misin demesi de çok çirkin bu adamdan adam OLMAZ

Yanlış hatırlıyorsam beni düzeltin , siz daha önce de bu adamla sürekli görüşmek istediniz ısrar ettiniz adam gelmemişti değil mi ?

R rosseyy , o adam sağlam pabuç değil. Medeni hali bekar olmayabilir. Adamla hala yüz yüze görüşmediniz. Seninle görüntülü konuşuyor , milyon tane kişisel soru soruyor. Yetmiyor , bakire misin diye soruyor. Sonra da benim prensiplerim var , ten uyumu önemli , ben görüştüğümle sevişir geçerim, işine gelirse diyor ve sen hala adamın sapıklık içinde olmadığını söylüyorsun.

Bdv de kocasıyla sevişmemesini normalmiş gibi anlatan kadınlar var. Ya onlardan birinin diğer odada yatan kocasıysa bu adam ?

İnstagramdan mesaj atmıştı sana , engelle şunu , silkelen ve kendine gel.
Burda yazilanlari soyleyen kisi ciddi degildir. Benimde basima geldi, yok biz arkadasmiyiz, seni dort duvar icinde kesfetmek istiyorum, sonucta ten uyumu onemli, vs vs. Bende kesin ve net oldugumu dusunuyodum sizin gibi rosseyy ama bazi erkekler bunu bir oyun haline getirip bir misyon yapiyolar kendilerince. Ve evet bende bir ay bir bucuk ay gorustugum olmustu. Halada vazgecmez ara sira yoklar ciddiymis gibi davranir ama hayir :)

Ha birde evet dini de konu ediyodu benim karsimdaki kisi. Kim neyde noksansa onu konusurmus acigini kapatmak icin.

Bakire misin diye soran adam ne soracak… Evlenmeden ilişki yaşar mısın? Benimle olsa bile mi? Basbakire misin?
Bakire misin sorunun üstüne adamla konuşmaya devam edene sorulacak sorular bunlar. Ona cevap veren bunlara da verir. Nitekim bir gün naz yaptıktan sonra cevap da vermiş.
Yok bence farklı birşey..adamın kişisel sınıra saygı gibi bir derdi olmadığı için eşarplı/eşarpsız resim gibi birşey istedi bence..

Back
X