Ben 20 o 24Yaşlarınız kaç
NedenYola onsuz devam edin derim.
Sizin ona ayırdığınız zaman ve ilgiyi size ayırmadığı için. Sizi duygusal anlamda tatmin etmediği icin
Görüşünüzü dikkate alacağımSizin ona ayırdığınız zaman ve ilgiyi size ayırmadığı için. Sizi duygusal anlamda tatmin etmediği icin
Ben insanin değişeceğine inanmıyorum. Eşimle 2. evliliklerimizi yaptık birbirimizle. Tanistigimizda 2 başka sehirdeydik. Bu başka şehirlerde birer evladımız vardı. Ama her cumartesi sabah kahvaltı yapmak için benim olduğum şehire gelirdi. Bazen gelirken çok yorgun değilse kızımızı da getirirdi. Hiç bir zaman uzakta yada ilgisiz hissetmedim. Çünkü ilişki 2 taraflı olan bisey tek taraflıdegil. Farklı şekilde olsa asla evlenmezdik.Görüşünüzü dikkate alacağım
Beni sevdiğini biliyorum
Peki ilerde bu değişirse
Hep uzak olmayacağız birbirimize sonuç olarak
Yakın olunca bu sorunlar azalabilir diye düşünüyorum
Bende onu seviyorum
Biz farklı şehirlerde değiliz farklı ulkelerdeyiz malesefBen insanin değişeceğine inanmıyorum. Eşimle 2. evliliklerimizi yaptık birbirimizle. Tanistigimizda 2 başka sehirdeydik. Bu başka şehirlerde birer evladımız vardı. Ama her cumartesi sabah kahvaltı yapmak için benim olduğum şehire gelirdi. Bazen gelirken çok yorgun değilse kızımızı da getirirdi. Hiç bir zaman uzakta yada ilgisiz hissetmedim. Çünkü ilişki 2 taraflı olan bisey tek taraflıdegil. Farklı şekilde olsa asla evlenmezdik.
Sürekli ilgisiz demiyorum Son 5 gün öyleydiDirek ayrılmalısın.. Tabi ki Arkadaş ları ile görüşüp vakit zaman ayıracak Seni seviyorsa gerekli ilgiyi göstermeli.Sürekli feda karlık yaparsan hep senden gidecekVermeden Almak alışkanlığı olacak suçlu duruma düşersin..
Ama internetin olduğu dönemdesiniz. Ve böyle ilişki götüren insanlarda var.Biz farklı şehirlerde değiliz farklı ulkelerdeyiz malesef
Uzak ilişki çok zor malesefSürekli ilgisiz demiyorum Son 5 gün öyleydi
Eğer devam ederse çözüm o gibi gözüküyor
Gönlümdeydi oysa kiUzak ilişki çok zor malesefGözden Uzak gönülden uzak olurmuş büyüklerimiz yaşamış ki söylemişler. Dilerim Hep mutlu olursun
Evet biliyorum yillar sonra evlenip mutlu olanlar varAma internetin olduğu dönemdesiniz. Ve böyle ilişki götüren insanlarda var.
Umarım mutlu olanlardan olursunuzEvet biliyorum yillar sonra evlenip mutlu olanlar var
Ne için sabrediyorsun onu anlamadım.Sadece sevgili zaten insanlar bir şeyler paylaşmak abi ve sonrasını yaşamak için sevgili olmazlar mi? Adam ruhunu okşar tenini okşar seni simartir eğlenir vs bunlar yoksa ne için bu sabır.Birak gitsin evlendikten sonra anlarsın şimdi ki zamanlarının kıymetiniSevgilim surekli mesgul ise gidiyor okula gidiyor arkadaslariyla bulusuyor konusamiyoruz aksam yorgun oluyor ve uyuya kaliyor
Uzak mesafe ilişikisi yasıyoruz
Ve benimle çok ilgilenmedigini hissediyorum
Vakit bulduğunda yazıyor ama çok kısa konuşup gidiyor
Sabret mi dersiniz?
1 yılı geçti ilişkimiz
Bekleyebilecegimden emin degilimUmarım mutlu olanlardan olursunuz
Benim için beni uzmemesi çok güzel bi duyguNe için sabrediyorsun onu anlamadım.Sadece sevgili zaten insanlar bir şeyler paylaşmak abi ve sonrasını yaşamak için sevgili olmazlar mi? Adam ruhunu okşar tenini okşar seni simartir eğlenir vs bunlar yoksa ne için bu sabır.Birak gitsin evlendikten sonra anlarsın şimdi ki zamanlarının kıymetini
Sevgilim surekli mesgul ise gidiyor okula gidiyor arkadaslariyla bulusuyor konusamiyoruz aksam yorgun oluyor ve uyuya kaliyor
Uzak mesafe ilişikisi yasıyoruz
Ve benimle çok ilgilenmedigini hissediyorum
Vakit bulduğunda yazıyor ama çok kısa konuşup gidiyor
Sabret mi dersiniz?
1 yılı geçti ilişkimiz
Gitmiyorsa sana bunları verecek birini bulacaksınBenim için beni uzmemesi çok güzel bi duygu
Beni anlaması
Simartmasa bile mutlu eder
Tek isteğim bu ilgisizliğinin gitmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?