ilgilenmek

ehehe genelde tersi olur ama ..:))
benceee ona sürpriz hazırlayın böyle minik kalpli kurabiyeler filan yapsanız olma mı ki saçma mı ki
ay hiç sevgilim de olmadı ki akıl verebileyim

Kahvaltını yaptın mı?
Kendine dikkat et deyip böyle çocuk gibi görüp onu şımartacaksın işte

Takma bence çok ilgilenince de sıkıyorsun,bunaltıyorsun... Oluyor .

Benle ilgilen.lafi da bayanlarda rahatsiz edici.olsa da idare edilir ama erkeklerde olunca cok kil duruyor.

en sinir oldugum laf da ben soyleyince bi anlami yok bik bik bik....

evlendikleri ilk gun erkek kadina kahvalti hazirlamis kadin sevinmis adm demiski iste boyle kahvLti isterim her sabah velhasili kelam o sana yApiyor mu bekledillerini...

İlişkilerde beklentiyi açık açık sorup ona göre davranmaktan, yada tamamen vazgeçmekten yanayım.
Sorun öğrenin, ilgi derken aslında tam olarak neden bahsediyormuş....

İlişkilerde beklentiyi açık açık sorup ona göre davranmaktan, yada tamamen vazgeçmekten yanayım.
Sorun öğrenin, ilgi derken aslında tam olarak neden bahsediyormuş....
Sormasına soruyorum ama bn ağzımlamı söyleyeyim kendn bul diyor bnde anlmyrm

Haydii ..otur çay demle
Böylesini ilk defa duyuyorum genelde hanımlar şikayetçi

Sormasına soruyorum ama bn ağzımlamı söyleyeyim kendn bul diyor bnde anlmyrm

Kendin bul gibi bir şey çok saçma.
Bunu kabul etme.
Öyle şey olur mu ya hiç.
Güzelce de ki "sen söyle ki ben de neyi yapmadığımı bileyim. ketum davranırsan birbirimizi anlayamayız. ilişkimiz açısından sağlıklı olmaz bu. aklından birçok şey geçiyor olabilir. net bir şekilde ifade et bunu." vs.

bn mesaj atıyorum güzel şeyler söyle diyor yüzümü güldür diyor ilgilen diyor ama bn nasıl yapacağımı bilmiyorum

yüzümü güldür demeside çok saçma..sen palyanço musun..yapmacık illa onun yüzü gülsün diye kendini yıpratasın..kendini ne zannediyor..bence içinden ne geliyorsa onu yap..bir sevgili karşısındakini sıkmaması lazım..bu adam ne size aşık nede seviyor..eğlenecek yer arıyor..acaba başka bir şey demi istiyor..

Öyle bir dönemdeyizki ;kadınlar erkek gibi ..erkeklerde kadınlaşmış ..bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…