İlgi duymadığınız bir erkekle evlenir misiniz?

bence şuan bunu düşünüyosan hiç sözlenme derim,şimmdiden anlamışsın kendini,,,

ben dü$ünmesin demedimki ?
benim anlamaya çalı$tığm konu ,ilk bulu$mada mı cinsel olarak bi$ey hissetmediği ...

Son düzenleme:
ben 26 yaşındayken eşimden önce biri ile tanışmıştım bilgisayar mühendisi bir süre çıkmıştık hiç öpüşme falan tarzı bir şey aramızda olmadı çünki ben aşık olmamıştım ama evlilik için gerçekten ideal biriydi çekim olmadığı için evlenmemiştim nasip
eşime aşık oldum sonra anunla evlendim
ama nesip bu işler hayırlısı neyse hakkınızda o olsun sizede iyi geliyormu davranışları efendiliği falan..

ben dü$ünmesin demedimki ?
benim anlamaya çalı$tığm konu ,ilk bulu$mada mı cinsel olarak bi$ey hissetmediği ...
evet çekim varsa anlaşılır arkadaşım garip değilki sevdiğin biri ise elimi tutsun bana yakın olsa der insan ama his yoksa resmiyet olur...

Ay kızlar, ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. iyi ki bu kk var. çoğunluk bir şeyler hissedilmesi taraftarı. ben de az biraz bi şeyler hissetmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum. sonuçta ömrümün geri kalanını geçirmek için bi karar alıyorum. boşanmak evlenmekten daha zordur bence. annemle ablam çok ısrar ediyorlar. adamın beğenilmeyecek bi tarafı yok kişilik olarak. fizik olarak da belki yakışıklıdır ama ben hiçbir şey hissedemiyorum işte.
Peki kızlar vazgeçmek için ne yapabilirim? telefon edip söyleyemem kesinlikle. mesaj çeksem ne yazacağım? elektrik alamadım desem ayıp olur mu? ya da niye başta söylemedin diye tepki filan? yardım edin lütfen! söz günü bile kararlaştırıldı!

Son düzenleme:

gerçekten hiç bi$eyin olmasını istemiyorsan eğer telefonda konu$ulcak yada hallolucak $eyler değil bunlar.
msj çok cocuksu olur bence al kar$ına onu kırmadan nazik ama bi okdrda kesin konu$ derim ben ....
ailen beğendi sevdi die hayatını karartma ...

canım şöyle bir iki hafta gez istersen
çekim olmadı deme dene bir konuş belki birşey olur dene derim yok olmıycak gibiyse evlilik için henüz kendimi hazır hissetmiyorum dersin...

evet çekim varsa anlaşılır arkadaşım garip değilki sevdiğin biri ise elimi tutsun bana yakın olsa der insan ama his yoksa resmiyet olur...

evet canım aynen öyle çok resmiyiz. cinsellik deyince, illa ki konuşarak anlaşılacak bi konu değil ki bu, şaşıranlara da ben şaşırıyorum.

canım şöyle bir iki hafta gez istersen
çekim olmadı deme dene bir konuş belki birşey olur dene derim yok olmıycak gibiyse evlilik için henüz kendimi hazır hissetmiyorum dersin...

ama canım 4, 5 kere oturup konuştuk. dün konuştuk. elimi tutsun filan içimden geçmiyor. sabaha kadar düşünmekten başıma ağrı girdi. davranışları filan çok iyi dürüst efendi ama...

ailen telefon edip,nasibinizi başka yerde arayın desin yada onlar size gelsin diyelim,olumsuz cevabı alıp pis pis dönememeleri için oda olmaz,,,yada annen gitsin onun annesiyle konuşsun,,,
kızımızın kararı olumsuz desin,

Belki yeni tanıştığınız için ve akibet belli olduğu için kasıyordur kendini.
Olduğu gibi davranamıyordur,o yüzden sana cazip gelmiyordur.

Düzgün birisi diyorsun,itici bulmuyorsan bir şans verebilirsin aslında.
Belki birkaç buluşma sonra doğal davranır,rahat rahat kur yapar,gönlünü alır.
Ama uzatırsam ayrılamam,aileler söz bekler dersen o zaman baştan kesmek en doğrusu sanırım.

bi,lmiyorum canım mantık evliliğinede karşı değilim aslında ama deneyimliler için daha çok inşallah severek evlenir mutluluğu bulursun şans bu tamamen
görümcem örneğin maddi sorunlarını aşmış biri eşi öldükten bir yıl sonra birine aşık oldu evlendi bir yıl sonrada boşandı daha mantıklı düşünebilirdi diyorum dediğim gibi şans mantık olayıda hani şu evlenip mutluluğu yakalayamamış insanlar için daha geçerli sanıyorum hani yanlız kalmıyım güvenilir efendi biri olsun diye

Canım annem öyle bi şey yapamaz. ben iyisiniz, hoşsunuz ama ben olumlu düşünemiyorum desem olmaz mı? dün yüzüklere, gelinliklere baktık çok kötü bi durum ya.

evet canım ikimiz de çok kasılıyoruz. lafını sözünü bilen biri dindar biri. zaten evlenmeden önce öyle el ele tutuşacak biri değil ben de tutsun istemiyorum ama çekici bulmuyorum. evlendikten sonra cinsel anlamda sorun yaşamaktan korkuyorum. tek korkum bu. sonuçta evliliğin devamı için cinsellik de olmazsa olmaz bi durum.

Cinsellik sadece" birleşme" değildir.Sarılmak,el ele tutmak da cinselliktir.

canım ben de eşimle tanıştırıldım.ama senin dediğin gibi olmaz yani olmamalı.ben eşimle ilk buluşmaya giderken sırf başımdan atmak,görüşmek istemediğimi söylemek ve evlilik işlerini ailemin gözünde rafa kaldırmak için gitmiştim.ama eşimi görünce çok etkilendim,elektrik oldu ikimizde de.anneme yarım saat sonra geleceğim demiştim ama o gün 10-12 saat geçirdik beraber eşimi hala beğeniyorum ve seviyorum ama o ilk gün öyle yakışıklı görünmüştü ki gözüme.işte derler ya Allah yazmış aynı o şekil.bence elektrik ve cinsel çekim olmayan biriylr --++++evlilik adımı atma.çünkü cinsellik evlilikte hayati önem taşıyor.düşün bu adamla haftada 3-5 kez beraber olacaksın sevmeden/beğenmeden tecavüze uğrar gibi olur mu Allah aşkına.hayatını karartma bence.evlilikte cinsellik 1.sırada ve o olmadan ya da doyumlu olmadan diğer şeyler gözüne görünmüyor zaten.yapma gözüü sevem.

sınsar bırı el ele tutsmaz dedın ya aklıma abımle yengem geldı benım yengemde dındar bırı bunlar el ele tutsmuyodu bende sasırıyodum nasıl olcak boyle felan dıye evlenıler sımdı bı gorsen abım kucagına alıyo sureklı cınsel haytları tavan yanı ,evlendıkten sonra degısedebılır demek ıstedıgım hıslerın

Canım el ele tutuşmaz ama iç geçirir, hayal eder değil mi? nikahta keramet var derler ya, acaba ondan sonra olur mu diye düşünüyorum sonra da ya olmazsa diye kabus görmeye başlıyorum. inan çok zor bi durum keşke bu aşamaya gelmeseydi.

tabı kı iç gecırıyodur hayal edıyodur ıcını hıc bılemezsın ben abım ve yengemden sonra gorucu usulu evlenmeyı daha cok ıstıyorum evlenınce heycan o kadar cok oluyo kı segılı olunca 5-6 sene hıc bı heycan kalmıyo ,ama ıcınızde ufak bı sey varsa

sen bana cok ayrdımcı olmustun canım ınsallah ıstedıgın gıbı bı evlılık olur dua etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…