Var ya kocalar siz nadir şanslılardansınız. İşte öyle olunca insan kendini sorguluyor çalışıyorum , evle çocukla ilgileniyorum bir de sorumsuz kocayla uğraşıyorum. Sadece dertsiz bir koca istemek de suç.bazı konularda yazdığım şeyleri kısıtlıyorum, biri çıkıp "ay bunu da mı kocan yapıyor" demesin diyeya da illa biri çıkıyor "he en mükemmel senin kocan tamam her şeyi yapıyor" e gel de anlat..
Ben de tam senin kocandan bahsetmiştimBana inanmıyorlar diye artık anlatmıyorumDoğaüstü bişey benim koca forumdakilere göre
Valla ben kocamı normal adam sanıyordum bu forumda mikemmel koca olduğunu öğrendim. Millette nasıl leşler varsa artıkbazı konularda yazdığım şeyleri kısıtlıyorum, biri çıkıp "ay bunu da mı kocan yapıyor" demesin diyeya da illa biri çıkıyor "he en mükemmel senin kocan tamam her şeyi yapıyor" e gel de anlat..
hergün dayak yiyom ben aplaHayal âleminde yaşıyorsunuz, normalde aşırı mutsuz oldugunuz için, insanları mutsuz etmek için uğraşıyorsunuz! burada bir deKudrAlobar var, o da böyle anlatıyor kocasını zinhar inanamıyorum ona da.
Mutsuz, kıskanç kadınlar.
Ama güzel kardeşim benim kocam sabaha kadar arkadaşlarıyla soğukta oturduğu için hasta olmuş olsa ben ilaçlarını bitki çayını verip ateşine baktıktan sonra “ne güzel eğlenmişsiniz ama dikkat et kendine bundan sonraki eğlencelerinde aşkitoperipellam” derim. Yani tamam adamda da suç vardır da siz de çok iyi bir eş gibi görünmüyorsunuz buradan bakınca.Var ya kocalar siz nadir şanslılardansınız. İşte öyle olunca insan kendini sorguluyor çalışıyorum , evle çocukla ilgileniyorum bir de sorumsuz kocayla uğraşıyorum. Sadece dertsiz bir koca istemek de suç.
Burada sizin hata payınız da var bu kadar ilgisiz bir erkek evlenmeden önce de çok farklı olmuyor erkekler karakterlerini fazla gizlemez gizleyemezler. Önceden böyle değildi diyorlar ama hemen hemen öyle oluyorlar aslında sadece kadın evlenmek istediği için görmüyor ya da görmek istemiyor kimi aşktan kimi evlenme isteğinden dolayı. Adam herkesin içinde rencide ediyor kızı ama kız bu huyu herkeste olan bir durum olarak görüyor, diğer kıskanç oluyor ama kadının hoşuna gidiyor. Sizin eşiniz de vaaov ilgili bir iş değildi belli ki özellikle trip atan biri olduğuna göre daha öncede atmıştır. Bunu bilerek evleniyorsunuz o yüzden suç burada evliliği kabul edende oluyor. Her evlilik böyle değil ki evet çoğunluğunda bir şikayet söz konusu kimi kaynanasını kimi eşini kimi şiddetten bahsediyor ama bunlar dediğim gibi en başta görerek evlenen kişiler.Mutsuzum ve depresyondayım galiba böyle nasıl geçecek ömürYılbaşı gecesi hastayım diye mızmızlanan ama aynı gece sabaha kadar (04/40) arkadaşıyla soğukta balkonda muhabbetten hasta olmuş , ilgi göstermedin diye bana atarlı tripli. Bıktım artık çocuklar olmasa değil 2 dk 2 sn durmam terkederim. İşim var ekonomik özgürlük var, güzelim ama aptalmışım. Bir de kendimi akıllı zannederdim. Bütün bekar arkadaşlar evlenmeyin ömrünüze yazık…
Terapiye gittim 4 seans üstelik erkek psikolog seçtim ki belki benim görmediğim hataları görür. Sahip olduklarınızla mutlu olun olmadıklarınızı görmezden gelin önerisi. Çocukları devlet okuluna gönderin size masraf çıkmaz, bakış açısı beni benden aldı. Hata yapmışım ama en başta , onu da yeni son 2 yıldır anladım. Sorunları halının altına süpürdükçe gün gelip takılıp düşüyorsun.Eşiniz tedavi kabul etmiyorsa siz psikoloğa gidin ve böyle bir eşle nasıl başa çıkılır öğrenin. Sizin de hatanız vardır nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin. Bazen kadınlar çok sorumluluk alıyor her şeye yetiyor ve erkeğin beklentisi gün geçtikçe çoğalıyor. Çocukların okul masrafını baba ödemeli. bazen siz hasta olmalısınız eşiniz size hizmet etmeli, bazen gelecek misafir için hazırlık eşle birlikte yapılmalı diye düşünüyorum...
evet ya bende bunu anlamıyorum. arkadaş benim kocam çoğu şeyi yapıyor, yapıyor demeye çekiniyorum valla artık burada laf yiyeceğim diye
Bekar arkadaşlara akıl verirken sizinde boşanma gibi bir seçeneğiniz var.Çocuğunuz büyüdüğünde size teşekkür etmeyecek anne babama katlandın diye.Böyle bir beklentiniz de olmayabilir ama depresyonda ki bir anne be kadar sağlıklı çocuk büyütebilir kiMutsuzum ve depresyondayım galiba böyle nasıl geçecek ömürYılbaşı gecesi hastayım diye mızmızlanan ama aynı gece sabaha kadar (04/40) arkadaşıyla soğukta balkonda muhabbetten hasta olmuş , ilgi göstermedin diye bana atarlı tripli. Bıktım artık çocuklar olmasa değil 2 dk 2 sn durmam terkederim. İşim var ekonomik özgürlük var, güzelim ama aptalmışım. Bir de kendimi akıllı zannederdim. Bütün bekar arkadaşlar evlenmeyin ömrünüze yazık…
Ayyy konu sahibi tekrar aynı cümleyi kurdu sandımBen ironi yapmıştım ama :) ileri derecede bekarım :)
inan bende ya.. o yüzden biri burada "evlenmeyin, şöyle böyle, her erkek şöyledir, allah cezalarini versin" deyince savunmak zorunda hissediyorum sankiValla ben kocamı normal adam sanıyordum bu forumda mikemmel koca olduğunu öğrendim. Millette nasıl leşler varsa artık
her gün açılan konuları okuyunca çok kötü evlilikler, kötü eşler görünce ben de şaşırıyordum ilk girdiğimde "yok artık böyle de değildir ayol" diyordum kendi kendime.. aman maşallah. nazar değmesinnMaşallah. Hemen her gün şuraya açılan 3 farklı konu var çok şaşırıyorum mesela. Ama yazmıyorum. Laf yememek için değil nazar değmesin diye.
Hayal âleminde yaşıyorsunuz, normalde aşırı mutsuz oldugunuz için, insanları mutsuz etmek için uğraşıyorsunuz! burada bir deKudrAlobar var, o da böyle anlatıyor kocasını zinhar inanamıyorum ona da.
Mutsuz, kıskanç kadınlar.
14 yıllık birliktelik var ama kusura bakmayın evli erkeğin yılbaşı günü tüm gün hazırlık yapan eşine hastayım diye yardım etmeyip üzerine de iyi ki sabahladınız iyice hasta oldun kıyamam aşkitom diyecek birisi değilim, eşimde bunu biliyor. Ara arkadaşını gelsin baksın sana dediğimde bunu diyeceğini biliyordum cevabını alıyorsam beyfendi halinden şikayetçi olmasın. Üstelik sabahında yine beyfendinin misafiri gelecek , misafir gelmeden 10 dk önce kalkan o ama sabah erken kalkıp yine hazırlık yapan ben çok iyi bir eş değilim. Ben nerden yanlış bakıyorum acabaAma güzel kardeşim benim kocam sabaha kadar arkadaşlarıyla soğukta oturduğu için hasta olmuş olsa ben ilaçlarını bitki çayını verip ateşine baktıktan sonra “ne güzel eğlenmişsiniz ama dikkat et kendine bundan sonraki eğlencelerinde aşkitoperipellam” derim. Yani tamam adamda da suç vardır da siz de çok iyi bir eş gibi görünmüyorsunuz buradan bakınca.
Normal şartlar altında yalnızca 1 adet erkek var ama , siz bilirsinizŞu sitede ne kadar çok erkek var acaba çok merak ediyorum
Ayrılmayı göze almak veya yaptığı şeyleri göz ardı etmek. İkiden başka seçenek yok. Şartlarınızı ve durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemiyorum, Allah yardımcınız olsun.
Yani tam anlamadım mevzuyu biraz karışık olmuş ama ben sizin yaptıklarınızı yapmam mesela. Yılbaşı akşamı misafir gelecekse eşim de hasta ve yardım edemeyecek durumdaysa gider hazır bir şeyler alır fırına kolayından bir yemek atar geçerim. Böylece ne ben kendimi yorarım ve o yorgunlukla kocaya çatarım ne evin içinde gerginlik çıkar.14 yıllık birliktelik var ama kusura bakmayın evli erkeğin yılbaşı günü tüm gün hazırlık yapan eşine hastayım diye yardım etmeyip üzerine de iyi ki sabahladınız iyice hasta oldun kıyamam aşkitom diyecek birisi değilim, eşimde bunu biliyor. Ara arkadaşını gelsin baksın sana dediğimde bunu diyeceğini biliyordum cevabını alıyorsam beyfendi halinden şikayetçi olmasın. Üstelik sabahında yine beyfendinin misafiri gelecek , misafir gelmeden 10 dk önce kalkan o ama sabah erken kalkıp yine hazırlık yapan ben çok iyi bir eş değilim. Ben nerden yanlış bakıyorum acaba
Yaptığı şeyleri göze almaktan yoruldum zaten ama çocuklarım için ayrılmayı göze alamıyorum. Ayrılmak en kolayı seçmek gibi geliyor , ayrıldık diyelim nafaka da alırım çocuklara kafam da rahat olur. Ama çocuklarım babasıyla büyüsün istiyorum. Bence eşimde bunun farkında yoksa bu kadar sorumsuz rahat davranmaz.Şu sitede ne kadar çok erkek var acaba çok merak ediyorum
Ayrılmayı göze almak veya yaptığı şeyleri göz ardı etmek. İkiden başka seçenek yok. Şartlarınızı ve durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemiyorum, Allah yardımcınız olsun.
O kısma katılmıyorum yalnız. Çocuklar bu tip bir adamla mı büyümeli, baba veya koca olarak bu adamı mı örnek almalılar? Başlarına gelen her kan emiciye boyun mu eğmeliler?Asla. Kocanız kesinlikle farkında durumunYaptığı şeyleri göze almaktan yoruldum zaten ama çocuklarım için ayrılmayı göze alamıyorum. Ayrılmak en kolayı seçmek gibi geliyor , ayrıldık diyelim nafaka da alırım çocuklara kafam da rahat olur. Ama çocuklarım babasıyla büyüsün istiyorum. Bence eşimde bunun farkında yoksa bu kadar sorumsuz rahat davranmaz.
Şüphelendiklerinizi sorun, bir çoğumuz birbirimizle görüşüyor, işyerine, cafeye gidip görüşüyoruz. Sosyal medyada ekli olduklarımız var filan. Birimizden biri söyleyecektir kim kimdir diye.Şu sitede ne kadar çok erkek var acaba çok merak ediyorum
Evlenmeyin demeyelim de biz ona, evlenirken aklınızı da kullanım diyelim.Mutsuzum ve depresyondayım galiba böyle nasıl geçecek ömürYılbaşı gecesi hastayım diye mızmızlanan ama aynı gece sabaha kadar (04/40) arkadaşıyla soğukta balkonda muhabbetten hasta olmuş , ilgi göstermedin diye bana atarlı tripli. Bıktım artık çocuklar olmasa değil 2 dk 2 sn durmam terkederim. İşim var ekonomik özgürlük var, güzelim ama aptalmışım. Bir de kendimi akıllı zannederdim. Bütün bekar arkadaşlar evlenmeyin ömrünüze yazık…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?