arkadaşım ille konuşmak gerekmezki bu konuyu..onuda düşünecek tabiki..ille evlenince ilk günmü düşünecek??insan sevdiği kişiyle istediğini düşünür yani..gel deneyelim demiyor ya..isteksiz olmaktan korkmakta haklı çünkü bişey hissetmiyormuş üstüne görücü usülü..
evet çekim varsa anlaşılır arkadaşım garip değilki sevdiğin biri ise elimi tutsun bana yakın olsa der insan ama his yoksa resmiyet olur...ben dü$ünmesin demedimki ?
benim anlamaya çalı$tığm konu ,ilk bulu$mada mı cinsel olarak bi$ey hissetmediği ...
Ay kızlar, ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. iyi ki bu kk var. çoğunluk bir şeyler hissedilmesi taraftarı. ben de az biraz bi şeyler hissetmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum. sonuçta ömrümün geri kalanını geçirmek için bi karar alıyorum. boşanmak evlenmekten daha zordur bence. annemle ablam çok ısrar ediyorlar. adamın beğenilmeyecek bi tarafı yok kişilik olarak. fizik olarak da belki yakışıklıdır ama ben hiçbir şey hissedemiyorum işte.
Peki kızlar vazgeçmek için ne yapabilirim? telefon edip söyleyemem kesinlikle. mesaj çeksem ne yazacağım? elektrik alamadım desem ayıp olur mu? ya da niye başta söylemedin diye tepki filan? yardım edin lütfen! söz günü bile kararlaştırıldı!
canım şöyle bir iki hafta gez istersenAy kızlar, ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. iyi ki bu kk var. çoğunluk bir şeyler hissedilmesi taraftarı. ben de az biraz bi şeyler hissetmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum. sonuçta ömrümün geri kalanını geçirmek için bi karar alıyorum. boşanmak evlenmekten daha zordur bence. annemle ablam çok ısrar ediyorlar. adamın beğenilmeyecek bi tarafı yok kişilik olarak. fizik olarak da belki yakışıklıdır ama ben hiçbir şey hissedemiyorum işte.
Peki kızlar vazgeçmek için ne yapabilirim? telefon edip söyleyemem kesinlikle. mesaj çeksem ne yazacağım? elektrik alamadım desem ayıp olur mu? ya da niye başta söylemedin diye tepki filan? yardım edin lütfen! söz günü bile kararlaştırıldı!
evet çekim varsa anlaşılır arkadaşım garip değilki sevdiğin biri ise elimi tutsun bana yakın olsa der insan ama his yoksa resmiyet olur...
canım şöyle bir iki hafta gez istersen
çekim olmadı deme dene bir konuş belki birşey olur dene derim yok olmıycak gibiyse evlilik için henüz kendimi hazır hissetmiyorum dersin...
Ay kızlar, ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. iyi ki bu kk var. çoğunluk bir şeyler hissedilmesi taraftarı. ben de az biraz bi şeyler hissetmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum. sonuçta ömrümün geri kalanını geçirmek için bi karar alıyorum. boşanmak evlenmekten daha zordur bence. annemle ablam çok ısrar ediyorlar. adamın beğenilmeyecek bi tarafı yok kişilik olarak. fizik olarak da belki yakışıklıdır ama ben hiçbir şey hissedemiyorum işte.
ailen telefon edip,nasibinizi başka yerde arayın desin yada onlar size gelsin diyelim,olumsuz cevabı alıp pis pis dönememeleri için oda olmaz,,,yada annen gitsin onun annesiyle konuşsun,,,
kızımızın kararı olumsuz desin,
Belki yeni tanıştığınız için ve akibet belli olduğu için kasıyordur kendini.
Olduğu gibi davranamıyordur,o yüzden sana cazip gelmiyordur.
Düzgün birisi diyorsun,itici bulmuyorsan bir şans verebilirsin aslında.
Belki birkaç buluşma sonra doğal davranır,rahat rahat kur yapar,gönlünü alır.
Ama uzatırsam ayrılamam,aileler söz bekler dersen o zaman baştan kesmek en doğrusu sanırım.
pardon 'cinsel anlamda hiç etkilenmedim ...' derken ?
benimde görücü usulü ile tanı$ma olayları oldu. Elektrik meselesi olabilir olmayabilrde ama cinsellik anlamında isteksizlikle ne alakası var ... ilk günlerden yatak odası konularını mı açtınz ?
sınsar bırı el ele tutsmaz dedın ya aklıma abımle yengem geldı benım yengemde dındar bırı bunlar el ele tutsmuyodu bende sasırıyodum nasıl olcak boyle felan dıye evlenıler sımdı bı gorsen abım kucagına alıyo sureklıcınsel haytları tavan yanı ,evlendıkten sonra degısedebılır demek ıstedıgım hıslerın
Canım el ele tutuşmaz ama iç geçirir, hayal eder değil mi? nikahta keramet var derler ya, acaba ondan sonra olur mu diye düşünüyorum sonra da ya olmazsa diye kabus görmeye başlıyorum. inan çok zor bi durum keşke bu aşamaya gelmeseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?