- 11 Ağustos 2017
- 141
- 62
- 13
- Konu Sahibi Simerenyaas
-
Sıktır git mesajını hakettiğini mi düşünüyorsun gerçekten?Sevgilin tam bir terbiyesizmiş.
O küfürü bizde okumak zorunda değiliz ,sansurleyerek yazabilirdiniz
Teşekkürler duyarliliginiz için :)
Sevgilin sana S***** G** (Defol) diye mesaj attı sen de hak ettim mi acaba diye kendini sorguluyorsun doğru mu anladım
Sevgilin sana S***** G** (Defol) diye mesaj attı sen de hak ettim mi acaba diye kendini sorguluyorsun doğru mu anladım
Sevgilinizle nasıl bir süreç yaşadınız tam manasıyla bilemem elbette ancak normal sayılan birinin o cümleyi kullanabilmesi için baya baya yıpratılmış olması lazım. Haklı mı? Değil, ama altını da kazmak gerek.
Haber alamadığınızda sürekli "İlgi bekliyorum" cümleleri ve taleplerle gelmeniz, karşı taraf için çok itici bir şey. Direkt kendimi sevgilinizin yerine koyarak cevaplıyorum: Sevgilim benden haber alamadığında, ona mesajlarla pek dönüş yapamadığımda direkt "Ne oldu, seni merak ettim geç cevap yazınca; canını sıkan bir şey mi oldu?" ya da "Günlerdir bi sessizlik var üzerinde, hayırdır, her şey yolunda değil mi?" demek yerine "Beni neden aramıyorsun, ben o kadar mesaj atıyorum, umurunda da değilim heraldee, ben de aramasam yane hıhh" mesajı gelse ve bu 2 sene sürekli yaşansa, artık o cümle benim de ağzımdan çıkardı herhalde bir noktadan sonra.
Bunun haricinde, biraz geri çekseniz kendinizi; bi bırakıverseniz, sizle alakadar olacak mı takip etmeden kendi keyfinize baksanız, o zaman ilişkinizin ne alemde olduğunu daha net görürsünüz. Kendinizi sıkmayın.
sevgilin agzi bozuk biri.
size ne kadar kibar konussada zaman icinde cikacak bu icindeki kisi.
insan kavga aninda belli eder karsidakine sevgisinin saygisinin boyutunu bana gore.
iki gundur ilgi bekleyip trip atmanizin asil sebebide ailesinin yaninda olmasi.
onlarin yaninda sizi dusunmedigini
umursamadigini dusunuyirsunuz.
hep ikinci plana atilacaginiza dair kafanizda olaylar kuruyorsunuz.
sizi anliyorum.
sevgilinizi de anliyorum.
ama size dedigi laf ne anlanacak nede yenilip yutulacak turden degil bana göre..
Ahmak değil, normalde böyle de değil bilmiyorum ama felaket kırıldımSevgiliniz ahmağın teki haberiniz olsun
İlgiler, cilveler, romantizm dibi, aşka dair herş y sevgililik döneminde yaşanır ve beklenilir
regl gununuz yaklasmis olabilir mi:))Aslında ikinci plana atılmak değil derdim. Hep ailesiyle zaten bu sorun değil. Bunu dert etmiyorum sadece şu iki gündür bir garibim ilgi budalası gibiyim
Evet ikimiz de yıprandık. Çoğunlukla ben yıprattım ama düzelmiştim ayrılıktan sonra. Kesinlikle boğan sürekli mesaj bekleyen birisi değilim sadece su son iki gündür bir garibim o ayrılmadan öncesi gibi. Evde aileme karşı da böyleyim. Ona dedim ki " Aşkım napiyosun? Konusamadik düzgünce bugün hiç" dedim bu mesajdan öncede zaten sık sık mesaj atmadim. Sonrasında mesajı gördü gördü yazmadı. Ablalarina bir şey gösteriyormus. Bende sinirlendim çünkü öncesinde de bir şey diyorum en az 40-50 dk yazıyordu. İlk mesajda dediğim şeyi yazdım o da iyi S.... G.. dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?