Canım el ele tutuşmaz ama iç geçirir, hayal eder değil mi? nikahta keramet var derler ya, acaba ondan sonra olur mu diye düşünüyorum sonra da ya olmazsa diye kabus görmeye başlıyorum. inan çok zor bi durum keşke bu aşamaya gelmeseydi.
sen bana cok ayrdımcı olmustun canım ınsallah ıstedıgın gıbı bı evlılık olur dua etcem
Ay canım ne kadar iyisin ya. o kadar çok duaya ihtiyacım var ki, insan bi yerde tıkanıp kalıyor hiçbir şey yapamıyor. Allahım bana bi yol gösterir inşallah.
Kızlar, ben görücü usulü biriyle tanıştım. evlenmeyi düşündüğüm yok ama çevremdekilerin baskısından da artık bıktım usandım. neyse... bu tanıştığım kişi çok temiz çok iyi bi insan. kendisiyle bayağı bi konuştuk ama ben cinsel anlamda hiç etkilenemedim. çevremdekilere de bunu söyleyemiyorum. dört dörtlük bi adam daha ne istiyorsun diyorlar. haftaya sözümüz var. ama benim uykularım kaçıyor ya mutlu olamazsam diye. bu şekilde evlenip de mutlu olan var mı? hani nikahta keramet var derler ya, öyle bi şey olur da ondan hoşlanır mıyım? sevmeden evlenip de mutlu olan var mı? ne olur bana bi fikir verin.
Nasıl fikir verilir ki buna?
Belki mutlu olursunuz, belki olamazsınız.
Bundan fazla fikir çıkmaz burdan size.
Bu kumarı oynamaya mecbur musunuz?
''birde insan kolay kolay sevemez ki vermek ve almak ile alakalı aşk kolay kolay gelmiyor en iyisi kendini beklemeye al ''bunu bir aşk şarkısından tercüme edipte yazdım sana
Canım 2 kere ailesiyle eve geldi. 5, 6 kere buluştuk. arada tanıdık insanlar var, öyle hızlı olsun istiyorlar ki, uzarsa cılkı çıkar filan diyorlar. ben de 35 yaşındayım. bu yaştan sonra artık bulamazsın, bunun gibisini hiç bulamazsın, bu yaşta daha ne düşünüyorsun filan filan diyorlar. insanda akıl mı kalıyor. ben çalışıyorum, anneme babama bakıyorum. kimseye yük olduğum filan yok. doğrusunu söylemek gerekirse evliliğin bana bi huzur getireceğine inanmıyorum. 2 kişiye bakıyorum 3 kişi olacak, yüküm artacak. e bi de böyle elektrik alamadığım biri olunca... Allahım inşallah hayırlısını takdir eder hakkımda.
Ay kızlar, ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. iyi ki bu kk var. çoğunluk bir şeyler hissedilmesi taraftarı. ben de az biraz bi şeyler hissetmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum. sonuçta ömrümün geri kalanını geçirmek için bi karar alıyorum. boşanmak evlenmekten daha zordur bence. annemle ablam çok ısrar ediyorlar. adamın beğenilmeyecek bi tarafı yok kişilik olarak. fizik olarak da belki yakışıklıdır ama ben hiçbir şey hissedemiyorum işte.
Peki kızlar vazgeçmek için ne yapabilirim? telefon edip söyleyemem kesinlikle. mesaj çeksem ne yazacağım? elektrik alamadım desem ayıp olur mu? ya da niye başta söylemedin diye tepki filan? yardım edin lütfen! söz günü bile kararlaştırıldı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?