ilgili sevgili problemi

bende istiyorum aynısının bir üst modelinden

fazlası da bunaltıyomuş yaa :26:

konuşun bu böyle olmaz kendime vakit bulamıyorum gibilerinden

bir erkek ne odun olacak ne de bir kadının yaşam alanına müdahil olacak
hiç hoş görünmüyor bana sevgilisiyle makyaj alışverişine dahi giden erkekler
herşeyin bir ağırlığı olmalı bence

bu konu hassas bır konu..

erkekler bu konulardakı elestırılerı cok anlayısla karsılayamıyorlar ve şöyle düşünüyorlar demek kı benım en mutlu olduğum anlarda o

mutsuzmus rol yapıyormus aslında bunalıyor sıkılıyor keske gıtsede bır rahat nefes alsam dıyormus... kendılerını kandırılmıs hıssedıyorlar

tabırı caızse salak gbı hıssedıyorlar ve bunları gururlarına yedıremıyorlar, sonrasını da malum..

ahahahah :))
benimkide aynı benle oje almaya dahi gelir hatta tırnaklarım ojeliyken onunkilerde denerim felan
yahu seven adam bulmuşsun gerisi teferruat
haa çok bunaldıysan konuş

ahahahah :))
benimkide aynı benle oje almaya dahi gelir hatta tırnaklarım ojeliyken onunkilerde denerim felan
yahu seven adam bulmuşsun gerisi teferruat
haa çok bunaldıysan konuş

oje mi deniyorsunuz elinde ihihhii mutluluklar dilerim

oje mi deniyorsunuz elinde ihihhii mutluluklar dilerim

evet napim tırnaklarım ojeliyken üst üste sürülmüyor onda deniyorum
hemen siliyor felan birde adamın görüntüsünü görsen dersin o kalıba bu incelik
kadın isterse fıldır fıldır döndürür adamı parmağında

İnsanoglu gerçekten çok tuaf
Daha dogrusu nankör
İlgilenir neden ilgilendi olur sıkılıyorum boguluyorum soguyorum vakit ayıramıyorum bunaldım olur
İlgilenmez neden böyle nerde hata yapıyorum nasıl ilgilenmesini saglayabilirim çok acı cekiyorum olur
Kıskanır bıktım olur kıskançlıkarından herşeyime karışmasından olur
KIskanmaz acaba sevmiyo mu acaba neden kıskanmıyo olur
ÇOk garibiz gerçekten
Bu durumu isterseniz onu kırmadan konuşun güzelce anlatın eminim anlayışla karışılayacaktır
Çokta takmayın bu konuyu kafanızda yoksa soğumanıza neden olur olmadımı bırakın böyle olsun kıymet bilmiyoruz kıymet

Bence o da senden sıkılıyor ama centilmen oldugu için bundan şikayet edemiyor
siz bu konuyu dile getirirseniz, o da 'oh be dünya varmış' diyecek

tatlım kusura bakma ben hayatımın erkeğinden gayet memnunum ııııyyyy falan demedim yani sadece azıcık kendi vaktim olsun istiyorum hem o sadece desteğini hissettirir maddi manevi müdahale de ne demek bende aynı haklara sahibim o da yani çok mutlu ediyo size biraz garip biri denk gelmiş anlattığınız gibi biri değil benim sevgilim sadece fazla ilgili

aynen tatlık kadının marifeti bu gurur duyalım kendimizle şaka bi yana ilişkim şahane gerçekten mutluyum hep maddi manevi desteğini hissetmek güzel ama arada ya şu diziyi izlesem bi günde ev hanımları gibi olsam demiyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…