Bazen de düşünüyorum veya ben gerçekten çok küçük şeylerle mutlu oluyorum bilemedim
Makyaj malzemelerimi sürekli kaybettiğim için onu ara bunu ara evden çıkamıyordum onları aramaktan
Makyaj malzemeleri düzenleyici birşey almış baktım ben buraya oje buraya ruj buraya bilmem ne diye tek tek anlattı böyle olması hoşuma gitti bem çok değerli bir hediye olmasındansa böyle şeylerle daha mutlu olduğum için belki de
Veya şuan sevdiğim için kendimi teselli ediyorum
Konuştum bu konuyu düşün öyle takrar konuşalım dedim, o sıra hasta oldu iyileşene kadar kapattım konuyuBana ilgisizmiş gibi gelmedi nedense
Ama erkekler düz mantık bizim gibi detaycı değiller. Onlara dolandırmadan demek lazım onu anladım bu yaşıma kadar :)
Size de güvenmiş, planları falan yapıyorsunuz ya birde onun rahatlığı gelmiş ona.
Boşuna pimpiriklenmeyin yada çok rahatsızsanız durumdan onunla dolandırmadan konuşun. Çünkü başka türlü anlamıyolar :)
Evet zaten bana göre bu ilişki çok güzel gidiyor bir sorun yoktu sanıyordum ben, sen demişsin buluşalım ben demişim ne fark ediyor seni sevmesem sen dediğin zamanda görüşmem ki falan dediresmen benim erkek arkadaşımı anlatmışsınız. o da çok sadık, sakin, sessiz bir adam. dolayısıyla ilgisini belli edemiyor. aslında düşüncesiz ilgisiz bir adam değilmiş ama belli bir zamandan sonra erkekler böyle oluyor. biz aynı ilgi heyecan devam etsin istiyoruz. onlar da bunun farkında değil. kendi ilişkimden tahmin ettiğim kadarıyla bu tarz erkekler partnerine çok güvendiği zaman ve ilişkiyi düzene soktuğunu, iyi gittiğini düşündüğü zaman arama sayısı azalıyor, kendisini ve sevgisini ıspatladığını düşündüğü için salıveriyor. böyle ufak tefek şeylerin sorun olmayacağını düşünüyorlar çünkü kendileri de bunları dert etmezler, sizin de etmeyeceğinizi sanıyorlar. bence sevgisinde bir azalma yok, sadece köprüyü geçtiğini düşünmenin vermiş olduğu rahatlık var.
eğer karşılıklı sevgi varsa bence bu adam sizi üzmez. devamEvet zaten bana göre bu ilişki çok güzel gidiyor bir sorun yoktu sanıyordum ben, sen demişsin buluşalım ben demişim ne fark ediyor seni sevmesem sen dediğin zamanda görüşmem ki falan dedi
Bence de adamın huyu böyle, ilgisiz falan değil aksine düşünceli bile çoğu erkeklere göre.. Öpte başına koyKonuştum bu konuyu düşün öyle takrar konuşalım dedim, o sıra hasta oldu iyileşene kadar kapattım konuyu
İyileşince yine açan ben olcağaım
Gerçekten beyefendi düşünceli deBana olgun ve beyefendi gibi geldi. Ha uçuş uçuş kıpır kıpır değil. Ama sonuçta karşımızda 20lik delikanli çocuk durmuyir.
Bu adam evlenmiş ve baba olmuş olabilecek yasta.
O yüzden beklentinizi buna göre belirleyin.
Bende öyle soğuk biri değilim sevecen biriyim ama sokakta dışarda küçük çocuklar gençler var ailelerin rahatsız olcağı tarzda davranmam o yüzden takılmış garibimBana olgun ve beyefendi gibi geldi. Ha uçuş uçuş kıpır kıpır değil. Ama sonuçta karşımızda 20lik delikanli çocuk durmuyir.
Bu adam evlenmiş ve baba olmuş olabilecek yasta.
O yüzden beklentinizi buna göre belirleyin.
Şimdi ailemden uzakta yalnızım hastanede serumum bitti başkalarından yardım istedim hemşireyi çağırmak için ergen olmakla ne alakası var, demekki siz baya güçlüsünüz o zaman tebrik ederimBana siz çok ergen geldiniz. Yani 30 yaşindasiniz, karşindakini test ediyorsunuz. Evet hasta olmuşsunuz ama mecbur değil, hemen atlayip gelmeye. Sonuçta yoğun bakimda kalmiyorsunuz.
Bilemiyorum, adamda bir falso göremiyorum.
Yani biraz kendimi geri çeksem ilgisi artıyor ama ben böyle oyun oynayacak durumda değilim
İstiyorum ki herşey kendiliğinden güzel olsun ama olmuyorsa daha da uzatmak lazım değil sanırım
Yok ben aslında huzur istiyorum kendi aile hayatımda pek huzur görmediğimden bu sakinlik bir tuhaf gelmişti ama demekki böyle şeyler de oluyormuşkonunu okunca biraz benım kocam geldi gözümün önüne ,
13 yıldır evliyiz ben kavga çıkarmadıgım sürece bizim evde kavga çıkmaz ,
tartışma olmaz , bazen banada rahatlık batıyor kavga koparıyorum
bence gayette güzel bir ilişki sorun sıkıntı çıkarma hee evlendıktne sonra çok hareket aksıyon bekleyeceksen üzülürsün ,
adam sakin biri çünkü ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?