ilgi manyağı eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay çok tatlı ya. Valla su ilişki muhabbetinde o tiribi iki günde bir bende çekiyorum her akşamda olmazkii

Yahu kadıncağız yüksek lisans online dersine girmiş! Sanki tv karşısında elinde kumanda göbeğini kaşıya kaşıya oturmuş da tüm akşam, kocası gel azcık muhabbet edelim veyahut sevişelim demiş de tınlamamış gibi bir muamele görüyor. Hayret ettim doğrusu kocayı haklı bulan yorumlara. Genelde akşam saatlerinde ders olmuyor demiş zaten, sürekli tekrarlanan bir olay da değil bu.
Bilemiyorum kafanızdaki evlilik anlayışı nasıl bir şey ama, benim kocam böyle bir durumda bana bu şekilde anlayışsız bir şekilde çocukça bir kaprisle yaklaşsa sinirlenirdim. Evlilik, bu değil. Evlilik, saygı, anlayış, destek demek aynı zamanda. Burada tam tersi bir şekilde kadın akşam yemeğini de birlikte yiyemedik diye hayıflansa, erkeğin onu teselli etmesi lazım. Burda keyfilik bir durum yok nitekim bir zorunluluk var. Gecenin 12`sine kadar da dersi sürmemiş zaten 9’da bitmiş, sadece 2 saatlik bir olay, o saatten sonra yine kaliteli zaman geçirilir birkaç saat birlikte istenirse.
Konu sahibi hanımefendinin alttan alacak bir durumu yok bence özetle. Eşi anlayışsız ve bencil.

Ay yok ben demedim öyle bir şey

Valla ben olsam bunları da yapmazdım

şimdi iyice kendini haklı görmeye başladı.

sinir olurum böyle uzatan, kendini çeken, trip atan insanlara

bundan sonra bence asla ama asla yanaşmayın. Kendi haline bırakın.

ilk yorumumda da size hak vermiştim zaten, keyfi bir ilgisizlik hali değil ki sizinki.

bence biraz kendinizi çekin artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…