- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
evet kuzum özür dileyip hatasını anlayana kadarr asla ona karşı eskisi gibi olmucam hatta barışırsak bile o eski ilgimi vermeyi düşünmüyorum ağzım yandı çünküü
Zormuş canım ya,e ne olacak peki böyle görüşmek çok zor olur.sevmek yetmiyor,sevmek sadece bir araya getiyor ama birarada tutan o değil malesef,bunun için başka şeyler gerekli..savaşmak lazım
bence açık açık konuş tatlım. seviyorum,seviyorsun biliyorum ama ben böyle çok mutsuzum. çok ilgisizsin, bize değer veriyorsan biraz düzelt kendini * falan diye...
bu seferde çok konuşuyorsun oluyor
ay yolarım ben öyle sevgilinin saçını başınıo zaman sen bana değer vermiyorsun de gir triplere
canım aynı ortamda nasıl savaşmam gerekir bilmiyorum onu işte
herşeyde küsüyorsun oluyor bu seferde ..
yavrum seninkinin de her şeye verecek bir cevabı var.işin işama ipleri eline al bence. öyle dediğimi yapacak kız kısmı oturur dinler kafasındaysa ohooo ... ilgisizsin ben böyle bir şey istemiyorum de, sus madem. bakalım o neler dicek. çok konuşuyorsun derse, terbiyesizleşme dediğime verdiğin cevap bu mu de, sert çık. yüz verdikçe astarını isterler amaan
ay verdiğin cevaplar bana okadar tanıdık ki güldüm ister istemezzbenımkide aynı trip yapsan herşeye alınıyosun,kendını ifade etmeye çalışsan cok konusuyosun ,sussan neden soğuk davranıyosun, ilgi göstersenn bunaltıyosunn herşeye bi kulp var yaniii
bizimkiler yontulmamış odunlar kuzumm peki senınkide sonradan mı böyle olduu hep mi böyleydiii :26:güzellikle anlatıyorum gayet soğuk davranıyorum laf sayıyorum... Allahım hiçbir taktik işlemiyor
sen oldukça ciddi dur. eğer öyle taklit yapıp dalgaya alırsa da * al işte busun. ilgisizliğin yetmiyor bir de dalga geçiyorsun de. cümlelerinle ez onuay nasıl gaza geldim bende. sanki burdan ben kavga ediyorum
iyi senınki alınıp kırılıyo bari ben deyınce suçlu ben oluyorumm vee hiçççte alınmıyoo tam tersine bana demediğini bırakmıyovalla benım erkek arkadasım içinden gelırse cok guzel sevdıgını hıssettırır zaman zaman ama genel anlamda ılgısız bır erkek.
hatta gecen gun tartıstık ben romantık bır adam deılım artık bunu kabul et dedı:26:
ne zaman romantık değilsin vs tarzı konusma yapsam acayıp kırılıyor ve alınıyor
bizimkiler yontulmamış odunlar kuzumm peki senınkide sonradan mı böyle olduu hep mi böyleydiii :26:
canm kırılıyo aynı zamanda o da savas acıyo tabı bana da demedık bırakmıyo yanıiyi senınki alınıp kırılıyo bari ben deyınce suçlu ben oluyorumm vee hiçççte alınmıyoo tam tersine bana demediğini bırakmıyo
hep böyle hep ...
canm kırılıyo aynı zamanda o da savas acıyo tabı bana da demedık bırakmıyo yanı
senınkı kac yasında?
demekki senınkinin karakteri böyle canımm bence sonradan değişenden korkacaksın benimkisi gibii önceden ne laflar söylerdi banaaa ayaklarımı yere zor basardımm şımartılmaktan vallahep böyle hep ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?