Olabilir tanisin gorusun komik olmus biraz tabi ama birlikte calistiginiz kisiye ne oluyo onu cozemedim sadece is arkadasisiniz.Kızlar çok enteresan bir şekilde tanışma teklifi aldım.
Çalıştığım kurum'un başka bir servisinde çalışan biri( ilk defa gördüm kendisini) bugün odama geldi .odada beraber çalıştığım adam, 5 stajyer, bi bayan arkadaşım ve ben varız. Aramızda şöyle bir konuşma geçti.
B. " buyrun"
O " ben ...... belgesi çıkartmak istiyorum,bi kuruma vericem "
B " dilekçe doldurmanız lazım, hangi kuruma vereceğinizi de belirtin " deyip kağıt kalem uzattım.
O " nasıl bir dilekçe olacak, siz söyleyin ben yazayım "
B " tabi ...... "
O " neyse ben sonra doldurayım dilekceyi "
B " siz bilirsiniz, işyerinize de verseniz onlar buraya gönderiyor "
O "ya aslında ben Teyzem vasıtasıyla sizle tanışmak için geldim"
B "kem küm kem küm ...... "
O " ne diyosunuz"
B " şaşırdım çünkü ilk defa böyle bişeyle karşılaştım, yani ne diyerim "
O " daha sonra görüşürüz o zaman "deyip çıktı gitti . Şokoldumo şaşkınlıkla sen kimsin teyzen kim diye soramadim bile . Daha sonra bu neydi şimdi dedim yanimdakilere biraz muhabbeti geçti konunun ve erkek olan adam oda arkadaşım "ne dedi o ", " benle tanışmak istiyormuş " öyle mi dedi ve çocuğun arkasından çıktı servisine gitmiş çocuk yokmuş geri geldi . Yoktu odasında dedi bayan arkadaş napacaktın ki bulsan. "Gününü gösterecektim böyle şey mi var " Bayan arkadaş çocuk bu konuları bilmiyor belli ki yoksa bu kadar kişinin içinde sizle tanışmak istiyorum demezdi.....
Çocuk bana msj atmış faceden sizle tanışmak istiyorum diye. Şimdi arkadaş olarak eklemiş , şimdi bu nasıl bir tanışma şekli böyle
Kızlar facebooktan yazışıyoruz
vayyyy vayyy vayyy lütfen seviyeli saygılı konuşun cesaret edemesin abuk sabukluklaraKızlar facebooktan yazışıyoruz
AynenOlabilir tanisin gorusun komik olmus biraz tabi ama birlikte calistiginiz kisiye ne oluyo onu cozemedim sadece is arkadasisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?