- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Aynı dert bende de var onun dersi akşamları bütün gün benimle okuldaders aralarında mutlaka yanımdadır hastaneden alır eve bırakır zaten herşeyi beraber yaparız benimde kendime ayırdığım bi zaman dilimi yok ama bunun için küçücük bi yol bile bulamadım ayy şuraya gidicem desem gidelim heralde bitanem diycektin diyo
al benden yak
Uzaktan bakınca hoş görünüyor da pek öyle değil elinde olsa derslerimede girceknapcaz ki böyle bilmiyorum Bişey söylesem hemen surat asar ne zaman sıkıldın benden diyo :44: Ahh canım bi bilsen diyorum
iki senelik bir ilişkim var. çok şükürçok ilgili bir sevgiliye sahibim. ama hanımlar dikkat ettim ki hiç kendime zaman ayırmıyorum.sabah kahvaltılarını beraber yapıyoruz işe bırakıyor işten alıyor hediyeler sürprizler her anımızz beraber yani şahane ilişki diyebiliriz ama böyle de olmuyormuş ki bacılar :26: kitap okumaya, dizi izlemeye, kozmetik alışverişi yapmaya kız kıza muhabbetlere vaktim yok.
çünkü sahbah kahvaltısında beraberiz
benimle alışverişe gelir hatta gelme desem eminim kavga çıkar ve mutlaka gelir , ne kadar gezersek gezelim hiç söylenmez
kuaföre gitsem bırakır alır
arkadaşlarımız da ortak
işe bırakır işten alır
seneye düğünümüz var inşallah
bu ara ben kendime vakit ayıramamaktan şikayet ediyorum. nasıl vakit ayırabilirim. ne yapabilirim yardım
Tam istediğim erkek :)Allah bana da böyle versin.Amiiiiinnnn..Yapı itabiriyle ilgisizlik ve sevgisizlik durumundan bıkmış durumdayım.Bir de siz hiç ilgisiz erkekle görüştünüzmü ?iki kez başıma geldi.ikincisi felaketti.Hayatınız zindan olur..
iki senelik bir ilişkim var. çok şükürçok ilgili bir sevgiliye sahibim. ama hanımlar dikkat ettim ki hiç kendime zaman ayırmıyorum.sabah kahvaltılarını beraber yapıyoruz işe bırakıyor işten alıyor hediyeler sürprizler her anımızz beraber yani şahane ilişki diyebiliriz ama böyle de olmuyormuş ki bacılar :26: kitap okumaya, dizi izlemeye, kozmetik alışverişi yapmaya kız kıza muhabbetlere vaktim yok.
çünkü sahbah kahvaltısında beraberiz
benimle alışverişe gelir hatta gelme desem eminim kavga çıkar ve mutlaka gelir , ne kadar gezersek gezelim hiç söylenmez
kuaföre gitsem bırakır alır
arkadaşlarımız da ortak
işe bırakır işten alır
seneye düğünümüz var inşallah
bu ara ben kendime vakit ayıramamaktan şikayet ediyorum. nasıl vakit ayırabilirim. ne yapabilirim yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?