- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
İlişkinin başından beri ilgisizse karakteri öyle olabilir sevgisini çok gösteremiyordur,ama önce çok ilgili sonradan ilgisizleşiyorsa o zaman tehlikeli işte..kaçan kovalanır ,bir taraf ilgisizse diğer taraf neden böyle diye düşünüp düzeltemeye çalışırken üzerine çok düşer,diğer taraf bu defa o ilgiden de sıkılır tamamen uzaklaşır..
Eğer erkeklerin ilgisiz olduğunu farkedersek,kendi hallerine bırakmamız lazım,konuşmakla ilgi gelmiyor malesef..içinden gelmeli..
peki bir bayan olduğumuzu kadın olduğumuzu hissetmemiz gerektiği anda..
erkek işinin arkasına sığınıp zamanım yok diye söyleniyorsa
Erkek haftanin her gunu mu calisiyor,geceleri isinde mi yatiyor accaba da hep isi bahane ediyor? Yapisirim ciklet gibi ilgimi alincaya kadar da birakmam pesini ben. Kendisi de hic sikayetci olmamistir bu gune kadar .
kadının beklentisi olmayacak her dediğine he diyecek böyle bir bayan arıyorda..
ee bende balık burcuyumm beklentim hat safhada
ah kuzum yaaa senınde derdin benımki gibii benımkide işi bahane edip ne adam akıllı msj atıyo ne bi kelime söylüyoo..en son bunaldıgını sıkıldığını söyledii hemde haklıydım kendimce kızmaktapeki bir bayan olduğumuzu kadın olduğumuzu hissetmemiz gerektiği anda..
peki bir bayan olduğumuzu kadın olduğumuzu hissetmemiz gerektiği anda..
evet sana katılıyorum bencede gerçekten görüşmek konusmak isteyen insan ne yapar eder konuşurrCanım bu bahane tabiki de,sen de biliyorsun..erkek arkadaşım bana her zaman bir erkek görüşmek istiyorsa görüşür ne olursa olsun der..ilgi göstermiyorsa konuş tabi ama ,konuştuktan sonra düzelme yoksa tavır yapman lazım sen de arama bırak bakalım ne yapıyor..
evet sana katılıyorum bencede gerçekten görüşmek konusmak isteyen insan ne yapar eder konuşurr
biz zaten ayrı şehirlerdeyiz buluşamıyoruz pekk bi iletişimimiz telefon ve internett 2 yıldır birlikteyizz ama son zamanlarda acayip ilgisizleşti bende cok üstüne düştüm..evindeki net bozuk ben cafeye gideceği günü 4 gözle beklerken o gün cafeye gidiyo ve telefonunu evde unutuyo burdan kızdım bende ister istemezz zaten göremiyorum çalışıyorum yorgunum msj atmak cok zor geliyo cafeye gitmek zor geliyo diyo gittiği günde telefonunu unutuyo bana haber veremiyoo..azıcık sitem ettim bunaldım bıktım soğudum falan dediiEvet canım ama,bazen insanlar yalnız kalmak isteyebiliyor görüşmemek istememe nedeni biz olmayabiliriz,kendi haline bırakalım..seviyorsa illa ki görüşmek ister..düzgün giden ilişkinizde böyle sorunlar varsa kötüye yormayalım,olur böyle arada,önemli olan sebebi....ama bizden kaynaklı nedenlerden görüşmek istemiyorlarsa o zaman ders vermek lazım
Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum..
erkekleri genelde ilgisiz olduğunu biliriz..
sizce bu ayrılmak için bir sebep olabilr mi ?
sevgiliniz , eşiniz size ne kadar ilgili ?
kıstası nedir bunun...
?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?