eee herkes aynı stile,tarzda tanışmayacak
herkesin bir tarzı var ,,
bu hasbamda böyleee
konuşmamak için bir neden göremedim yanız
şans verr
Canim onu cozemiyorum, adam evli 3 tane çocuğu var bana aşıksaValla dizi tadinda. Bence yaninizda calisan erkek bide konu sahinine asik.
Baslasin ask ücgeni
Canim onu cozemiyorum, adam evli 3 tane çocuğu var bana aşıksa
Ooooh, the plot thickens! Senaryo daha derinlesiyor. Gercek dizi olsa adam önce yeni aski bocalardi, sonrada tam bir bölümün sonunda askina itiraf ederdi ve sen öyle saskin saskin bakardin. Sonraki bölümde adam esi üzerine isyan ederdi, mutsuz oldugunu felan. Sen kararsiz kalirdin, sonra esi fark ediyor is yerini basiyor, tam senin diger sevgilinde ordayken...
Ayy valla benden iyi bir dizi senaristi cikardi yavvv
Değişik ve şaşırtıcı :)Çok şeker bence böyle damdan düşer gibi yapılan teklifler daha heyecanlı
Heyecanlı şaşkın bir aday demek ki hayırlı olsunKızlar çok enteresan bir şekilde tanışma teklifi aldım.
Çalıştığım kurum'un başka bir servisinde çalışan biri( ilk defa gördüm kendisini) bugün odama geldi .odada beraber çalıştığım adam, 5 stajyer, bi bayan arkadaşım ve ben varız. Aramızda şöyle bir konuşma geçti.
B. " buyrun"
O " ben ...... belgesi çıkartmak istiyorum,bi kuruma vericem "
B " dilekçe doldurmanız lazım, hangi kuruma vereceğinizi de belirtin " deyip kağıt kalem uzattım.
O " nasıl bir dilekçe olacak, siz söyleyin ben yazayım "
B " tabi ...... "
O " neyse ben sonra doldurayım dilekceyi "
B " siz bilirsiniz, işyerinize de verseniz onlar buraya gönderiyor "
O "ya aslında ben Teyzem vasıtasıyla sizle tanışmak için geldim"
B "kem küm kem küm ...... "
O " ne diyosunuz"
B " şaşırdım çünkü ilk defa böyle bişeyle karşılaştım, yani ne diyerim "
O " daha sonra görüşürüz o zaman "deyip çıktı gitti . Şokoldumo şaşkınlıkla sen kimsin teyzen kim diye soramadim bile . Daha sonra bu neydi şimdi dedim yanimdakilere biraz muhabbeti geçti konunun ve erkek olan adam oda arkadaşım "ne dedi o ", " benle tanışmak istiyormuş " öyle mi dedi ve çocuğun arkasından çıktı servisine gitmiş çocuk yokmuş geri geldi . Yoktu odasında dedi bayan arkadaş napacaktın ki bulsan. "Gününü gösterecektim böyle şey mi var " Bayan arkadaş çocuk bu konuları bilmiyor belli ki yoksa bu kadar kişinin içinde sizle tanışmak istiyorum demezdi.....
Çocuk bana msj atmış faceden sizle tanışmak istiyorum diye. Şimdi arkadaş olarak eklemiş , şimdi bu nasıl bir tanışma şekli böyle
aynen dimi o kim ki gününü göstermeye kalkışıyormuş. çok gıcık olurdum şahsen.Valla dizi tadinda. Bence yaninda calisan erkek bide konu sahinine asik.
Baslasin ask ücgeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?