6 yıllık sevgili olma üzerine 8 yıl evlilik düşününce zaman bitiriyor aşkı maalesef anladım ki erkekler sahip olduklarının kıymetini bilmiyor . Neyse isteyen evlensin belki farklı olur onların evlilikleri .Cocuklariniza neden boyle bir sorumluluk yukluyorsunuz? Yillar sonra “fedakarliginizin” altinda ezilsinler diye ki?
Ayrica sizinki kotu diye neden bekarlar evlenmesin?
Ve bekarlar evlenmesin lütfen rica edicem ,Annelerimizi düşünüyorumda
O işin içinde çocuklarla yoklukla baştan aşağı problem kocalarla niye depresyona girmiyorlardı
Kaşının üzerinde gözün var (sanırım tersiydi) deseler durun depresyona geriyorum
Yapamıyorsanız boşanın canım güzel ve ekonomik özgürlüğü olan bayğan
6 yıllık sevgili olma üzerine 8 yıl evlilik düşününce zaman bitiriyor aşkı maalesef anladım ki erkekler sahip olduklarının kıymetini bilmiyor . Neyse isteyen evlensin belki farklı olur onların evlilikleri .
Bak buraya yazıyorumVe bekarlar evlenmesin lütfen rica edicem ,
Cevabını kendiniz vermişsiniz yokluktan seçenekleri yoktu o dediğiniz durumda olanların, ayrıca çok mu mutlular acaba diye sormak lazım zira depresyon da felan da hiç girmemişlerdir sizin varsayımlarda. Bekarsınız galiba boşanmak çok basit bir olay gibi yorum yapmışsınız.Annelerimizi düşünüyorumda
O işin içinde çocuklarla yoklukla baştan aşağı problem kocalarla niye depresyona girmiyorlardı
Kaşının üzerinde gözün var (sanırım tersiydi) deseler durun depresyona geriyorum
Yapamıyorsanız boşanın canım güzel ve ekonomik özgürlüğü olan bayğan
Mutlak mutluluk diye birşey yoktur zatenCevabını kendiniz vermişsiniz yokluktan seçenekleri yoktu o dediğiniz durumda olanların, ayrıca çok mu mutlular acaba diye sormak lazım zira depresyon da felan da hiç girmemişlerdir sizin varsayımlarda. Bekarsınız galiba boşanmak çok basit bir olay gibi yorum yapmışsınız.
Evlilik terapisi felan ona yardımcı olmaz zannetmiyorum. Zira 2 yıl önce psikolojik destek için gitti doktora ama ilaç bile kullanmadı doktor sana ilaç yazıyorum ama önce kafanda bitiyor dediği için. Hani yazıyorlar eskiler depresyona girmiyordu işte böyle bireyler ortaya çıkıyor. Yok kaşının üzerinde göz var muhabbeti nedir , bu kadar hemcins linçi görmedim . Misafir gelen zaten eşimin arkadaşı ve ailesi, hastayım diye bana yardım etmedi ama gece den sabaha oturdu soğukta. Hastaysan yat dinlen dimi, neden daha da hasta olmak için soğukta oturursun. Üstelik ertesi sabah yine eşimin kardeşi kuzeni davetli misafir . Sonra da hastayım ben. Ya ben 2 çocukla mı ilgileneyim , misafirle mi seninle mi ? Hastaysan git doktora, trip atmak nedir ? Yok bana ilgi göstermiyorsun felan . Sanki beyfendi çook ilgili, yılbaşı gecesini bile eşiyle beraber olmak hastaysa uyumak yerine arkadaşıyla boş muhabbete tercih eden sorumsuz bir insan. Linç eden kadın arkadaşlar , empati biraz çocukları tabi ki düşüneceğim sadece kendime dert ortağı aradım. Niyetim ayrılık olsa yazarım. Zaten 2 çocuğun özel okul dahil tüm ekonomik giderleri bende, her şey ekonomiyle mi alakalı . Psikoloji benim açımdan daha önemli tabi ki çoçukların psikolojisini düşüneceğim öncelikle .Eşiniz hala ergen olabilir... uzmanlar şimdi erkeklerde ergenlik 40 yaşa kadar gidiyor diyor... evlilik terapisi alın bu yüzden ayrılmayı düşünmeyin.
Hatta tam tersini söyleyen çocuklar var çevremde. 20 yaşını geçtiler; bizi bu adamla yaşamaya neden mecbur ettim diye annelerine kinlendiler. (Adam narsist. )Valla cocuklar büyüyünce iyiki bosanmassiniz anne çekmişsin babamızı demeyecekler ama yine de siz bilirsiniz tabi
Allah Allah siz mutsuzsunuz diye bekarlar neden evlenmeyecekmiş:)Ve bekarlar evlenmesin lütfen rica edicem ,
Alakası yok sizinki böyle oldu diye genele vurmanız çok yanlış. 25 sene aşık kalan ilk günkü gibi heyecanlı olan çiftler var. Ayrıca “çocuklar için” diyerek olmayan cesarete ya da boşanmak istememeye mazeret bulmayın, çocuklara gereksiz yükler yüklemeyin.6 yıllık sevgili olma üzerine 8 yıl evlilik düşününce zaman bitiriyor aşkı maalesef anladım ki erkekler sahip olduklarının kıymetini bilmiyor . Neyse isteyen evlensin belki farklı olur onların evlilikleri .
Eşiniz tedavi kabul etmiyorsa siz psikoloğa gidin ve böyle bir eşle nasıl başa çıkılır öğrenin. Sizin de hatanız vardır nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin. Bazen kadınlar çok sorumluluk alıyor her şeye yetiyor ve erkeğin beklentisi gün geçtikçe çoğalıyor. Çocukların okul masrafını baba ödemeli. bazen siz hasta olmalısınız eşiniz size hizmet etmeli, bazen gelecek misafir için hazırlık eşle birlikte yapılmalı diye düşünüyorum...Evlilik terapisi felan ona yardımcı olmaz zannetmiyorum. Zira 2 yıl önce psikolojik destek için gitti doktora ama ilaç bile kullanmadı doktor sana ilaç yazıyorum ama önce kafanda bitiyor dediği için. Hani yazıyorlar eskiler depresyona girmiyordu işte böyle bireyler ortaya çıkıyor. Yok kaşının üzerinde göz var muhabbeti nedir , bu kadar hemcins linçi görmedim . Misafir gelen zaten eşimin arkadaşı ve ailesi, hastayım diye bana yardım etmedi ama gece den sabaha oturdu soğukta. Hastaysan yat dinlen dimi, neden daha da hasta olmak için soğukta oturursun. Üstelik ertesi sabah yine eşimin kardeşi kuzeni davetli misafir . Sonra da hastayım ben. Ya ben 2 çocukla mı ilgileneyim , misafirle mi seninle mi ? Hastaysan git doktora, trip atmak nedir ? Yok bana ilgi göstermiyorsun felan . Sanki beyfendi çook ilgili, yılbaşı gecesini bile eşiyle beraber olmak hastaysa uyumak yerine arkadaşıyla boş muhabbete tercih eden sorumsuz bir insan. Linç eden kadın arkadaşlar , empati biraz çocukları tabi ki düşüneceğim sadece kendime dert ortağı aradım. Niyetim ayrılık olsa yazarım. Zaten 2 çocuğun özel okul dahil tüm ekonomik giderleri bende, her şey ekonomiyle mi alakalı . Psikoloji benim açımdan daha önemli tabi ki çoçukların psikolojisini düşüneceğim öncelikle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?