sevgilim onunla ilgilenmediğimi ilgisiz davrandığımı söylüyor ama ben elimden geleni yapıyorum olmuyor ne yapmam gerekiyor bana yardım edin lütfenbenim ilk sevgilim olduğu için nasıl davranmam gerekyr pek bilmiorum ilgisizsin diyor ama bn elimden geleni yapıyorum (((( yardım edin
En sinir olduğum laf ben bir hata yapınca bana dernişanlım bana göre hata olmayıp ona göre hata olan bişi ise çıkamazdım işin içinden biliyorsan söyle işte neden uğraştırıyorsun insanı yanisöylüyorum ben ağzımla söylersm ne anlamı kalıyor diyor
aynen ya söyle ne olacak snkiEn sinir olduğum laf ben bir hata yapınca bana dernişanlım bana göre hata olmayıp ona göre hata olan bişi ise çıkamazdım işin içinden biliyorsan söyle işte neden uğraştırıyorsun insanı yani
bir yıl olacak mesajlaşırken galiba beraberken bir srun yok
yani canımlı cicimli knuşuyorum ama moralim bozukken fln yüzümü güldür ilgisiz davranma fln diyorO sana çok sık mesaj atıyor da sen çok sık mesaj atmıyor musun? Ya da canımlı cicimli mi konuşmuyorsun?
birazda olsa onun dediği gbi yapmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorumböyle olmak en güzeli boşver, onun yerinde olmak istemezsin inan, ağırdan almaya devam et, sen kazanırsın
aynen hemde ne nazzamane erkekleri de bayanlardan daha nazlı vallahii
bn mesaj atıyorum güzel şeyler söyle diyor yüzümü güldür diyor ilgilen diyor ama bn nasıl yapacağımı bilmiyorumO sana çok sık mesaj atıyor da sen çok sık mesaj atmıyor musun? Ya da canımlı cicimli mi konuşmuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?