İlgi bekleyen sorumsuz koca

Genel olarak derdinizi çok anlamadım aslında. Bir birikmişlik var gibi duruyor.

Çocuklar olmasa durmam dediğiniz için bir kaç şey yazacağım.

Benim kv ve kp nin hep sorunlu bir ilişkileri olmuş hiç sağlam bir birliktelikler yokmuş. Bir ara kv evi terketmiş ablasının boş evine geçmiş bi süre orada kalmış. Bir kaç ay sonra araya büyüklerden girenler olmuş eşim çok ısrar etmiş babam da babam diye ve kv eve dönmüş.

Şu an kaynım(30)babasıyla mesafeli annesine hala sinirli o zaman geri döndüğü için. Komşu ilde ama senede 2 anca gelir ziyaretlerine.

Eşim(33) keşke o zaman ısrar etmeseydim boşansalar belki de ayrı ayrı çok daha mutlu olurlardı cümlesini kurdu daha yeni sayılır.

Yani sorunlu evliliğinize çocuklar için devam ederek onlara iyilik yapmıyorsunuz.

sitede bir sürü erkek mi var?ben şokkkk

Kaç yaşınızda evlenmiştiniz? Ayrıca hep böyle biri miydi eşiniz?

Ahhhh birakin Allah askina her erkek ayni
Haaaa
Zenginseniz Baska
bir çoğuna göre zengin sayılabilecek bir ailem var bir de düşman başına abim var, emin ol üç aydan fazla çekebilen bir kadın daha görmedik kendisini

Olay sadece koca ile alakalı değil ki. İnsanlar biraz da karsidakine göre şekilleniyor. Yani nadir sanslilardan değil ne istediğini bilip davranan insanlar ve bunu karşıdakine doğru biçimde yansıtan insanlar.
Bazı kadınlara veya erkeklere ne yapsan boş orası ayrı

8 yıllık sevgililik 16 yillik evlilik.askimiz bitmedi ayniyiz hala.demek ki herkesin aynı olmuyor.kiymet bilme meselesine gelince o erkeğin karakteri değişmeyen bazi temel özellikleri ile ilgilidir.sadece sonradan değişenler bunlu sakliyordur.yani esiniz bence hep boyle olabilir. Gecmise dönüp kucuk ayrıntıları inceleyin anlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…