İlgi duymadığınız bir erkekle evlenir misiniz?

bence arkadaş cinsel anlamda derken elektrik alıp almama meselesini kastetti :26:

merhaba.bence kendınıze en az 2 hafta dha sure tanıyın.. hayatınızı geçireceğiniz insan bu.. çevrenizdekilerin lafıyla yada baskıyla olmamalı kesınlıkle.. hemen önyargıyla ne cınsellıgı dıyenlere de kulak asmayın ... evlılıgın en onemlı ayagıdır cınsellık,sevgi,saygı.. heycanlanmalı kıpır kıpır olmalı ıcınız..

başkaların dediğini boşver o insanla aynı evi paylaşacak olan kaprislerini çekecek olan hastalanınca bakacak olan sensin... sevgi olmadan bunları yapmak çok zor iyi düşün başkaları için hayatının kararını verme...

ne zamandan beri görüşüyosunuz , söz kararı vermeşsiniz. elektrik alıp almadığından emin olmak için bir kaç ay görüşmek lazım.
süre isteyin bence

bir yanım ailen beğeniyorsa düzgünse evlen diyor.aşk sevgi karın doyurmaz..:26:
bir yanımda aşksız sevgisiz olmuyor.diyor:26:
çok zor karar bende korkuyorum bunun başıma gelmesinden.ALLAH kolaylık versin...

amannn boşverrr yaaa aşkı meşki... parası varsa zenginse kaçırma sakın.. bu devirde parayla saadet oluyo artık.. gerisi yalaaaann..:97:

canım öncelikle nerde yaşadığını bilemeyiz çevren baskılar ama karşındaki kişiye karşı birşey hissetmediysen biraz daha bekle o insanla bir gün değil bir ömür geçireceksin.dört dörtlük olsun sen bişe hissetmediysen isterse padişah olsun karşındaki insana karşı içinde kıpırtılar heyecan olması lazım. ha şuda var görücüusulüyle evlenip birbirini deliler gibi seven ama mutsuz olanda var.iyi düşün derim.

Canım annem öyle bi şey yapamaz. ben iyisiniz, hoşsunuz ama ben olumlu düşünemiyorum desem olmaz mı? dün yüzüklere, gelinliklere baktık çok kötü bi durum ya.

Bu yaptığın çok yanlış bilmem farkında mısın?
Ya baştan kestir at umut verme ya da sonunda kadar devam et.

Sevmediği insanla evlenip mutlu olan var mıdır bilemem ama ben asla evlenmezdim...
Eziyettir bana göre bu...

bende esimle gorucu usulu tanisdim ilk gordugumde birsey hissetmedim ama onun bana karsi ilk gorusde birseyler hissetgini fark etiim.ilk basda olmaz birsey hissetmedim dedim sonra benimkilerde ayni seninkilerin dedigi gibi bundan iyisinimi bulcaksin cok efendi iyi cocuk vs dediler iyi dedim bi 10 gun kadar daha gorusduk.yine birsey hissetmedim ama konusmasi tavirlari cok hosuma gtii esim amerikada yasiyodu sirf benle tnismak icin gelmisdi turkiyeye ve son 4 gunu kalmisdi ya olcakdi ya olmicakdi cok dusundum cok tasindim ve tamam dedim sozlendik.zaten bana gore sozluluk ve nisanlilik birbirini tanima evresi anlasamazsam atarim yuzugu diye dusundum.sozum olurken bile hep acaba dogrumu yapiyorum dedim icimden ama yine bana gore evlenince mutlu olmama sansi deli gibi asik oldugun biriyle evlensem bile yasanabilcek bir durum .sonra esim amerikaya gidene kadar hep gorusduk gun gecdikce sicak davranmaya ve kendi gibi davnmaya basaldi isde ozamn icimde kipirdilar oldu.en sonundada esim amerikaya giderken hAVa alannda beni aradi orda kurdugu tekbir cumleyle asik etti beni kendine sunanda diyorum ki iyiki evlenmisim kocamla onu seviyorum tabi arasira kavga gurultu her evde oldugu i gibi bizdede var ama olsun o beni ben onu yani birbirimizi seviyoruz Allah bozmasin.sende iyi dusun canim ilk gorusde ask herkeze nasip olmaz bir ben degilimki esini sonradan seven hemen kesitiriip atma zamanla hersey olur ama insallh hakkinda hayirlisi olur.

tabi ki hayır! sakın evlenme. aşksız, sevgisiz, tutkusuz geçer mi bir ömür? insan öyle bir aşık olmalı ki yeniden doğmuş gibi hissetmeli kendini, ancak o zaman evlenmeli.

size cekici gelmeyen adamla her gece ayni yatakta yatabilir miydiniz?
boyle biriyle bir omur gecirmeyi goze alabiliyor musunuz?
bunlari bir dusunun...
cevaplariniz muhtemelen hayir olcak...
ben boyle hissettigim biriyle asla evlenmezdim...
insan sevdigi kocasini bile zamanla arkadas gibi hissediyor, yillar gectikce gozundeki eski cekiciligi gidiyor vs...
eger bir cekim yoksa sonradan ortaya cikacagini sanmiyorum...

ben dü$ünmesin demedimki ?
benim anlamaya çalı$tığm konu ,ilk bulu$mada mı cinsel olarak bi$ey hissetmediği ...

insanın evleneceği kişiye baktığında bile içinde bi kıpırtı olması gerekmezmi??yani baktığında içi erir gibi olur kimi insanda..yani ister ilk ister çok zaman sonra olsun cinsellikle ilgili hislerinin olmadığını düşünmek doğal yani..birşey hissetmemesi ve bundan korkmasıda doğal..sonuçta onlar kendileri bulmamışki birbirlerini görücü usülü olmuş..ben olsam bende düşünürüm en baştan bunları..

bu forumda deli gibi severek evlendiği halde eşinin ailesi, maddi sorunlar, 3. kişilerin araya girmesi vb. sebeplerden dolayı birbirinden nefret eder hale gelen bayanların da hikayelerini okuyoruz, başından beri sevgisizlikle mücadele ettiği halde çok mutsuz olan bayanların hikayelerini de okuyoruz. o yüzden benim size tavsiyem bişey hissedip hissetmemenizden ziyade bişeyleri aceleye getirmemeniz olacak. evet bir insanı ancak aynı evi paylaşmaya başladığınızda daha iyi tanıyorsunuz ama anladığım kadarıyla karşınızdaki bey efendi de siz de çok doğal davranamıyorsunuz henüz. bu yüzden beyefendinin size çok da sıcak gelmemesi normal bence. birbirinize karşı doğal olabileceğiniz ortamlarda biraz daha zaman geçirin ve sözlenmeyi nişanlanmayı ve de ayrılmayı da ACELEYE GETİRMEYİN.

çok doğru bir noktaya değinmişsiniz, bazı şeylerin aceleye getirilmemesi gerek. Ha çok uzatılması da yanlıştır ama hele ki evlilik gibi bir konuda insanın içine sinmeli iyice.

şu var ki bazı insanlarla ilk konuştuğumuzda içimiz ısınır bazıları ile ise bu olmaz. yani eğer içiniz ısınmadıysa belki ilerde de ısınamayabilirsiniz, bu ihtimalin varlığından dolayı zaten bu tür görüşmelerden sonra bol bol konuşup birbirini tanımaya çalışmak lazım.

zaten zamanla karar da verilir buna göre, bakarsınız olmuyor ısınamıyorsunuz yanından rahat ve huzurlu değilsiniz devam etmezsiniz. Çünkü çevremde böyle evilikklerdi de gördüm ve maalesef pek parlak değil olmuyorsa bazı şeyleri zorlamanın anlamadı yoktur sanırım

özellikle de başından çok ısınamadığınız biriyle evlendiğinizde, ilerleyen dönemde oluşabilen sorunlarla başa çıkmak daha da zor oluyor.

konu sahibi arkadaşın tüm bunları düşünerek ve tekrar ediyorum, hem kendisine hem de karşısındakine zaman vererek bu konuda karar vermesini öneriyorum.

hakkınızda hayırlısı olsun inşllh.

Biraz zaman ver. İlk anda çekici gelmeyebilir ama belki tanıdıkça seversin, sevdikçe çekici gelir.
Acele etmeye hiç gerek yok. Çok örnek var eşine ısınamayan veya önceleri pek birşey hissetmeyip sonradan aşık olan.
Bir süre sonra baktın hiç bir şey hissetmiyorsun, ayrılırsın.
Tabi karşıdakini de düşünmek lazım, onun da kalbi kırılabilir ama kendisini sevmeyen bir kadınla evlenmesinden iyidir.

:)) Ne güzel bir örnek, maşallah.

Arkadaşım 35 yaş azımsanmayacak bir yaş ama sırf evde kalma korkusuyla da evlenilmez ki! Bir de şu var; bu yaşa kadar bastırdığınız duygularınız sevip aşık olmanıza engel oluyor olabilir, biraz daha rahat davranmanız gerek fakat karşınızdaki adam rahat değilmiş, zor iş... Her şeyden önemlisi kişiliktir, kişilikleriniz uyuyorsa biraz zaman verin, söz günü belirlenirken siz nerdeydiniz merak ettim ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…