- 11 Aralık 2018
- 41.633
- 258.792
- 598
Ben erkekimBen sizden değil başka sitelerdeki erkek muhabbetleri sayesinde bundan emin oluyorumBu sitenin bir erkek ziyaretçi kitlesi var gibi duruyor
Niye erkek olmak dert mi?Allah başka dert vermesin
Ahhhh birakin Allah askina her erkek ayni
degilse t*ptur !
sitede bir sürü erkek mi var?ben şokkkkŞu sitede ne kadar çok erkek var acaba çok merak ediyorum
Ayrılmayı göze almak veya yaptığı şeyleri göz ardı etmek. İkiden başka seçenek yok. Şartlarınızı ve durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemiyorum, Allah yardımcınız olsun.
aaa öyle deme ben de gariban devlet memuru eşimin işiyle övünüyormuşum ha ha haMaşallah. Hemen her gün şuraya açılan 3 farklı konu var çok şaşırıyorum mesela. Ama yazmıyorum. Laf yememek için değil nazar değmesin diye.
bir çoğuna göre zengin sayılabilecek bir ailem var bir de düşman başına abim var, emin ol üç aydan fazla çekebilen bir kadın daha görmedik kendisiniAhhhh birakin Allah askina her erkek ayni
Haaaa
Zenginseniz Baska
aaa öyle deme ben de gariban devlet memuru eşimin işiyle övünüyormuşum ha ha ha
hayır bir de eski maddiyatım kalmadı geçinemiyorum yazıyorum heryere.nesi övünmek ayoll bununnn?“İs esimin, es benim. Ellere nesi?” Yaz kurtul.
sitede düşman başına bir iki üye var.onlarla mı tanıştırsak ?bir çoğuna göre zengin sayılabilecek bir ailem var bir de düşman başına abim var, emin ol üç aydan fazla çekebilen bir kadın daha görmedik kendisini
olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünküsitede düşman başına bir iki üye var.onlarla mı tanıştırsak ?
Olay sadece koca ile alakalı değil ki. İnsanlar biraz da karsidakine göre şekilleniyor. Yani nadir sanslilardan değil ne istediğini bilip davranan insanlar ve bunu karşıdakine doğru biçimde yansıtan insanlar.Var ya kocalar siz nadir şanslılardansınız. İşte öyle olunca insan kendini sorguluyor çalışıyorum , evle çocukla ilgileniyorum bir de sorumsuz kocayla uğraşıyorum. Sadece dertsiz bir koca istemek de suç.
8 yıllık sevgililik 16 yillik evlilik.askimiz bitmedi ayniyiz hala.demek ki herkesin aynı olmuyor.kiymet bilme meselesine gelince o erkeğin karakteri değişmeyen bazi temel özellikleri ile ilgilidir.sadece sonradan değişenler bunlu sakliyordur.yani esiniz bence hep boyle olabilir. Gecmise dönüp kucuk ayrıntıları inceleyin anlarsiniz.6 yıllık sevgili olma üzerine 8 yıl evlilik düşününce zaman bitiriyor aşkı maalesef anladım ki erkekler sahip olduklarının kıymetini bilmiyor . Neyse isteyen evlensin belki farklı olur onların evlilikleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?