pardon 'cinsel anlamda hiç etkilenmedim ...' derken ?
benimde görücü usulü ile tanı$ma olayları oldu. Elektrik meselesi olabilir olmayabilrde ama cinsellik anlamında isteksizlikle ne alakası var ... ilk günlerden yatak odası konularını mı açtınz ?
Kızlar, ben görücü usulü biriyle tanıştım. evlenmeyi düşündüğüm yok ama çevremdekilerin baskısından da artık bıktım usandım. neyse... bu tanıştığım kişi çok temiz çok iyi bi insan. kendisiyle bayağı bi konuştuk ama ben cinsel anlamda hiç etkilenemedim. çevremdekilere de bunu söyleyemiyorum. dört dörtlük bi adam daha ne istiyorsun diyorlar. haftaya sözümüz var. ama benim uykularım kaçıyor ya mutlu olamazsam diye. bu şekilde evlenip de mutlu olan var mı? hani nikahta keramet var derler ya, öyle bi şey olur da ondan hoşlanır mıyım? sevmeden evlenip de mutlu olan var mı? ne olur bana bi fikir verin.
Canım annem öyle bi şey yapamaz. ben iyisiniz, hoşsunuz ama ben olumlu düşünemiyorum desem olmaz mı? dün yüzüklere, gelinliklere baktık çok kötü bi durum ya.
amannn boşverrr yaaa aşkı meşki... parası varsa zenginse kaçırma sakın.. bu devirde parayla saadet oluyo artık.. gerisi yalaaaann..:97:
ben dü$ünmesin demedimki ?
benim anlamaya çalı$tığm konu ,ilk bulu$mada mı cinsel olarak bi$ey hissetmediği ...
bu forumda deli gibi severek evlendiği halde eşinin ailesi, maddi sorunlar, 3. kişilerin araya girmesi vb. sebeplerden dolayı birbirinden nefret eder hale gelen bayanların da hikayelerini okuyoruz, başından beri sevgisizlikle mücadele ettiği halde çok mutsuz olan bayanların hikayelerini de okuyoruz. o yüzden benim size tavsiyem bişey hissedip hissetmemenizden ziyade bişeyleri aceleye getirmemeniz olacak. evet bir insanı ancak aynı evi paylaşmaya başladığınızda daha iyi tanıyorsunuz ama anladığım kadarıyla karşınızdaki bey efendi de siz de çok doğal davranamıyorsunuz henüz. bu yüzden beyefendinin size çok da sıcak gelmemesi normal bence. birbirinize karşı doğal olabileceğiniz ortamlarda biraz daha zaman geçirin ve sözlenmeyi nişanlanmayı ve de ayrılmayı da ACELEYE GETİRMEYİN.
çok doğru bir noktaya değinmişsiniz, bazı şeylerin aceleye getirilmemesi gerek. Ha çok uzatılması da yanlıştır ama hele ki evlilik gibi bir konuda insanın içine sinmeli iyice.
şu var ki bazı insanlarla ilk konuştuğumuzda içimiz ısınır bazıları ile ise bu olmaz. yani eğer içiniz ısınmadıysa belki ilerde de ısınamayabilirsiniz, bu ihtimalin varlığından dolayı zaten bu tür görüşmelerden sonra bol bol konuşup birbirini tanımaya çalışmak lazım.
zaten zamanla karar da verilir buna göre, bakarsınız olmuyor ısınamıyorsunuz yanından rahat ve huzurlu değilsiniz devam etmezsiniz. Çünkü çevremde böyle evilikklerdi de gördüm ve maalesef pek parlak değilolmuyorsa bazı şeyleri zorlamanın anlamadı yoktur sanırım
canım ben görücü usulü evlendim. ilk gördüğümde çok beğendim ama elektrik falan olmadı. o konuştukça ben gözlerine bakıyordum bi etkilenme olur mu diye ama nafile. bi kusur bulamadım ama elektirik de yoktu. iki gün sonra tamam dedik birbirimize. söz yüzüklerini almaya geldiği gün gözüme o kadar çirkin göründü ki anlatamam. çünkü ilk gördüğümde inanılmaz yakışıklıydı. hatta anneme bizi kandırmış olmasınlar belki başkasını göstediler aslında buna istediler dedim. annem de yok olur mu aynı çocuk sana öyle gelmiştir dedi. söz nişan düğün yapıldı ama hala bi elektrik yoktu. sonra birlikte çok zaman geçirdik. bir gün ona çok fena aşık olduğumu anladım. onu kıskanıyordum hep yanımda olsun istiyordum onu hayranlıkla seyrediyordum. hele huyunu suyunu öğrendikçe hayal etseydim bu kadarı olmazdı dedim. kısmet işi aslında. benim böyle oldu. hala kocama deliler gibi aşığımseninki nasıl olur bilemem. umarım mutlu olursun.
Ay kızlar, ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. iyi ki bu kk var. çoğunluk bir şeyler hissedilmesi taraftarı. ben de az biraz bi şeyler hissetmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum. sonuçta ömrümün geri kalanını geçirmek için bi karar alıyorum. boşanmak evlenmekten daha zordur bence. annemle ablam çok ısrar ediyorlar. adamın beğenilmeyecek bi tarafı yok kişilik olarak. fizik olarak da belki yakışıklıdır ama ben hiçbir şey hissedemiyorum işte.
Peki kızlar vazgeçmek için ne yapabilirim? telefon edip söyleyemem kesinlikle. mesaj çeksem ne yazacağım? elektrik alamadım desem ayıp olur mu? ya da niye başta söylemedin diye tepki filan? yardım edin lütfen! söz günü bile kararlaştırıldı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?