Merhaba öncelikle burada genelde çok çektiren kayınvalidelerden dert yanılıyor ama benim durumum tam tersi kayınvalidem ve eşi bana çocuk gibi ilgili davranıyor. Mutfağa gidip yemek hazırlamam , temizlik yapmam imkansız onun evinde senede birkaç kez gidiyoruz şehir dışı olduğundan ve meyvemi bile soyup getiriyor yardım teklif ettiğimde yok diyor sen dinlen diyor , yemeğimde ye ye baskısı yapıyor benim çekindiğimi düşündüğü için , eşi de aynı şekilde , Bu arada eşim tek çocuk ve ona da aynısını yapıyorlar ve bunlar beni boğuyır , özgürlüğüme çok düşkünüm kafama göre mutfağa girmek istediğim zaman iş yapabilmek istiyorum ama bu insanlar o kadar naif ki onları kırmak da istemiyorum , bir kez kayınvalidem ile masada otururken ondan önce kalkıp gittim diye ağlamış eşim geldi gönlünü al diye şok oldum , eşim tek çocuk olduğundan senede bir kaç kez gidip bir kaç hafta durmak zorundayız ve insan o kadar süre misafir gibi değil evin kızı gibi takılmak istiyor bana oraya alışmam içim fırsat vermiyorlar en son konuştum bunu çünkü artık sinirlenmeye de başladım biraz azaldı ama gene de devam ediyor,bu arada kayınvalidem aşırı titiz birisi benim temizlik ve rahatlık anlayışım ona uymuyor sa olabilir ama basit bi süpürme işini bile yaptırmıyor, dertleşmek istedim sadece