- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Direk ona sorsam?tabiki varsayımla suçlamak olmaz ama emin olmak için uygulayacağın bir yöntemin varmı ?
Onun yapısı biraz öyleSabretmeniz için elle tutulur ne var ki?
Neredeyse çoğu meşguliyeti keyfe keder.
Kesinlikle sorman lazım hatta içindeki duyguları söylemen lazım ki oda sırf sen kırılma diye ayrılmayı teklif edemez belki en azından ciddi ciddi seninde hislerini görürse artık içindekini belli edebilirDirek ona sorsam?
Beni artık sevmeyen bunu açıkça söyler herhalde
Sor tabii...Bunu sadece ilgisizlikle nasil anlayabilirim bana herhangi bir açıklama yapması gerekmez mi bu kadar ciddi boyutlara ulaştıysa
En iyisi ben ona sorayim
Günde 24 saat içerisinde ota b.ka zaman ayırıyorken size gelince bahaneler üretmesi pek iç acıcı bir durum değil.Onun yapısı biraz öyle
Rahat olmayı seviyor
O yüzden bana direk bu sebeple bırakmak tuhaf geliyor
Ota boka dan kastınız nedirGünde 24 saat içerisinde ota b.ka zaman ayırıyorken size gelince bahaneler üretmesi pek iç acıcı bir durum değil.
Okul gerekliOta boka dan kastınız nedir
İlgi beklediğini açıkla. Ya da kıskandıracak şekilde davran.Sevgilim surekli mesgul ise gidiyor okula gidiyor arkadaslariyla bulusuyor konusamiyoruz aksam yorgun oluyor ve uyuya kaliyor
Uzak mesafe ilişikisi yasıyoruz
Ve benimle çok ilgilenmedigini hissediyorum
Vakit bulduğunda yazıyor ama çok kısa konuşup gidiyor
Sabret mi dersiniz?
1 yılı geçti ilişkimiz
Konuştumİlgi beklediğini açıkla. Ya da kıskandıracak şekilde davran.
Benden sıkılıyor musun gibi de deme. Adamın poposunu havaya kaldırmamak lazım.Konuştum
Ve cv falan hazırlıyordu ise başlayacak o yüzden o işleriyle uğraştığını söyledi
Benden sıkılmadığını soyledi
Dedim bileBenden sıkılıyor musun gibi de deme. Adamın poposunu havaya kaldırmamak lazım.
Kızdı ama böyle düşündüğümeDedim bile
Kalkmıştır poposu.Kızdı ama böyle düşündüğüme
Nasil indirebilirimKalkmıştır poposu.
Şimdi görebiliyor musunuzeski açtığın konuyu göremiyoruz profilini gizlemişsin.ama şu an yaşadığınız tek taraflı bir ilişki.hayatında size yer yok şu an.yaşınız daha genç, böyle heba etmeyin.
Okul gerekli
Is gerekli
Akşam bazı ailevi sebeplerden dolayi telefona bakamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?