İlgi budalaligi

O zaman tipik bir cümle sizin durumu açıklıyor: "Ex'ten next olmaz"
Ayrılıp tekrar denediğiniz bu süreçte, siz önceki davranışlarınızdan törpüleyerek gayret ederken, beyimiz kendini ağırdan satmayı planlamış herhalde. Size kıymet verdiğini söylemek de mümkün değil.

Şu halde kabak gibi bir ayrılık sebebi, ortada size sırıtıyor.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Aslında anlamadığım da bu kıymet veriyor çoğu noktada üstüme titriyor, hep destek oluyor hoşuma gitmeyen şeyleri tekrarlamaz hayatta, yalan söylemez, sürekli iltifat eder, beğendiğini sevdiğini hep belli eder. Bunlar böyleyken şimdi küfür etmesini anlamıyorum küfür etmesi bu yaptığı her şeyi siliyor

O sekilde birsey yazamaz bunu tolere etmeyin.
Size gelince donemsel alingan kirilgan hassas asiri ilgi beklenilen zamanlar oluyor.
Gerci mesela benim donemsel degil hep vardir o sekillerim:KK12:

O sekilde birsey yazamaz bunu tolere etmeyin.
Size gelince donemsel alingan kirilgan hassas asiri ilgi beklenilen zamanlar oluyor.
Gerci mesela benim donemsel degil hep vardir o sekillerim:KK12:

Düşünmüyorum ama olacak olan şu;
Beni çok boğdun diyip geçecek.

Aslında anlamadığım da bu kıymet veriyor çoğu noktada üstüme titriyor, hep destek oluyor hoşuma gitmeyen şeyleri tekrarlamaz hayatta, yalan söylemez, sürekli iltifat eder, beğendiğini sevdiğini hep belli eder. Bunlar böyleyken şimdi küfür etmesini anlamıyorum küfür etmesi bu yaptığı her şeyi siliyor

Eh, siliyor işte.
Ona göre düşünün, tartın ne yapacağınıza karar verin.
Şu cümlenin ardından esaslı bir özürle mi dönecek, yoksa umursamaz davranıp, dediğini yineleyecek mi görürsünüz nasılsa.
Ancak şunu söyleyebilirim; öfkeyle insan söyler, en sevdiği insana hatta bazen tutamaz kendini kaçıverir ağzından. Ama bu telafi edilmiyor aksine gün geçtikçe laçkalaşıp tekrarlı bir davranış halini alıyorsa, zorlamayın. Kimse, hakaret ortamında sağlıklı bir birliktelik yürütemez.

Eh, siliyor işte.
Ona göre düşünün, tartın ne yapacağınıza karar verin.
Şu cümlenin ardından esaslı bir özürle mi dönecek, yoksa umursamaz davranıp, dediğini yineleyecek mi görürsünüz nasılsa.
Ancak şunu söyleyebilirim; öfkeyle insan söyler, en sevdiği insana hatta bazen tutamaz kendini kaçıverir ağzından. Ama bu telafi edilmiyor aksine gün geçtikçe laçkalaşıp tekrarlı bir davranış halini alıyorsa, zorlamayın. Kimse, hakaret ortamında sağlıklı bir birliktelik yürütemez.

Kesinlikle haklısınız. Özür diler gayet samimi biçimde ama sonuç boğdun beniye bağlanır. Eminim bir daha da yapmaz ama yine de tuhaf geliyor çelişik.

Düşünmüyorum ama olacak olan şu;
Beni çok boğdun diyip geçecek.
Ayy bunlarda bogulmaya ne merakli.kadin bu ya simaracakta nazlanacakta regli var bunun yaz depresyonu kis depresyonu var azcik bir kadini seviyorsaniz balik olun bogulmayin.
Bosver yazma arama ayibini anlarsada istersen surundur istersen hic ugrasma.

sizi üzmek istemem ama küfür ettiyse başka bir olayda devamı gelir bu küfürlerin.size sabrı kalmamış artık. sabrı kalmamış biriylede sorunlar çözülmez. eski sevgiliyle uzun bir ayrılıktan sonra barışmak çok saçma bence.sağlıklı bir ilişki türü değil. muhtemelen eski duyguları değişti sizi kırmaktan korkmuyor

sizi üzmek istemem ama küfür ettiyse başka bir olayda devamı gelir bu küfürlerin.size sabrı kalmamış artık. sabrı kalmamış biriylede sorunlar çözülmez. eski sevgiliyle uzun bir ayrılıktan sonra barışmak çok saçma bence.sağlıklı bir ilişki türü değil. muhtemelen eski duyguları değişti sizi kırmaktan korkmuyor

Uzun bir ayrılık değildi. Duyguları değişmedi ama sabri kalmadi

deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki iş küfüre geldiyse ayrılma vakti gelmiştir.

umarım baş edebilirim. Kendime aşırı kızıyorum insan bı yanılma payı bırakır kendine. Bağımlı hale gelmişim resmen. Baş ederim umarım

Erkek milleti işte en iyi yaptıkları şey kırıp döküp gitmek ..biz üzülmüşüz yıpranmışız umutlarında değil :KK53:

umarım baş edebilirim. Kendime aşırı kızıyorum insan bı yanılma payı bırakır kendine. Bağımlı hale gelmişim resmen. Baş ederim umarım
o da bağımlı hale geldiğinin farkında. bende senin gibiydim en sonunda aldatılınca aklım başıma geldi. sen geç kalma

o da bağımlı hale geldiğinin farkında. bende senin gibiydim en sonunda aldatılınca aklım başıma geldi. sen geç kalma

O da farklı değil ki. Sahiden savunmak için demiyorum. Günde kaç kez arar, uyanır uyanmaz arar hatta sesimi duymak için. Tüm planlarina dahil eder, sürekli görüntülü konuşmak ister. Buluşmak için zaman yaratır. Kabul çok üstüne geldim alt tarafı ne sanki ama ne zaman normalde daha fazla ilgi beklesem bir şey oluyor anlamıyorum

O da farklı değil ki. Sahiden savunmak için demiyorum. Günde kaç kez arar, uyanır uyanmaz arar hatta sesimi duymak için. Tüm planlarina dahil eder, sürekli görüntülü konuşmak ister. Buluşmak için zaman yaratır. Kabul çok üstüne geldim alt tarafı ne sanki ama ne zaman normalde daha fazla ilgi beklesem bir şey oluyor anlamıyorum

aynı eski sevgilimi anlatıyosun. güvenme bu kadar.unutma bu sözümü

S.g. yazısını görmesem seni suçlu bulacaktım ama o adamın sana tahammülü kalmamış çok açık.
O olmasa ne derdim bazı dönemlerde ilgi budalası olabilir insan açıkça şöyle bak bu aralar sıkıntılarım var biraz üstüme düşersen çok mutlu olurum de eşşek değilse yapar. Kendiliğinden ilgi bekleyip adamı darlama kimse senin iç dünyanı bilemez . Duygularını açıkça söyle. Ben öyle yapıyorum birşetler bana dert olunca ona anlatmak isterim mesela dırdır ediyorum sanma birşey söylemene de gerek yok sadece dinlesen geçecek diyorum. Hem o alınmıyor hem benim hoşuma gidiyor onla paylaşmak vs vs bu bir örnek ne hissediyorsan söyle ve talebini açıkça belirtmelisin

Back
X