İlgi bekleyen sorumsuz koca

Cocuklariniza neden boyle bir sorumluluk yukluyorsunuz? Yillar sonra “fedakarliginizin” altinda ezilsinler diye mi?

Ayrica sizinki kotu diye neden bekarlar evlenmesin?
Ahhhh birakin Allah askina her erkek ayni

degilse t*ptur !
Bazilar daha güzel seve bilirler Dogru ama hepsinin Özü bire Bir ayni Yani nolur böyle konusmayin
Bazi günlerde hersey Okey güzel mutluluk da vardir ama bu monoton evlilik Hayati kustura biliyor
Bazen huylarindan yüzünden bazen de ne bilim herseyi de Ben söyMim Sanki hic biriniz biliyormusunuz
Haaaa
Zenginseniz Baska
Ki allaha sükür Biz Cok iyiz diye bilirim
Keyif ne zaman istiyorsa alisveris kuaför bilmem ne amma unutmayin Erkegib huylarini sadece hafifce kapatiyor
Hadi Simdi hepimiz mutfagimiza girelim bulasik yikiyalim cocuklari yatiralim bakalim belki de camasirlari dolaba yerlestiririz.
Dusumuzu almaya unutmayalim gece Saat 12 de
Cünkü herseyi Biz yapiyoruzya

Hatta tam tersini söyleyen çocuklar var çevremde. 20 yaşını geçtiler; bizi bu adamla yaşamaya neden mecbur ettim diye annelerine kinlendiler. (Adam narsist. )
Ben de onu diyorum,herşey çocuklar için kafasından çıkmaları gerekiyor su yetişkinlerin. Bosanmamissiz yazacaktım orda bı anlam karmaşası olmus

çocukları bahane etme kendi rahatını bozmak istememene. herkes sen mi niye bekarlar evlenmesin?

ilgi göstermedin diye tavır yaptığı için değildir sanıyorum ki çocuklar olmasa boşanacak olmanız..tek öyleyse de saçma geldi ya da konuyu ben anlamadım. evde sürekli mutsuzsanız o ayrı. çocukların psikolojisini düşündüğünüz için boşanmamakla iyi bir şey yapmıyorsunuz aslında, hiçbir çocuk mutlu olunmayan, kavga gürültü olan, babanın anneye annenin babaya sevgisi ve tahammülü olmayan bir evde yaşamayı istemez.. ileride de karşınıza "ne diye bize bunları yaşattınız" diye çıkıverirler.
anlık bir sinirle konuyu açtıysanız bir şey diyemeyeceğim.
yalnız her evlilik aynı değildir.. bunu da belirtmek isterim

Bu kadar da kontrolcü olmayın.. Kocaman adam sabaha kadar oturduysa otursun, annesi değilsiniz ki. Hasta olduysa da kendi çekecek, trip de atarsa atsın, ne yapıyor ki en fazla? Surat asıyordur. Benim eşim de çıplak yatıyor sonra sırtım tutulmuş diye karşımda inliyor masaj istiyor,ne yapayım boşayayım mı sözümü dinlemiyor üstüne ilgi bekliyor diye.

Abartmayın isterseniz

ne yazdınız siz ya.her erkek aynıymış her kadın da aynı o zaman.çocuğunu terkeden eşini sevgilisini aldatan kadınlar da yok mu?çocuğuna her gün dayak atan tik toklar da dolanan kadınlar yok mu?sizin eşiniz kötü çıktıysa her erkek berbat denir mi aynı denir mi?bulaşığımı da yıkıyorum çocuğumu da yatırıyorum keyfime de bakıyorummm tüm kadınlar gibi.yalnız yaşarken de bulaşığımı yıkıyordum bu arada .çalışırkend e müdürümün genel müdürümün kahrını çekiyordum.kolay hayat kimseye yok.çocuğa bile yok rahat hayat . dersleri ne kadar ağır sınav kazanmak ne kadar zor günümüzde

Tercüman var mı sitede?

P
Neden mutsuz evliliklerde kavga gürültü olmak zorunda ki. Yok öyle saygısız kendini bilmez kişilikler değiliz . Birbirimize de bağırmayız. Mutsuzum ama saygısız kişiliksiz değilim . Çocuklar bahanem değil onları aynı çatı altında anne babayla büyütmek istiyorum. Her evlilik aynı değildir evet , çoook musmutlular vardır . Ben artık onlardan değilim maalesef .

İlk cümlelerinizi okurken sadece erkekleri genellediğinizi düşünüyordum ki sonlara doğru kadınları da tek bir çekmeceye sığdırdığınızı farkettim.

Bizde yemek, temizlik , çamaşır, eşimde. Bulaşığı da artık yediklerimizi ortaklaşa makineye atarak hallediyoruz. Makine çalıştırma işi bende ama onu inkar edemem. Oğlumu az önce uyuttu, hatta baktım kendi de uyumuş. Gitmeden önce kahvemi yapmıştı onu yudumlayarak takılıyorum forumda şu anda.

Erkeklerin aynı olduğu tek bir husus var bence en büyük eksiklik de bu. Emzirememek. Belli olmaz belki o da olur. Allah'ım lütfen olsun çünkü...

Bir de bir iki ay katlayıvermeyin çamaşırları, azıcık dilbilgisi çalışın.

bunu normal bir dert olarak yazsaydınız ben size boşanın demezdim. ama "çocuklar olmasa 2 sn durmam" denilecek bir evlilikte ister istemez çocuklara yansıttığınız bir mutsuzluk vardır diye düşündüm..

Ben var sizi anlamamak.

evet ya bende bunu anlamıyorum. arkadaş benim kocam çoğu şeyi yapıyor, yapıyor demeye çekiniyorum valla artık burada laf yiyeceğim diye

Bana inanmıyorlar diye artık anlatmıyorum Doğaüstü bişey benim koca forumdakilere göre
bazı konularda yazdığım şeyleri kısıtlıyorum, biri çıkıp "ay bunu da mı kocan yapıyor" demesin diye ya da illa biri çıkıyor "he en mükemmel senin kocan tamam her şeyi yapıyor" e gel de anlat..

Hayal âleminde yaşıyorsunuz, normalde aşırı mutsuz oldugunuz için, insanları mutsuz etmek için uğraşıyorsunuz! burada bir de KudrAlobar var, o da böyle anlatıyor kocasını zinhar inanamıyorum ona da.
Mutsuz, kıskanç kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…