ilgi hastası sevgilisi olanlar buraya :)

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
benim sevgilim hep ilgi hep ilgi istiyor. burcundanmı başkabişeydenmi bilmem ama yani resmen ilgi hastası benimki :1closedeyes:
bi kerecik ilgilenmeyi ver. hemen küser :dilcikar:
sizinkide böylemi? bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz kızlar Şeniz?

Evet canım balıklar da böyleymiş..cok yakın bi arkadasım erkek arkadası balık..saat bası arar,arkadas aramazsa da sorun yapar...zor ama idare edersin seviyorsan katlanacaksın napalım...şahsen ben de bi bayan olarak öyleyim..

vah canımm...balık mı kafamçokkarıştı
çok aşırı ilgi ister balıklar...ben anlaşamamıştım vakti zamanında...
Allah kolaylık versin :) :lepi:

benim sevgilim aslan ben de aslanım buyüzden mi bılmıyorum ama ilgi isteğimiz hep aynı oranda oluyo.yani onun yaptığı beni sıkmıyo benim yaptığım da onu aslına bakarsanız bizimki de aşırı ama iki taraf da memnun olunca sorun olmuyo.seninki de sorun olmasın canım ya ilgilen sevdiğinle nolcek,ilgisiz olsa daha kötü bence ilgi istediği kadar ilgilenıyodur da o şimdi :1hug:

ya benimkini sev mıncıkla... öp oksaa...kafamçokkarıştı sattlerce mıncıkla saatlerce sevvvkafamçokkarıştı
BIKMIYOO adam BIMIYOOkafamçokkarıştı ben bıkıyorum o bıkmıyooobenneyaptımki

ve dahada dahada istiyor yaaa.. haa bide küsmesi de var..
en basit bir örnek : niye o uyurken onu sevmemişim.. niye o hissetmemiş sevdigimi?..kafamçokkarıştı okadarda manyak yaniii:roflol: ondan kedi köpek gibiyiz...:icecream:
ayy yinede seviyorum onu:asigim:

not: aslan benimkide bende kova alakası varsa artık siz kurun..

Son düzenleme:
ay benim aşkım ilgi delisi değil çünkü ben aşırı ilgilenirim

ama ilgilenmezsem bozlulur heralde hiç denemedim her daim çok ilgilenirim ben

ama sanırım bende ilgi delisiyim bende ilgilenilmek isterim

tam tersi arkadaslar ben cok nisanlimda en cok ilgi istiyorum hep beni arasin benle ilgilensin istiyorum ama maleseff benim istedigim gibi degil

Kızlar aslan hep aynıııı değişmiycek haberiniz olsuuun.
Çok ilgi bekler ama aşkııım ben,m gösterir de.... deli gibi hemde.
Benimki çok ta kıskanç.. Sevgiliyken de öyleydi evlenince daha beter coştu.

Kıskançlıkta hiç bir akrep geçilemez sanıtdım ama adam astroljiye bile ters....

Yok benimkide öyle çok ilgi boğmacaya gelemez aynen bende

benimkide asiri ilgiden hoslanirr.. gün boyunca ilgilen hic bikmaz... hatta bazen bu yüzden tartisiriz "cok ilgisizsin" diye baslar tartisma kaydirigubbakcemile3
ben kova burcuyum benimkde oglak.. :uhm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim aşkımda ilgi bekler bende ilgilenirim zuzumla o da benimle ilgilenmezse çok kızarım bende ilgi beklerim yani:1closedeyes:

benimkide asiri ilgiden hoslanirr.. gün boyunca ilgilen hic bikmaz... hatta bazen bu yüzden tartisiriz "cok ilgisizsin" diye baslar tartisma kaydirigubbakcemile3
ben kova burcuyum benimkde oglak.. :uhm:

şu an bi sewgilim yok ama ben de kovayım ve ben de fazla ilgiyi sewmem,yani dozunda olacak tabi ama bana göre dozunda olan bi çok kişiye göre az oluyo genelde şakkıdı
bu da kovaların bi özelliği sanırım..sen çok ilgi sewmediğinden ona da fazla gösteremiyo olabilirsin..

[

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gülün siz gülün:icecream:
nan daha bugün uzanmıs dana gibi sınavdan cıkmısım canımda beraberinde cıkmıs.. sen beni sevmiyon mıncıklamıyon. sevmiyon sacımı oksamıyon.. kafamçokkarıştı
okşuyorum hissetmiyo
var gücümle bastırıyorum artık:1rolleyes: itip kakıyorum:roflol: seviorum sanıyo anca hiissedio galiba..:roflol::asigim:

:roflol::roflol::roflol: ayy cnm çok hoşsun yaa,gece gece iyi güldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…