Benimde yaşım az değil kimi bulsam içi geçmiş olcak o zamanValla adam 36 yaşında ne bekliyorsunuz anlamadım bazıları bana kızabilir ama şahsi fikrim ve düşüncem 33 yaş üstü erkekler genelde bu tip içi geçmiş olur ne bilim
Siz zaten hissedersiniz kadınlar hisseder genelde
Yani biraz kendimi geri çeksem ilgisi artıyor ama ben böyle oyun oynayacak durumda değilimBelki zamanla onunda duyguları yoğunlaşır
Kesinlikle öyle bana en baştan ben darlamam bunaltmam onu giyme buraya gitme demem sadece güvenmek isterim dediYok ya ilgisiz değil bence ama alışılmışın dışında oldugu kesin. Çok olgun ve mantıklı biri gibi geldi bana. Belki yaşının vermiş oldugu bi sakinlikte vardır. Biraz gözlemleyin ama çokta darlamayın. Adamın yapısı bu.
Kadınları kastederek yazmadım biz daha düşünceli ve inçe düşünüyoruz erkeklere göre ama şurada bana anlattığınız adam net olarak söylüyorum yada başlığınıza istinaden yazıyorum evet ilgisiz eşim biz sevgiliyken günde 2 defa iş yerime gelirdi her akşam da buluşurduk ne bilim daha cıvıl cıvıl olması lazımBenimde yaşım az değil kimi bulsam içi geçmiş olcak o zaman
Valla adam 36 yaşında ne bekliyorsunuz anlamadım bazıları bana kızabilir ama şahsi fikrim ve düşüncem 33 yaş üstü erkekler genelde bu tip içi geçmiş olur ne bilim
Siz zaten hissedersiniz kadınlar hisseder genelde
Bende daha cıvıl cıvıl olması gerekliydi diye düşünüyorum demekki yeteri kadar sevmiyor beniKadınları kastederek yazmadım biz daha düşünceli ve inçe düşünüyoruz erkeklere göre ama şurada bana anlattığınız adam net olarak söylüyorum yada başlığınıza istinaden yazıyorum evet ilgisiz eşim biz sevgiliyken günde 2 defa iş yerime gelirdi her akşam da buluşurduk ne bilim daha cıvıl cıvıl olması lazım
Valla çevremde genelde hep böyle gözlemledim arkadaşım 30 yaşında nişanlısı 35 kız bi anlatıyor arada fazla yaşta Yok ams be bilim daha olgun mu oluyorlar yoksa mantıklı mı yoksa gerçekten içleri mi geçmiş bilemiyorum:)Sınır neden 33? :)
Sevgi yi bilemem tabi ki de kimi sevgisini belli eder kimi edemez ama ilgi konusunda çok haklı buldum seni bu arada yay burcu mu arkadaşınızBende daha cıvıl cıvıl olması gerekliydi diye düşünüyorum demekki yeteri kadar sevmiyor beni
Başak burcuSevgi yi bilemem tabi ki de kimi sevgisini belli eder kimi edemez ama ilgi konusunda çok haklı buldum seni bu arada yay burcu mu arkadaşınız
Genelde çok da ilgili olur Başak burcu erkeğiBaşak burcu
Ama ne takıntılı ne de titiz
Hiçbir özelliği de başak gibi değilGenelde çok da ilgili olur Başak burcu erkeği
Valla cnm en ıyı sen tanırsın zaten ama şu dönemlerde içinde şüphe veya soru işareti varsa ne bilim en azından bana göre değilHiçbir özelliği de başak gibi değil
Düşünüyorum haksızlık mı yapıyorum diye adaletli olmaya çalışarak hayır gerçekten fazla sakin
Biz 40 yıllık karı kocayız gibi davranıyorsun bu iç geçmişlik neden dedim hasta olmadan önce
Benim karakterim yapım çok hareketli değil
Ben sandım ki ilişkimiz çok güzel diyor ben öyle sanmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?