İlgi sorunu

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Merhabalar,
Monotonlaşmış bir ilişkim var, sorunlarımızı oturup konuştuk kendimce hatalı olduğum konular için adım atmaya başladım şu aralar. Yalnız erkek arkadaşımın benim güzel cümlelerime karşılık ilgisiz tavırları, ya da örnek vereyim söylediğim romantik söze karşılık bir cümlesiyle o romantikliği bozması zoruma gitmeye başladı. Monotonlaşmış bir ilişkiye ne yapmalı?

Bence bu sadece sizin sorununuz değil. Bu zamanların sorunu. Bir insanla derinlikli ve candan bir ilişki kurmak çok zorlaştı.
Şekle önem veren bir toplumuz, derin ilişkilere ilgimiz azaldı gittikçe doğrudur,ama uzun bir ilişkim var ve kıyamıyorum işte.

Merhabalar,
Monotonlaşmış bir ilişkim var, sorunlarımızı oturup konuştuk kendimce hatalı olduğum konular için adım atmaya başladım şu aralar. Yalnız erkek arkadaşımın benim güzel cümlelerime karşılık ilgisiz tavırları, ya da örnek vereyim söylediğim romantik söze karşılık bir cümlesiyle o romantikliği bozması zoruma gitmeye başladı. Monotonlaşmış bir ilişkiye ne yapmalı?

"monotonluk" ile "romantik cümleler" apayrı iki şey bence
ben oldum olası romantik cümleleri sevmem
kadın olmama rağmen kurduğum en romantik cümleler
1) sana deli gibi aşığım (ki aşığım ama bu cümleyi her zaman değil, yeri geldiğinde söylerim)
2) seni özledim
oysa hiç de monoton bir ilişkimiz yok
romantizm söylenmez yaşanır bence. yaşanır derken mum ışığı eşliğinde baş başa yenen yemekleri ve benzerlerini kastetmiyorum (böyle şeylerden de hoşlanmam mesela). arkadaşlarla gittiğin bir yerde ettiğin bir dans, kulağına söylenen bir şarkı gibi şeylerden bahsediyorum.
erkekleri zorlamayın şu "romantik sözler" olayına ya

ben samimiyet diyorum ya buna sanırım. romantik söz ya da bir iltifat,mesela geçen gün sevgilim bana "dünyada bu elbiseyi senden iyi taşıyan yoktur bence" dedi. ben de "hehe sus yalancıyı şeyapıyolar desek kucaktan inmezsin" dedim (kaba bir tabir kusuruma bakmayın) sonra dakikalarca kahkaha attık. şimdi monoton mu olduk? yoo bence kankiyiz :halay:

yani yakındığınız şey romantik sözler söylemiyor vs ise bence takılmayın. Sürekli söylese emin olun sıkılırsınız.

Sizi önemsediğini hissediyor musunuz? düşünüyor mu mesela sizi? bunlar varsa ve sevgisini hissediyorsanız yeterli bence.

"monotonluk" ile "romantik cümleler" apayrı iki şey bence
ben oldum olası romantik cümleleri sevmem
kadın olmama rağmen kurduğum en romantik cümleler
1) sana deli gibi aşığım (ki aşığım ama bu cümleyi her zaman değil, yeri geldiğinde söylerim)
2) seni özledim
oysa hiç de monoton bir ilişkimiz yok
romantizm söylenmez yaşanır bence. yaşanır derken mum ışığı eşliğinde baş başa yenen yemekleri ve benzerlerini kastetmiyorum. (böyle şeylerden de hoşlanmam mesela) arkadaşlarla gittiğin bir yerde ettiğin bir dans, kulağına söylenen bir şarkı gibi şeylerden bahsediyorum.
erkekleri zorlamayın şu "romantik sözler" olayına ya
Sizin bahsettiğiniz kadar romantik değilim yahu ve kimseyi zorlamıyorum :D benim erkek arkadaşım duygusal bir insandır, aslında o bana çok özel olduğumu hissettirirdi hem sözleriyle hem tavırlarıyla, ben en başta çok odun bir tipken erkek arkadaşımı gerçekten sevmeye başladıkça benimde davranışlarına beraber dilime yansımaya başladı haliyle. Yani zorlanan bir durum yok. Ama son zamanlarda monotanlaştık o da şikayet etmeye başladı ve haliyle uzun tartışmalardan sonra çözümler üretmeye başladık, şuan adımlar atıyoruz kendimizi düzeltmeye çabalıyoruz ama soğukluğu fark edince benim de içim daralıyor yani bundan söz ediyorum.

ben samimiyet diyorum ya buna sanırım. romantik söz ya da bir iltifat,mesela geçen gün sevgilim bana "dünyada bu elbiseyi senden iyi taşıyan yoktur bence" dedi. ben de "hehe sus yalancıyı şeyapıyolar desek kucaktan inmezsin" dedim (kaba bir tabir kusuruma bakmayın) sonra dakikalarca kahkaha attık. şimdi monoton mu olduk? yoo bence kankiyiz :halay:

yani yakındığınız şey romantik sözler söylemiyor vs ise bence takılmayın. Sürekli söylese emin olun sıkılırsınız.

Sizi önemsediğini hissediyor musunuz? düşünüyor mu mesela sizi? bunlar varsa ve sevgisini hissediyorsanız yeterli bence.
Yok bu sadece söylenen sözler olarak değil tabi bu aralar sosyal aktivite anlamında bir şey yapmamamız yani bu anlamda monoton olmamız gerdi onu. Bu yorumunuza katılıyorum, yalnız bazen sevdiğini ve ilgisini hissetmemle beraber bazen anlamsız bir şekilde uzak durunca ve ben gerçekten özlediğimi belirttiğim zamanlar özlenecek bir şey yok ki diye karşılık gelince ister istemez ikileme düşüyorum.

Yok bu sadece söylenen sözler olarak değil tabi bu aralar sosyal aktivite anlamında bir şey yapmamamız yani bu anlamda monoton olmamız gerdi onu. Bu yorumunuza katılıyorum, yalnız bazen sevdiğini ve ilgisini hissetmemle beraber bazen anlamsız bir şekilde uzak durunca ve ben gerçekten özlediğimi belirttiğim zamanlar özlenecek bir şey yok ki diye karşılık gelince ister istemez ikileme düşüyorum.

Sizin sevgiliniz ben miyim ya acaba hahahahah bu kadar benzerlik olur :KK70:

biz de çok yoğunuz bu ara,aynı okulda 1 hafta görüşemediğimiz oldu. benimki de başladı özledim şöyle böyle diye "sanki kırk yıldır görmüyosun heee" dedim. sürpriz yapmış mesela çok sevdiğim cupcakeler var onlardan almış gelmiş yanıma hiç beklemediğim bir andı.

siz yapsanız öyle bir şeyler? ne bileyim bir anda yanında belirin işte özledim geldim diyin. o da size ayak uydurur muhtemelen bu durumdan şikayetçiyse. siz bir iki adım atın devamı gelecektir bence.

Sizin sevgiliniz ben miyim ya acaba hahahahah bu kadar benzerlik olur :KK70:

biz de çok yoğunuz bu ara,aynı okulda 1 hafta görüşemediğimiz oldu. benimki de başladı özledim şöyle böyle diye "sanki kırk yıldır görmüyosun heee" dedim. sürpriz yapmış mesela çok sevdiğim cupcakeler var onlardan almış gelmiş yanıma hiç beklemediğim bir andı.

siz yapsanız öyle bir şeyler? ne bileyim bir anda yanında belirin işte özledim geldim diyin. o da size ayak uydurur muhtemelen bu durumdan şikayetçiyse. siz bir iki adım atın devamı gelecektir bence.
Öyle çok görüşemediğimiz bir durum yok aslında ama düşünürüm bu dediklerinizi maksat hareketlilik katmak olsun :P

Back
X