ilgilenmek

rumeysa35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
63
5
18
sevgilim onunla ilgilenmediğimi ilgisiz davrandığımı söylüyor ama ben elimden geleni yapıyorum olmuyor ne yapmam gerekiyor bana yardım edin lütfen benim ilk sevgilim olduğu için nasıl davranmam gerekyr pek bilmiorum ilgisizsin diyor ama bn elimden geleni yapıyorum (((( yardım edin

söylüyorum ben ağzımla söylersm ne anlamı kalıyor diyor

İlgisizlikten kastı neymiş ne bekliyormuş ki yetersiz geliyormuş sormadın mı hiç?

sordum ağzımla söylersem ne anlamı kalıyor diyor senin bilmen gerekiyor diyor

söylüyorum ben ağzımla söylersm ne anlamı kalıyor diyor
En sinir olduğum laf ben bir hata yapınca bana dernişanlım bana göre hata olmayıp ona göre hata olan bişi ise çıkamazdım işin içinden biliyorsan söyle işte neden uğraştırıyorsun insanı yani

En sinir olduğum laf ben bir hata yapınca bana dernişanlım bana göre hata olmayıp ona göre hata olan bişi ise çıkamazdım işin içinden biliyorsan söyle işte neden uğraştırıyorsun insanı yani
aynen ya söyle ne olacak snki

Buluştuğunuz zaman mı ilgisizmişsin yoksa mesajlaşırken mi?
Ne zamandır berabersiniz?

bir yıl olacak mesajlaşırken galiba beraberken bir srun yok

Seni sık sık arayarak senin aramana fırsat bırakmayıp sonra da "Sürekli ben seni arıyorum, sen beni hiç aramıyosun" diyor mu?

yok onu mesajlaşırken diyor bnm msj atmamı bklyrsun diyor ama alakası yok

O sana çok sık mesaj atıyor da sen çok sık mesaj atmıyor musun? Ya da canımlı cicimli mi konuşmuyorsun?
yani canımlı cicimli knuşuyorum ama moralim bozukken fln yüzümü güldür ilgisiz davranma fln diyor

böyle olmak en güzeli boşver, onun yerinde olmak istemezsin inan, ağırdan almaya devam et, sen kazanırsın
birazda olsa onun dediği gbi yapmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum

O sana çok sık mesaj atıyor da sen çok sık mesaj atmıyor musun? Ya da canımlı cicimli mi konuşmuyorsun?
bn mesaj atıyorum güzel şeyler söyle diyor yüzümü güldür diyor ilgilen diyor ama bn nasıl yapacağımı bilmiyorum

valla zorla ilgi olmaz, herkes ilgisini farklı şekilde belli eder, kimi kafasına vurarak, kimi başını okşayarak, kimi sözleriyle, kimi dokunarak, kimi gözleriyle. Kimi de belli edemez, varlığı yeter diğer kişinin. sen de böylesin, kendini zorlayarak yapmacık olmaktan öte gitmez o ilgi gösterilerin. ona bunu anlatmalısın. bu arada yaşlarınız kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…