benimkisi ilginçmidir bilmiyorum ama:) yazmak istiyorum:) yaşgünümde(biraz da tahmin ediyordum o gün evlenme teklifi edeceğini) çalışıyorduk ikimizde, yemeğe çıktığımda herkes heyecanlı ki oradaki 1 tane kıza söylemiştim yaşgünüm diye, ki belki 1-2 ay öncesinde.. neyse yukarı çıktım yemeğe, 2 tane pasta, biri sırf kakaolu (nişanlım göndermiişşş, zevkimi biliyo:)) ) biri de meyveli pasta, elim ayağıma dolandı, ne yapacağımı bilemedim ağlamışım orda:) bu kadarcık şeye ağlanırmı :) telefon ettim teşekkür için, akşam babanlardan izin alırmısın, biraz dolaşırız hem yaşgününü kutlarız dedi, akşam oldu, kızlar bana 2 kutu şarap kadehi hediye ettiler :) renklilerden

zaten mutfakta her şeyim bol renkli :) tam çıkıcam, annemle babam markete gelmiş :) anneme verdim bardakları kaçtım:) ki o zaman daha nişanım olmamıştı, babam sadece nişanlımı tanıyordu, uzaktan ona pis pis baktı

neyse beni ilk sahile götürdü, biraz oturduk, bi kemancı geldi, hadi canım dedim, oda evet, hadi canım dedi bir de güzel dans ettik :) sonra acıktınmı dedi, cafeye gittik, 2. kata çıkardı, bekle lavaboya gidip geleyim dedi, geldi hiç birşey yok sanki, kumpir söyledim, çok yeme gelinliğe sığmazsın diyo bide

neyse, az sonra ışıklar karardı, pasta geldi, oradaki herkes alkışlıyo :) akabinde cebinden bir kutu çıktı, kolye :) ben yüzük bekliyordum, beni ters köşeye yatırdı

en son işte yedik uslu uslu, kalktık, beni eve bırakacak, tam apartmanın önüne geldik, dur dedi, birşey sorucam(ki bu kafı meşhurdur, izin almadan soramıyo zaar:)) ) sor dedim, diz çöktü, "BENİMLE EVLENİRMİSİİNN?" diye bağırdı

gülmeye başladım, bozuldu biraz, önce bende bişey sorucam dedim, neden sahilde yada restoranda değil, soramadım dedi

velhasıl kelam, orada kabul ettim, 16 ekimde de nişanlandık :)