İlginç bir tanışma :D

cok gzlmiş ya hu şaşkın damat..
Belli ki bu işlerde acemi ama tanışmayıda cok istemiş..

Kızlar beni zaten görüyormuş hep , aracı olan kişi bak sizin kurumda böyle biri var bi git tanış deyince bi cesaret geldim dedi . Bilmiyorum ne olur sonumuz ama işallah hersey güzel olur

Kızlar ya noluyor anlamıyorum, dün hersey çok güzeldi sohbet ettik konuştuk , akşam eve geçince ailemle konuştum seni anlattım dedi, birbirinizi Beğendiniz mi demişler o'da ben beğendim demiş ( kendisi dedi bunu) sonra yarın da buluşalım mı dedi tamam dedim . Sabah Günaydın msj' ı attı şimdi de msj atmış akşam bulusmasak olur mu, yarın buluşalım diyo beğendi mi , beğenmedi mi beni çözemedim

olsun öyle böyle bir tanışma olmuş şans vermelisin

üstüne düşme bence yarın da senin bi işin varsa erteleme onun için

Güzel bir tanışma olmuş. Beğenmese tanışmak istemezdi. Uzaktan bakar giderdi heralde :) Sen yine de temkinli ol. Trip falan yapma akışına bırak. Belki işi çıkmıştır. Yarın görüşürsünüz.

İşi çıktı heralde çünkü işlerin yoğun mu falan diye msj attı .Hemen trip atmaya başlamadım.

iş arkadaşının çocuğun peşinden gitmesine takmış herkes ama ben yanlış anlamadım adamın davranışını şahsen.

çocuğun niyeti kötü zannedip sizi korumak için arkasından gidip uyaracaktı belki.

kardeşi gibi görüyor olamaz mı bence olabilir neden olmasın ki. çok mu safım ki

hemen kötüye çekmemek lazım bence.

gayet esprili cok sevdim hahaha süper..
tek problem diger adamın cocugun arkasından gitmesi. benim arkadaşım olsa giden agıznın ortasına vururdum. beni korumanı isteyen mi var? dangalak sana ne derdim. ve onun benden hoşlndıgını düşünür ikinci kez kafasına vururdum.

Kızlar maç varmış akşam babasıyla maç izleyecekmiş o yüzden akşam bulusmasak olur mu demiş ama sonra vazgeçti akşam is çıkışı buluşalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…