İlgi bekleyen sorumsuz koca

Kadın sizle derdini paylaşmis etmediğiniz hakaret kalmamış kadın dayanışması böyle mi olur derdi var üstüne bı de siz dert ekliyosunuz

Erkekler genel olarak öyle canım malesef.cocuklar bile hastayken daha dirayetli . bazen çocuktan farksız oluyolar idare etmek gerek zaten soylencek herşeyi söylemişsin eşine sen haklısın madem hastasın yat uyu çocukla misafir ağırlamak çok zor bı de çalışan bı bayansin Allah yardımcın olsun

Ben simdi yazdiklarinizdan sorunun tam ne oldugunu anlamadim. Hastayken herkes ilgi görmek ister. Esiniz dikkat etmeyip hasta ol.asina mi kizdiniz? Sorumsuzluk olarak kastettiginiz bu mu?

Bacim tam olarak ne anlatmaya çalıştın

Ekonomik özgürlüğünüz varsa neyi bekliyorsunuz. Sizin mutsuz olduğunuz ortamda çocuklar daha mı mutlu da çocuklar için ayrılamıyorum diyorsunuz.

Ayrıca herkesin evliliği kötü gidecek diye bir şey yok etrafımda mutlu olan onlarca insan var

Şair burda ne anlatmak istiyor

Kadın sizle derdini paylaşmis etmediğiniz hakaret kalmamış kadın dayanışması böyle mi olur derdi var üstüne bı de siz dert ekliyosunuz
İnsanlar da kötü birşey demiyor ki !!"Başkasının evlenip evlenmemesi senin derdin değil ..sen kendi hayatına odaklan ve eğer artık bu hayatı bu şekilde yaşamak istemiyorsan ona göre karar verip harekete geç" diyorlar..

neden erken kalkıp onun misafirine hazırlık yapıyorsunuz peki
bu kadar mı pasifsiniz?
gelen misafire kusura bakma çoook hastayım
x bişeyler halleder diyemiyor musunuz?

neden bekarlar evlenmesin siz 6 yıl sevgili olun evlenin çocuklar yapın sonra sizle ilgilenmedi diye bekarlar evlenmesin... Pardonda sorumsuz olan kocanıza neden çocuklar yaptınız

Bence sorun sadece ilgi değil aranız iletişimsizlik var gibi. Ve hayata çok karamsar bakıyorsunuz bu çocuklarınıza bile bulaşabilir. Umarım en kısa zamanda mutsuzluklarınız geçer

Onların yokluktan seçenekleri yoktu, sizin? Aaa çocuklar var di mi?

Siz tepki gösterilecek şeye vaktinde tepki göstermediğiniz, içten içe dolduğunuz için şimdi böyle olmuştur, bu belki de haklı iken haksız duruma düşme sebebidir işte. Vakitsiz patlar böyle.

Size kötü bir haberim var. Her erkek aynı değil. Üstelik da değil.

Bu çocuğun bahane olmamış hali mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…