Belirttim aslında ayrı kalmamızdı sebep. Onsuz da yapabileceğimi ölmediğimi gördüm.bunun altinda yatan neden nedir.
ilginiz niye azaldi?
Aylar oldu desem?birkac ay ayri kaldiktan sonra böyle hissetmeniz bana normal geldi. Kac aydir tekrar biraradasiniz?
Siz de mi ayrılık yaşadınız?O da bişey mi ben kendimi kaybettim....
Aynı şey olamaz asla. Bizim evliliğimiz çok sorunluydu kötü ayrıldık ve ayrıyken de konuşmadık. Siz iletişimi koparmaz sevginizi eksik etmezseniz bi şey olmaz.Ben de eşimden 3 yıl kadar ayrı kalıcam. Büyük özlemle geçiriyoruz bu günleri. Ama bu ayrı yaşadığımız hayata alışırsak ve aynı çatı altında tekrar buluştuğumuz da Bi soğukluk oluşur da sıkıntı yaşarız diye çok korkuyorum.
Evet sorunlar vardı. Ben gideceğimi söyledim o da git dedi. Ayrıyken konuşmadık avukatla bile konuştum hatta sonra bi şekilde sözler verilip bi araya gelindi.bile isteye mi ayrı kaldınız ? yani sorunlarınız vardı ara verelim mi dediniz ?
Ben de çoook yalnız kaldım. Alışmışım artık onsuzluğa. Boşanmak istemiyorum karşılıklı çabalamak istiyorum ben..benim konuşacak kimsem de yok, bende aynı durumdayım yaşananlar çok birikti ve çok yalnız kaldım, Allah sonumuzu hayr ede... Allahım biliyor ya burada boşananları okuyunca imreniyorum
kusura bakmayin ben orayi atlamisim okurkenBelirttim aslında ayrı kalmamızdı sebep. Onsuz da yapabileceğimi ölmediğimi gördüm.
Hiç korkmayin sevgiyle bakiyorsaniz birbirinize gerisi hallolur ama eger sevgi biterse önce çok derin bir aci veriyor sonrasi ise katilasiyor insan sevginizi hiç kaybetmezsiniz inşallahBen de eşimden 3 yıl kadar ayrı kalıcam. Büyük özlemle geçiriyoruz bu günleri. Ama bu ayrı yaşadığımız hayata alışırsak ve aynı çatı altında tekrar buluştuğumuz da Bi soğukluk oluşur da sıkıntı yaşarız diye çok korkuyorum.
Aylar oldu desem?
Siz de mi ayrılık yaşadınız?
Valla iki çocuktan sonra sevgili gibi olduk. 3 aydır ayrıyız. Umarım kolaylıkla atlatırız.Hiç korkmayin sevgiyle bakiyorsaniz birbirinize gerisi hallolur ama eger sevgi biterse önce çok derin bir aci veriyor sonrasi ise katilasiyor insan sevginizi hiç kaybetmezsiniz inşallah
Allahım yardımcın olsun,günler,geceler,aylar,yıllar çabucak geçsin hemen kavuşun inşallah.Ben de eşimden 3 yıl kadar ayrı kalıcam. Büyük özlemle geçiriyoruz bu günleri. Ama bu ayrı yaşadığımız hayata alışırsak ve aynı çatı altında tekrar buluştuğumuz da Bi soğukluk oluşur da sıkıntı yaşarız diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?