İlgili kayınvalide ve kayınpeder sorunu

masallah SubhanAllah de nazara gelmesın hıc alişk degılız boyle kayınvalıdelere. melek gorunymlu seytanlar var hep bızım hayatımızda

dert edinecek bir şey bulamayıp bunu mu dert ettin kız :-)
Allah yardımcın olsun, çok zordur yaşadıkların..
muhtemelen seni kendi kızı gibi gördüklerinden yapıyorlardır öyle, belki peşinden gelinmesinden rahatsız oluyor olabilirsin ama uzun zaman sonra görüşmeyip bir iki hafta kalınınca rahat ettirmeye çalışlıyorlardır
bence cok naifler

Çok tatlılar ya Allah uzun sağlıklı ömür versin 🤲🏻☺️
Derdinizi abartılı bulacaktım ki yaşlarını gördüm. O yaştaki insanlar çok daha fazla hassas ve kırılgan oluyorlar.
İçimden geliyor, böyle rahat hissediyorum kendimi diye her seferinde söyleyin. Olmazsa eşiniz de konuşabilir.
Temizlik yaptırmaması tamam güzel ama o yaştaki kadının kahvemi yapıp getirmesini ya da kayındepederimin bulaşıklara yardım etmesini istemezdim.

Çok tatlılar ya Allah uzun sağlıklı ömür versin 🤲🏻☺️
Derdinizi abartılı bulacaktım ki yaşlarını gördüm. O yaştaki insanlar çok daha fazla hassas ve kırılgan oluyorlar.
İçimden geliyor, böyle rahat hissediyorum kendimi diye her seferinde söyleyin. Olmazsa eşiniz de konuşabilir.
Temizlik yaptırmaması tamam güzel ama o yaştaki kadının kahvemi yapıp getirmesini ya da kayındepederimin bulaşıklara yardım etmesini istemezdim.
Evet ben de o yaşta bana hizmet etmelerinden dolayı kötü hissediyorum aslında biraz da yapı meselesi annem babam hiç öyle davranmadığı için alışkın da değilim geriliyorum , sanıldığı kadar ponçik bi durum değil herkes bu mu derdin demiş ama anlayışınız için teşekkürler, daha fazla dile getirmem gerekiyor sanırım dediğiniz gibi

Benimki de oturduğu yerden bizim yaptığımız işlere müdahale eder akşama kadar . 🤣 Ayyy mesela çay içtik bardakları toplamak için tepsiyi alıyorum elime gördüğü halde bardakları topla gotur içmiyoruz diyor🤦 ben zaten o tepsiyi elime süs diye alıyorum 🤣🤦ya da sofra kuruyorum ekmek sepetini elimde gördüğü halde bağırıyor ekmek getir diye 🙄 bazen bilerek yaptığını düşünüyorum artık 🤣

3yillik gelinleriyim benimkiler de yaptirmazdi hatta görümcelerim bile sen otur derlerdi ufak defek işler dışında hala birşey yaptırmazlar eşimde bana niye sen de yardim etmiyorsun derdi ilk başlarda yaptirmadiklarini görünce dışlamayın oda tutsun bir isin ucundan bütün işi ona yaptırım demiyorum ama dışlanmış gibi oturmayın diyince kv zayıf küçük diye kıyamıyorum demiş bir kaç kez konuşarak çözdük ben durduk yerde hadi size bi kahve yapayım aa size kurabiye yapayım mı çok güzel oluyor baba benim elimden kurabiye ye bak elimden daha birşey yemediniz diye diye aştık zamanla konusa konusa asılıyor bir çok şey allah razı olsun görümcelerim de görünce değil baco oldular bana ko zaten babacan adamdır evin dengesi odur hepimizi bir noktada o toparlar kv ile kültür çatışması çok yaşadık vaktinde ama şimdi ufak defek sorunlar dışında hiç sorunumuz yok bende o ufak defek sorunları görmezden geliyorum şükür ağzımızın tadı yerine geldi zamanla birbirinize alıştıkça çözülüyor çoğu sorun

Bence kv ağlaması dışında hareketleri çok normal. Sonuçta her gün orda değilsiniz sadece misafirsiniz. Ve misafire iş yaptırılmaz. Bunu kafana takıp sorun haline getirme sen teklifte bulun istemiyorsa kendisi bilir. Bence rahat olayım evin kızı gibi vs diye hiç düşünme çünkü o sadece bir hayal, sen melek gibi de davransan kızı olamazsın arkandan da konuştuklarını duyar üzülürsün. O yüzden kendini hırpalama boşver

Merhaba öncelikle burada genelde çok çektiren kayınvalidelerden dert yanılıyor ama benim durumum tam tersi kayınvalidem ve eşi bana çocuk gibi ilgili davranıyor. Mutfağa gidip yemek hazırlamam , temizlik yapmam imkansız onun evinde senede birkaç kez gidiyoruz şehir dışı olduğundan ve meyvemi bile soyup getiriyor yardım teklif ettiğimde yok diyor sen dinlen diyor , yemeğimde ye ye baskısı yapıyor benim çekindiğimi düşündüğü için , eşi de aynı şekilde , Bu arada eşim tek çocuk ve ona da aynısını yapıyorlar ve bunlar beni boğuyır , özgürlüğüme çok düşkünüm kafama göre mutfağa girmek istediğim zaman iş yapabilmek istiyorum ama bu insanlar o kadar naif ki onları kırmak da istemiyorum , bir kez kayınvalidem ile masada otururken ondan önce kalkıp gittim diye ağlamış eşim geldi gönlünü al diye şok oldum , eşim tek çocuk olduğundan senede bir kaç kez gidip bir kaç hafta durmak zorundayız ve insan o kadar süre misafir gibi değil evin kızı gibi takılmak istiyor bana oraya alışmam içim fırsat vermiyorlar en son konuştum bunu çünkü artık sinirlenmeye de başladım biraz azaldı ama gene de devam ediyor,bu arada kayınvalidem aşırı titiz birisi benim temizlik ve rahatlık anlayışım ona uymuyor sa olabilir ama basit bi süpürme işini bile yaptırmıyor, dertleşmek istedim sadece
Bacım sen bunu mu dert ettin.. yapmani istemiyosa yapma olsun bitsin🤷🏼‍♀️
Ha evliligimize yansiyo her seye karisiyolar esimi hala bebek saniyolar diyosan o ayri 😬 karisiliyosa o da iyi değil. Ama karismiyosa sadece sen gidince size bisey yaptırmıyorsa konu bundan ibaretse deger verdigindendir kötü niyet yoktur❤

Ne mutlu size. Benim eşimin ailesi de öyle sağ olsunlar. Gittiğim zaman evde bekar görümcem ve kayınbiraderlerim var çok iyi ağırlarlar. Ben de bi kere evi süpürmek istemiştim zorla süpürdüm çok utandılar, ama olmadı böyle olur mu falan dediler mahçup mahçup. Bi kere de bulaşık yıkıyordum kaynım geldi elimden almaya kalktı tabakları. Gene kavga dövüş yıkadım. Siz de bulaşığa sofra kurulmasına el atsanız çok mutlu olurlar. Yapma deseler de yapın, misafir miyim ben aşk olsun diyin.

Merhaba öncelikle burada genelde çok çektiren kayınvalidelerden dert yanılıyor ama benim durumum tam tersi kayınvalidem ve eşi bana çocuk gibi ilgili davranıyor. Mutfağa gidip yemek hazırlamam , temizlik yapmam imkansız onun evinde senede birkaç kez gidiyoruz şehir dışı olduğundan ve meyvemi bile soyup getiriyor yardım teklif ettiğimde yok diyor sen dinlen diyor , yemeğimde ye ye baskısı yapıyor benim çekindiğimi düşündüğü için , eşi de aynı şekilde , Bu arada eşim tek çocuk ve ona da aynısını yapıyorlar ve bunlar beni boğuyır , özgürlüğüme çok düşkünüm kafama göre mutfağa girmek istediğim zaman iş yapabilmek istiyorum ama bu insanlar o kadar naif ki onları kırmak da istemiyorum , bir kez kayınvalidem ile masada otururken ondan önce kalkıp gittim diye ağlamış eşim geldi gönlünü al diye şok oldum , eşim tek çocuk olduğundan senede bir kaç kez gidip bir kaç hafta durmak zorundayız ve insan o kadar süre misafir gibi değil evin kızı gibi takılmak istiyor bana oraya alışmam içim fırsat vermiyorlar en son konuştum bunu çünkü artık sinirlenmeye de başladım biraz azaldı ama gene de devam ediyor,bu arada kayınvalidem aşırı titiz birisi benim temizlik ve rahatlık anlayışım ona uymuyor sa olabilir ama basit bi süpürme işini bile yaptırmıyor, dertleşmek istedim sadece
Senede bir kaç kez bir kaç haftalığına da tatil yapıver işte ne güzel😂

Tek derdin bu olsun be 😂🙈🤭

Her şey bi yana özgürlük anlayışınız neden istediğiniz ev işini yapmak onu anlamlandiramadim . Benim eşim iki kardeş benim kv de böyle. Allah a şükür sağlıklı eşi de böyle. Sofrayı kurarken kaldiriken yardım ediyorum. Kendisi ne teklif etsem ben hallediyorum der. Meyveyi soyup önüme getirirler. Ama evde arkamdan dolaşan yok istediğim zaman açar dolabı meyve tabağı hazırlarım

Back
X