ilginç bir kutlama!!

cicek ve not bile tuhafıma giderdi ama yine de cok nazik cok dusunceli biri olma ihtimali uzerine suclamaktan cekinirdim.
fakat cay? gayet ilgisi oldugunu ve bu gunu bahane ettigini gosterir. hadi bu da tamam, baska turlu açılamamıs.
ama eve davet etmesi?!
her adımını daha da ileriye tasıyor, siz terslemedikce iyi niyetinizi suistimal eder gibi davranıyor. o yuzden tepkinizi koyun, ancak bu dilden anlayacak gibi.

sizin kibarca reddetmenizi "henuz tanısmadık o yuzden gelemem" dediginizi sanmıs olabilir ve ısrar edebilir,
ve kapı komsunuz, maalesef sapık gibi davranıyor, eve girip cıkarken dikkatli olun...

Akbaba sürüsü deneme sürüşü yapıyor.Türkiye'de kim hanım arkadaşlarına çiçek dağıtıyor? Varsa bile çok çok azdır.Ben o an fıttırabilirdim yani bilemiyorum.Nasıl embesillerle doluysa ülke insan gibi insan olmak aranmak sayılıyor.

Bn anlamadim benim bildigim samimi degilseniz yemekte alip vermeseydiniz adamin bundan yuz bulmasi cok normal bugunde bir incelik yapip cicek koymus daha once eve cagirmadigina sasirdim acikcasi ben yalniz yasayan bir bayan olsam yalnix yasayan br baya yemek vs goturmezdim niyetim baska olmasa.kaldi ki ha yemek getirip goturmussunuz ha caya gitmissiniz farketmez yani.

ilk önce ben yemek filan vermedim arkadşım,şöyle oldu ilk olarak rendeniz var mı diye kendisi geldi öyle başladı ben de verdim ne bileyim, sonra da 1 2 saat sonra rendeyi getirdi ve tabakla geldi, evde arkadaşlrı vardı zaten sesler geliodu yiyecek bişeyler yapmışlar iyi dedim ben de tabak boş gitmesin diye bişeyler koydum verdim bu kadar

Son düzenleme:
Bence cicek konusu normal, ama eve cagirarak abartmis tabiki.
Belkide hoslaniyodur sizden, bu vesileyle yaklasmak istemistir.
Önceden hicbirsey sezmedinz mi size karsi?

dediğim gibi çok az konuşma geçti bana karşı birşey olması kısa zamanda pek mümkün gelmiyo bana bilemiyorum

çiçekle açılışı yapmış
çaya davetlede amacını belli etmiş
uzak durmakta fayda varr

siz teşekkür ettiğiniz için cesaret alıp davet etmiş olabilir.

yorumları okudum da bende bir gariplik var sanırım. adam çiçek vermiş çok ince bir hareket, günün anlam ve önemine uygun. rendesi yokmuş rende vermişsiniz adam da incelikle yemekten getirmiş size. ne var bunlarda hiç anlamadım. çay içmeye de daha fazla tanımak için çağırmış işte hoşlanmış sizden. neden adama cinsi sapık muamelesi yapılıyor ki? düşünememiş olabilir eve çağırmanın sizin tarafınızdan böyle algılanacağını. hoşlandıysanız adamdan içerseniz çayınızı, yok hoşlanmadınız hayır der geçersiniz. çok basit. çay içmeye gitseniz nasıl bi ortam bekliyorsunuz ki allahaşkına?

tamam nezaketen yapmış olabilir belki daha fazla tepki vermek gerekirdi ama ben zaten normal bir şekilde reddettim ayrıca yalnız yaşayan normal bir bayanın çevresine karşı daha dikkatli olacağını, olmasını gerektiğini düşünemiyor mu kendi anası kız kardeşi kız arkadaşları vb yok mu? hiç değilse onlardan dolayı bazı şeyleri bilmeli diye düşünüyorum. ve çaya davet ettiğinde normal olarak algılanılmayacağını tahmin etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…