İlişkinin en heyecanlı döneminde "ilgi açlığı" yaşatacaksa bu adam daha da ilerleyen zamanda nasıl ilgiye boğacak? Mümkün değil.Sevgilim surekli mesgul ise gidiyor okula gidiyor arkadaslariyla bulusuyor konusamiyoruz aksam yorgun oluyor ve uyuya kaliyor
Uzak mesafe ilişikisi yasıyoruz
Ve benimle çok ilgilenmedigini hissediyorum
Vakit bulduğunda yazıyor ama çok kısa konuşup gidiyor
Sabret mi dersiniz?
1 yılı geçti ilişkimiz
Universiteye gidiyordum su an tatildeyim hep evdeyimPeki siz ne yapıyorsunuz
Yani o bunları yaparken siz okula mı işe mi nereye gidiyorsunuz evde mi oturuyorsunuz
Zira sohbet ilgi iki taraflıdır Adam konuşacak konu bulabiliyor mu ya da siz
Yani hergün hayatınızda atraksiyon oluyor mu konuşulacak
Kendine yaşayacağı bir ilişki derken?İlişki dediğini tek başına yaşıyorsun malesef, o kendine yaşayacağı bir ilişki bulmuş gibi görünüyor.
eski açtığın konuyu göremiyoruz profilini gizlemişsin.ama şu an yaşadığınız tek taraflı bir ilişki.hayatında size yer yok şu an.yaşınız daha genç, böyle heba etmeyin.Galiba biraz yanlış anlaşılma olmuş
Eski actigim konuya bakarsanız biraz daha bilgi sahibi olabilirsiniz benim hakkımda
Sevgilim zaten beni aramak konuşmak istiyor ama ben utangaç biriyim
Ve son aralar o da ilgisiz oldu bana karşı
Çok aşırı ilgi de istemiyorum yani beni her şeyden kıskansın kısıtlasın istemiyorum
Cok aşırı benimsenmek istemiyorum da diyebiliriz
Sabretme millet ilgisiz kocaya tahammül edemiyor seven isteyen adam her fırsatta arar sorar merak eder ilgilenir vakit kaybı senin için bu ilişkiSevgilim surekli mesgul ise gidiyor okula gidiyor arkadaslariyla bulusuyor konusamiyoruz aksam yorgun oluyor ve uyuya kaliyor
Uzak mesafe ilişikisi yasıyoruz
Ve benimle çok ilgilenmedigini hissediyorum
Vakit bulduğunda yazıyor ama çok kısa konuşup gidiyor
Sabret mi dersiniz?
1 yılı geçti ilişkimiz
Neden duyguları değişmiş olabilirAdam eskiden ilgiliyse,şimdi o ilgi azalmışsa demek ki adamın da duyguları azalmış,bu anlaşılmayacak bir konu değil bence.
gözden ırak gönülden ırak..Neden duyguları değişmiş olabilir
Ikinci yazdigimi da okudunuz muSabretme millet ilgisiz kocaya tahammül edemiyor seven isteyen adam her fırsatta arar sorar merak eder ilgilenir vakit kaybı senin için bu ilişki
Kimbilir.Neden duyguları değişmiş olabilir
Yani seninle ilgilenmiyorsa başkasıyla ilgileniyor demektirKendine yaşayacağı bir ilişki derken?
Ama bunu varsayımla kabul edemem kiYani seninle ilgilenmiyorsa başkasıyla ilgileniyor demektir
Bunu sadece ilgisizlikle nasil anlayabilirim bana herhangi bir açıklama yapması gerekmez mi bu kadar ciddi boyutlara ulaştıysaKimbilir.
1-Aradığı insan değilsindir.
2-Hareketlerin hoşuna gitmiyordur.
3-Tartışıyorsanız saygı azalmıştır.
4-Sohbet sarmıyordur,sıkılmıştır.
5-Sevgisi bitmiştir.
Vs. vs. vs.
tabiki varsayımla suçlamak olmaz ama emin olmak için uygulayacağın bir yöntemin varmı ?Ama bunu varsayımla kabul edemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?