İlgi duymadığınız bir erkekle evlenir misiniz?

Kısa ve net; kesinlikle hayır.

bence adamı karşınıza alıp konuşun. daaha çok avkit geçirin ne bileyim eğlenebileceğiniz şeyler yapın şımartın kendinizi hareketlerini tavırlarını iyice ölçün. dokunun temas edin yani eline koluna bacağına dokundukça alışacak mısınız yoksa tiksinecek misiniz anca böyle anlayabilirsiniz diye düşünüyorum

evlendikten sonra illaki olur cinsel anlamda bişeyler ..
suan olmaması neden bilmiyrum ama kendine yakın hissetmediyse evlenme
hem bu kadar acele söze ne gerek var canım iyice tanımdan etmeden

sakın ama sakın yapma...

mutsuz olacağın şimdiden aşikar...

ve lütfen eskiden şöyleymiş böyleymiş diye düşünme bundan 50 yıl öncesi ve şu an insan hayatı yaşam şartları çooook farklı...

yüreğinde hiç kıpırtı yoksa yanlış yaparsın

cinsellik diyince neden birden sanki hayatınızda hiç olmayan

sadece marsta yaşanan bir şeyden bahsedılınıyormus moduna geçiyorsunuz

Normal bir kadın ,karsındakı erkekten cinsel anlamdada etkılenmek ister

ne var bunda...

Bazıları evlenincede leyleklere sipariş edecek cocuklarını

aman dikkat edin kedin olduğunuzu kocanız sevgılınız fark etmesin

siz bölünerek coüalın hatta

Ay canım ne kadar iyisin ya. o kadar çok duaya ihtiyacım var ki, insan bi yerde tıkanıp kalıyor hiçbir şey yapamıyor. Allahım bana bi yol gösterir inşallah.

sende cok ıyısın canım bırbırımıze dua etmemız lazım ,ıns hayırlısysa olur

bence hemen öz kesmeyin , acele etmeyin.. iyice konusun onu anlamaya çalisin .. nelere deger vriyor, nelerden hoslaniyor, senin beklentilerini karsilayabilecek mi?? ilerde çocuklarina iyi bir baba olabilecekmi?? bu sorular bence çok oenmli.. cinsel konuda da sanirim eeevlenip yasamadan bisey anlayamayacaksiniz oyle geliyor bana?? çok iyi bir insan olabilir, ama eger kadinlar nelerden hoslanir , nelerle kalbi elde edilir bilmiyorsa 5 para etmez kimse kusura bakmasin.. insan mutlu olmak için evleniyor, mutsuzlukla omur tuketmek için degil.. karisini mutlu etmeyi basaramayan adam (her manada) kim ne derse desin çok zordur!

millet tv ekranda utanmadan sıkılmadan ki yaşlı insanlar dahil ''elektrik alamadım'' diyorsa sende ailene bunu söyleyebilirsin kendini ne naza çekiyorsun !!!?? vallahi boşanmalarda rekor artış var ne istediğini bileceksin o evliliği anan,baban yürütmiyecek ama inan annen rahatlamış olacak seni eşine emanet edecek biraz yükü hafifleyecek

ilk görüşmede cinsellik fln düşünülmez, yabancı bi insan daha mimiklerini bile bilmiyosun
bi süre görüştükten sonra yakın olmak ister insan ancak
bu da yetişme tarzına göre değişir. evlendikten sonra aylarca cinsellikte sorun yaşayanlar var filmlerde yaşamıyoruz. herkes cinselliği çok kolay yaşamıyor.
ben görücü usulü evlenmedim ama görücü usülünde saçma bişey bulamıyorum.eski görücülükleri demiyorum tabi 3 günde tanışma düğün hepsi bitiverir..

sadece tanışma aşaması görücü usulü olursa hiçbişey değişmez
universitedeki arkadaşının sınıfından kız/erkek ayarlamakla bi farkı yok

tanıştıktan sonra zaman verilmeli, hele ilk tanışma ailelerin bulunduğu bir ortamda olmamalı.
bi süre iki kişi görüşür ve karar verirler. gayet normal bi evlilik olur, bile bile mutsuzluk fln olmaz

arkadaşım senin hatan hemen sözlenmeye karar vermen olmuş. bi süre görüşmeniz konuşmanız lazımdı
şimdi biraz düşüneyim diyebilir misin bilemiyorum. düşüneyim demen kabul edilmez heralde
direk vazgeçmen gerekir.
içinde büyük bi huzursuzluk yoksa denemeye değer derim ben.
bi yaştan ve belli bi iş ortamından sonra görücü usulü dışında biri zor bulunur.
iş ortamındaki bi arkadasın bi arkadasına uygun bulup tanıştırması da görücülüktür bence

canım arkadaşımda görücü usulü biriyle karşılaştırıldı ve ilk gördüğünde çok çirkin olduğunu hiç beğenmediğini söyledi. daha sonraki bikaç buluşmadan sonra sevdi ve nişanlılar şuanda. çok erken girişmişsiniz bu söz olayına. hadi sevdiin diyelim en azından birbirnizi huyunuzu suyunuzu daha iyi anlamak için en az 1 sene bir arkdaşlık süreci geçirmeniz en doğrusu diye düşünüyorum. vakit geçirin ama öyle biryerlere gidip birşeyler içip kalkıp eve dönmek olmasın bu. alışverişe çıkın, aktivitelere katılın, eğleneceğin şeyler yapın. yavaş yavaş ısıncak ve seveceksindir hal ve hareketlerine göre. ama şuan sana gerçekten itici geliorsa onunla buluşmak yada konuşmak içinden gelmiyorsa aman haa uzak dur derim. önce ailenle konuşup kararını bildirmelisin.ailende ne düşündüğünü hissettiğini bilmeli. hatta önce onlar bilsin. daha sonrada arkdaşınla bulup ona açıklamalısın kararını.

''birde insan kolay kolay sevemez ki vermek ve almak ile alakalı aşk kolay kolay gelmiyor en iyisi kendini beklemeye al ''bunu bir aşk şarkısından tercüme edipte yazdım sana

Nasıl fikir verilir ki buna?
Belki mutlu olursunuz, belki olamazsınız.
Bundan fazla fikir çıkmaz burdan size.

Bu kumarı oynamaya mecbur musunuz?

Nasıl fikir verilir ki buna?
Belki mutlu olursunuz, belki olamazsınız.
Bundan fazla fikir çıkmaz burdan size.

Bu kumarı oynamaya mecbur musunuz?

Canım 2 kere ailesiyle eve geldi. 5, 6 kere buluştuk. arada tanıdık insanlar var, öyle hızlı olsun istiyorlar ki, uzarsa cılkı çıkar filan diyorlar. ben de 35 yaşındayım. bu yaştan sonra artık bulamazsın, bunun gibisini hiç bulamazsın, bu yaşta daha ne düşünüyorsun filan filan diyorlar. insanda akıl mı kalıyor. ben çalışıyorum, anneme babama bakıyorum. kimseye yük olduğum filan yok. doğrusunu söylemek gerekirse evliliğin bana bi huzur getireceğine inanmıyorum. 2 kişiye bakıyorum 3 kişi olacak, yüküm artacak. e bi de böyle elektrik alamadığım biri olunca... Allahım inşallah hayırlısını takdir eder hakkımda.

''birde insan kolay kolay sevemez ki vermek ve almak ile alakalı aşk kolay kolay gelmiyor en iyisi kendini beklemeye al ''bunu bir aşk şarkısından tercüme edipte yazdım sana

Canım çok haklısın da etrafımda hele dur, acele etme diyen bi akıllı yok ki.

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Biraz daha düşünme fırsatınız olsun bence, siz benden daha iyi bilirsiniz muhakkak, acabalarla girilmez bu yola.

ben de fikrimi söylemek istedim yazılanları okuyunca. öncelikle genel olarak evlenmek isteyip istemediğin önemli.. o kişiyle değil, herhangi biriyle evlenmek istiyor musun? evlilikten neler bekliyorsun? başkalarını mutlu etmek için mi evleneceksin, yoksa evlenmezsen kendini daha mı iyi hissedeceksin? önce bunların cevabını bul kendinde.. ayrıca 35 yaşındayım diyorsun.. biraz da gerçekçi olalım eğer çocuk yapmak istiyorsan, çok fazla geçe kalmadan evlen derim.. sonrasında pişman olabilirsin.. bir de yine bir gerçekki belli bir yaştan sonra malesef çok fazla değişik ortamlara girip, gezip tozulamadığından bir flört bulmak da zorlaşıyor.

bu nedenle ben derim ki az önce söylediğim soruların cevabını kendine verdikten sonra, o kişiyi bir daha gözden geçir,, eğer gerçekten evlilik çocuk gibi hayallerin varsa, her ihtimali iyice değerlendirmen gerekir.. görücü usulü diye düşünüp de durumu kötü görme,, sonuçta kimi zaman arkadaşlarımızın tanıştırdığı kişilerle de görüşüyoruz. bu da onun gibi birşey..

hem kısmetinde belki o kişi vardır. bilemezsin.. diğer arkadaşların da dediği gibi belki zamanla çekim hissedeceksin.. ama bunlar hep ihtimaller işte, en önemlisi ne hissettiğini ve ne yapmak istediğini net olarak ölçüpve kararını o şekilde vermen..

inşallah her şey çok iyi olur hakkında..

Son düzenleme:

evliliğe bakış açınız çok garip gerçekten.2 kişiye bakıyorum 3 olacak,yüküm artacak.bu mu gözünüzde evlilik?o zaman neden evleniyorsunuz?evde kalmış damgasını yememek için mi?ben bu yorumuzdan sonra talibiniz adına üzüldüm.kendinden hoşlanmayan,kendisini yük olarak nitelendiren biriyle evleniyor.bence siz bu bakış açısıyla evlilikte zaten mutlu olamazsınız.birinin de mutsuzluğunun sebebi olmayın.belki o kendini mutlu edecek bir bayan bulabilir.

tepki gelecek,ayıp olacak diye bir ömür verilir mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…