• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün ilginç evlenme teklifleri alan var mıı paylaşalıım

evet ya bu aileyle tanışma da çok gerici ben heycandan bayılcaktım:1: kapılarına gidene kadar karnıma fena ağrılar girmişti. ama kapıda babanneyi güler yüzle görünce heycanım gitmişti. nasıl karşılandığınıza bağlı biraz:) bi de şeyyy heycandan çayın dibini halıya döktüm:17::17: ama kimse görmedi ben de çaktırmadım hiç:9::9:

hahahaha nası başardın çayın dibini dökmeyi acaba:9: haklısın canım karşılanma çok önemli nası başlarsa öle gidiyo değiştirme şansın çok az:31:

ben şuan nişanlıyım. birbuçık yıl önce evlilik teklifi şöyle oldu mecburen. biz yıllardır uzaktayız nişanlım üç dört ayda bir bize gelir kalır bikaçgün. annemle mutfakta yemek yapıyordum sonra geldi beni çağırdı. odama gittik. yatağımı kırmızı güllerle süslemiş ve 1 tane beyaz gül vardı. ve ışıklarla süslemişti güllerin etrafını yanıp sönüyodu ışıklar. ortayada bi yazı yazmış benimle evlenirmisin diyeee. çok mutlu olmuştum. aslında çok güzel ve romantik fikirleri vardı sağolsun çok düşüncelidir nişanlım.ama uzaklık nedeniyle ikimizinde içinde kaldı.

ben şuan nişanlıyım. birbuçık yıl önce evlilik teklifi şöyle oldu mecburen. biz yıllardır uzaktayız nişanlım üç dört ayda bir bize gelir kalır bikaçgün. annemle mutfakta yemek yapıyordum sonra geldi beni çağırdı. odama gittik. yatağımı kırmızı güllerle süslemiş ve 1 tane beyaz gül vardı. ve ışıklarla süslemişti güllerin etrafını yanıp sönüyodu ışıklar. ortayada bi yazı yazmış benimle evlenirmisin diyeee. çok mutlu olmuştum. aslında çok güzel ve romantik fikirleri vardı sağolsun çok düşüncelidir nişanlım.ama uzaklık nedeniyle ikimizinde içinde kaldı.

ayyy demek ki herkes odun deil. senin adına çok sevindim elif. inşallah sen de ilerde ben evlenme teklifi alınca benim adıma sevinirsin:21: uzakllığı da sorun etmeyin hiç birbirinizi seviosunuz arada görünce daha kıymetli oluosunuz işte tadını çıkarın özlemin beklemenin.:69:

teşekkür ederim esra_m umarım sende çok hoş bi evlenme teklifi alırsın. ömür boyu anlatılacak hatırlanacak bişey sonuçta.

uzaklık yüzünden biçok güzelliği yaşayamadık. hiç bir bayramı beraber kutlayamadık.ama 6 hafta kaldı düğünüme. inşallah hayırlısı olur

kızlar temmuz 3 te kısmetse nişanım var ve ben bundan 5 ay önce evlenme teklifimi aldım :16: erkek arkadaşım izmirde öğretmen ben edirnedeyim süpriz yapıp gelmişti geldiğinden bir gün sonra babannem bizi kahvaltıya davet etti orda bir güzel kahvaltımızı yaptık saat 12ye doğru bana balkona çık aşkıma sıcak çukalata yapıp getiricem dedi (çok severim sıcak çukalatayı:68:) bende gittim 5 dk sonra elinde büyük siyah kupa bardaklarla geldi benim elime verdi bardağımın içine sıcak suyu koyunca birden resimler belirdi ikimizin resimlerini yaptırmış altındada seni çok seviyorum benimle evlenir misin? yazıyordu:69: ben bunları görünce birden önümde diz çöktü çöktü ama çöküş o çöküş nutku tutuldu yok bir türlü konuşamıyor:62: aşkım heyecandan hepsini unuttum günlerdir hazırlamıştım oysa söyleyiceklerimi dedi kıyamadım bende onun bu haline daha fazla kıvranmasın die boynuna sarılıp teklifini kabul ediyorum birtanem dedim :16: üçüncü yılımızda aldım evlenme teklifimi Allah tamamına erdirsin inşallah hep böyle gider:nazar:

çok güsel geçti tanışma faslımız allaha sukur. ben pek heyecanlı deıldım ama sevgılım cok heyecanlıydı :D
annesi bana hediye almış elbise. yengesi ile amcası da vardı baya curcuna oldu. iyi oldu pek sessizlik olmadı.
baya güzel geçti beklediğimden. inşallah hep böyle devam eder. :):nazar::69:

benimkisi ilginçmidir bilmiyorum ama:) yazmak istiyorum:) yaşgünümde(biraz da tahmin ediyordum o gün evlenme teklifi edeceğini) çalışıyorduk ikimizde, yemeğe çıktığımda herkes heyecanlı ki oradaki 1 tane kıza söylemiştim yaşgünüm diye, ki belki 1-2 ay öncesinde.. neyse yukarı çıktım yemeğe, 2 tane pasta, biri sırf kakaolu (nişanlım göndermiişşş, zevkimi biliyo:)) ) biri de meyveli pasta, elim ayağıma dolandı, ne yapacağımı bilemedim ağlamışım orda:) bu kadarcık şeye ağlanırmı :) telefon ettim teşekkür için, akşam babanlardan izin alırmısın, biraz dolaşırız hem yaşgününü kutlarız dedi, akşam oldu, kızlar bana 2 kutu şarap kadehi hediye ettiler :) renklilerden :D zaten mutfakta her şeyim bol renkli :) tam çıkıcam, annemle babam markete gelmiş :) anneme verdim bardakları kaçtım:) ki o zaman daha nişanım olmamıştı, babam sadece nişanlımı tanıyordu, uzaktan ona pis pis baktı :D neyse beni ilk sahile götürdü, biraz oturduk, bi kemancı geldi, hadi canım dedim, oda evet, hadi canım dedi bir de güzel dans ettik :) sonra acıktınmı dedi, cafeye gittik, 2. kata çıkardı, bekle lavaboya gidip geleyim dedi, geldi hiç birşey yok sanki, kumpir söyledim, çok yeme gelinliğe sığmazsın diyo bide :D neyse, az sonra ışıklar karardı, pasta geldi, oradaki herkes alkışlıyo :) akabinde cebinden bir kutu çıktı, kolye :) ben yüzük bekliyordum, beni ters köşeye yatırdı :D en son işte yedik uslu uslu, kalktık, beni eve bırakacak, tam apartmanın önüne geldik, dur dedi, birşey sorucam(ki bu kafı meşhurdur, izin almadan soramıyo zaar:)) ) sor dedim, diz çöktü, "BENİMLE EVLENİRMİSİİNN?" diye bağırdı :D gülmeye başladım, bozuldu biraz, önce bende bişey sorucam dedim, neden sahilde yada restoranda değil, soramadım dedi :D velhasıl kelam, orada kabul ettim, 16 ekimde de nişanlandık :)

selam kızlar bende paylaşıyım evlilik teklifimi sizlerle :) ilişki ciddi ve zaten evlenicez durumu bizdede vardı.ailesiylede tanıştıktan sonra benim okulumun bitmesine birkaç ay kalmıştı e planlarda işi daha ciddiye götürme yönündeydi.Evlenme teklifi etmeyi düşünüyomu düşünmüyomu fikrim yoktu ama ben nasılsa o yola girdik nasılsa evlenicez diye düşünüp teklifi es geçmesini istemiyodum tabiki :1: mezuniyet balosundan sonrada ailemle tanıştırmayı planlıyodum ama bi keresinde laf arasında sen bana evlenme teklifi etmeden ben seni ne sıfatla ailemle tanıştırcamki ben ancak bu evleneceğim insan dediğim kişiyi ailemle tanıştırırım dedim(zaten öyle düşünüyorum ama maksat gaz vermek olsun):1: bi seferindede ileriye dönük konusurken,böyle nasılsa evlenicez gibi bi durum oldu bana öyle bi evlenme teklif etki şok et beni dedim.sonradan anlattıgına göre zaten planları varmıs ama olsun ben şansa bırakmayım diye düşünmüştüm yani biraz bizimde onlara yön vermemiz gerekiyo herzaman herseyi dusunemıyolar :1:
Gelelim teklifimize :D bizde farklı şehirlerde olduğumuz için çok sık görüşemedik arkadaşımızın dediği gibi bayramları özel günleri cogu zaman ayrı yasadık ancak arada bi istanbul kaçamagı yapıp 3-4 gün doya doya gezıp tozuyoduk.yine öyle bi zamanda taksimden atladık taksiye,taksiciye çırağana dedi ben şüphelendim ama öğle vakti mum ışıgında yemek tarzı bısey olmaz heralde otarafta başka yere gidicez diyorum,geldik önüne gel şöyle bi bakalım içeri dedi bende saf Ankaralı ne biliyim diorumki e öle girilip geziliyomuki burası:1::52: sahilde çırağanaın bahçesindede bi helikopter duruyo,çocugun kolunu cekistiriyorum aa helikopter gördunmu diye,ses vermıyo :D ben bıdaha cekıstırıorum bak bak gordunmu diye:1: kapıdakı guvenlıge biz helikopter ıcın gelmişdik demezmi şok oldum resmen cünkü onunla alakalı olacagı aklımın ucundan bile geçmedi oradan helikopter havalanana kadarkı süreyi hayal meyal hatırlıyorum cidden heyecandan afalladım :78: işte ondan sonrada istanbulun üzerinde uçarken gök yüzünde evlenme teklifi etti:38: ve bu hafta sonuda evleniyoruz darısı başınıza inşallah benim için çok güzel değişik bi tecrübe oldu ve nişanlımda soguk yapılı bı ınsandı beni cok sevdıgını bılırdım ama yapısı öyleydı ve zamanla kendi enerjımı onada bulastırdım cok daha neşelı sıcka enerjık bı ınsan oldu ve eski halını dusununce hıc beklemezdım öyle bı teklıf yani birazda kadınlar onları şekle sokuyolar.uzattım kusura bakmayın bi başlayınca dokuldu cümleler :69:

goldenvenüs gerçekten harika bi evlenme teklifi almışsın canım çookk mutlu ol inşallah..:71: eminim bana da böle bişi olsa ben de saf bi Ankaralı olarak müze mi burası nie geldik filan die bi tepki gösterirdim:1:

goldenvenüs gerçekten harika bi evlenme teklifi almışsın canım çookk mutlu ol inşallah..:71: eminim bana da böle bişi olsa ben de saf bi Ankaralı olarak müze mi burası nie geldik filan die bi tepki gösterirdim:1:

tşk ederim cnm sizler tekliflerin çok daha güzellerini alırsınız inşallah :70:

Benimki de çok ilginç oldu. Zorla evlenme teklifi yaptırdım :9:
ben okul dolayısıyla yurtdışına gidecektim ve giderken parmağımda bir tektaş olmasını çok istiyordum.
sanırım 30a yakın kez söylemem üzerine sağolsun zahmet edip bir şeyler hazırlayıp benimle evlenir misin diye sormuştu :9:

Gittiğimiz bir mekanda kocamaaaaan bir pankart açtırdı benimle evlenir misin yazan...
Şarkıcı bu şarkı size dediğinde anlamam lazımdı.
O anki halimi anlatamam göğsüne kapandım ve kafamı kaldıramadım pankartı da çekilen fotoğraflardan ve şuanda evimde oluşundan hatırlıyorum.
Yüzük mü?
Yüzüğü de kafanı kaldırırsan omzumdan yüzük takacağım aşkım demişti. Daha da utanmıştım ama çok güzel ve özeldi...
Hayırlısıyla 9 günümüz kaldı evleniyoruz:66:

klasik bir evlenme teklifi.izmirde asansörü bilenler bilir..yemek yerken 14 şubatta.hava almak için dışarı çıkalım dedi ben dışarıyı izlerken kafamı çevirdiğimde evlen artık bnmle dedi.29.06.2012 de düğünümüz varrr :)

ben aldım dogumgünümde hemde.Ben ankaradayım nişanlım istanbulda.Ben istanbula gittim o sıra birden canlı müzikli bi yere götürdü bni.Bi baktm bütün ailesi orda ablaları ensteleri yegenleri felan.Nyse oturduk biraz.Mekanda bi sürü insan var tabi bizden haric.Dans'a kalktık biz.Arkamızda sanatcılar meger pankart acmıslar kocaman üstünde ezgi benimle evlenir misin yazan ben görmedim ben görmeyince sanatcılar artık ezgi ezgi diye bagırdılar Allah Allah dedm noluo bi baktım pankart:) cok şaşırdım tabi bi kaç dk duraksadım sonra yüzüğü cıkardı snra evet dedik öyle güzel bir gece oldu gene dans ettik felan benim öyle oldu kızlar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ilginç mi bilmem ama cok anlamlıydı... gecen persembe aldım teklifimi
ben mevlana asıgı biriyim.. bende ayrı bir yeri vardır.. bunu bilen sevgilim beni gecen hafta Konya ya goturdu, butun gun gezdik tozduk eglendik, bol bol dua ettik falan, gunubirlik gittimiz icin aksam yola cıkmamız gerekiyordu, saat 4-5 gibi askım bi otele gidelim araba kullanıcam dinlenmem gerek dedi, peki dedim, gittik otele zaten o herseyi onceden ayarlamıs, hemen bize 2 tane karsılıklı tek kisilik oda verdiler, ilk gittimiz yerde tak diye bole 2 oda bulmak tabi benimde garibime gitti ama boyle biryerde busekilde evlilik teklifi alcagımda aklımdan asla gecmiyor, sadece sansa bak ya diye diye odama cıktım.. neyse odaya yerleştim dus falan aldım, sonra baktım askım mesaj atmıs, yan odadan bildiriyorum askım burda hava cok sıcak falan diye oyle birsure odadan odaya mesajlastık, sonra ben askım yeter artık uyumaya geldik uyuman gerek araba kullancaksın dedim, peki askım yattım dedi o mesajdan sonra bende tam yatmaya hazırlanıyodumkii baktım yine mesaj sesi, kim bu yaaa simdi diye soylenirken baktım yine askım

" askım cantanda cuzdanım kalmıs getirirmisin?" diye bir mesaj... cüzdanı da caktırmadan arada atmıs cantaya :1: bi baktım cuzdan hakkaten cantamda, aldım cuzdanı cıktım odanın kapısına bi baktım yerde bir matruska var.. "BENİ AÇ" yazıyo ustunde... aldım actım her katından ilişkimizle alakalı guzel sozler hatıralar falan cıktı ve tabi son katında malum soru ve yüzügüm var.. tam o andada askım karsı odanın kapısını actı, onumde diz coktu ve beni cok mutlu ediyosun, bu mutlulugumun omur boyu surmesi icin BENİMLE EVLENİRMİSİN? dedi... elimde yuzuk sarıldım hemen ona.. senin icin buranın onemini biliyorum o yuzden burda olmasını ilk adımı burda atmayı istedim dedi ben bidaha sarıldımm... şoktayım yaa evet dememi beklemeee tak artık su yuzugu dedimm :1: yuzugumu elimden alıp taktı beni havaya kaldırıp bi dondurdu ve alnımdan optu, sonra odalarımıza donduk ben mutlulukdan uyuyamadım istanbula hiç uyuyamadan geri dondum ama askım teklfi de yapmıs olmanın parmagıma yuzugu takmıs olmanın rahatlıgıyla olsa gerek saatlerce uyumus :60:

işte böylee :1:

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım 4senelik ilişkimiz ve okulunun sonunda askerliğini yapmaya gitmişti.askerliğinin bitmesine 1ay kala falan izne gelmişti.Sabah onlarda kahvaltıdayım kız kardeşi,annesi,ben ve sevgilim..kahvaltı öncesi annesi mutfakta hazırlık yapıo falan bizde kardeşiyle muhabbet derken benimki ortada yok.nerde falan diye sorduğumuzda markete gitti dedi sölediği market evlerine yakındı taş çatlasın en fazla 20-25dk'ya gelmesi gerekecek bi yerde yani.aradan baya zaman geçti yok hala gelmedi.Beni aldı merak zaten paniğim.Kardeşi de öle nerde kaldı abim falan (: annesinde bi rahatlık.geziyodur falan dio o saatte ve bensiz yapmayacağı şey :44: annesi ölee rahat davranınca rahatladım ben de bi nebze.Kardeşi falan bunlar bişe karıştırıo ama du bakalım falan dıo yoksa biliyoruz ki o kadar gecikmenin üzerine annesi en önce panik yapardı başına bişe mi geldi gibilerine baya bi gecikti çünkü.Neyse geldi bu sonunda kahvaltımızı yaptık derken çıkalım mı dedi çıkmaya karar verdik.Benim için anlamlı olan bi gömleği vardı,ona çok yakıştırdığımı çok sevdiğimi bildiği için bana onu giymeye özen gösterirdi..o gün üzerinde o vardı hava da güzeldi.çıkarken işte bu tişört,üzerine ceket ve boynuna kaşkol sarmaya başladı ben gördüğümde kaşkolu sarıyodu ceeketi falan giymiş.dedim napıosun bu havada takma falan derken boğazım kötü dedi öle deyince hiç üstelemedim.odada öle gezinirken pc masası vardı baktım arasındaki boşlukta o gömlek dedim gömlek düşmüş kaldırdım astım falan bırak boşver dedi paniklemiş ben anlamadım.neden çıkardın bunu giy derim gibilerden fırlatmış oraya (: neyse bulunduğumuz yerde bi cafe vardı bizim için anlamlı olan.ilk normal arkadaşça buluşmamızı orda yapmıştık.2sene boyunca beni elde etmeye çok uğraşmıştı canım benim..o gün dedi gel oraya gidelim dondurma yeriz dedi tmm dedim hiç aklıma gelmiyo ki evden çıkarken boğazım kötü deyip o havada boynuna kaşkol sarmaya çalışan adam dondurma yiyelim dio neyse girdik biz içerde kimse yok o ilk oturduğumuz masaya oturduk.Hiçbişe beklemiyorum ama arada nostalji olsun die çok nadir de olsa bunu yapardık.Sonra bu kaşkolu çıkarttı sonunda (: ceketi falan çıkartmaya başladı baktım bişe yazıo ne giymiş ki die saf saf düşünuyorum.Siyah tişörtün üzerine kırkızı baskılı BENİMLE EVLENİR MİSİN yazan tişörtle oturuo karşımda ben şok bunun üzerine cebinden çıkarttığı kutuyu araladı tek taş ve yanında benimle evlenir misin aşkım yazan bi not.Çok mutlu olmuştum.Meğerse annesinin herşeyden haberi varmıştı.Sabah kalkıp ona demiş ben böle bişe düşünüyorum desteğini almış çıkmış evden.önce baskıcı,kuyumcu derken gelmiş eve canım benim.çok özel çok güzeldi.7kasım 2009'da aldığım teklif sonrasında 4şubat 2010'da nişanlanıp 5aralık 2010'da evlendik..Darısı tüm teklif bekleyip evlenmek isteyen arkadaşların başına...:16:

gerçekten de güzel evlilik teklifleri bunlar. ee bu kadar mı yani. ilginç olmasına gerek yok kızlar sizin için özel olsun yeter o anı paylaşalım ve hatırladıkça yeniden yaşayalım:69:

valla tatlım benimki hiç liginç olmadı,sadece beklemediğim bir anda oldu okadar,mezuniyet için Alanyaya gitmiştik,önce mezuniyet kutlaması oldu,sonra gece discoya gidelim dedik hep beraber,bende bir iki saat sonra sıkılırım discodan yüksek muzikten dayanamam yanı,bunlar eğleniyor falan saat 3u geçti bende oturuyorum elim yüzümde uyudum uyucam modundayım :) sonra bir anda bu arkamdan geldi ellerinde güller le ,benimle evlenirmisin dedi :))neye uğradığımı şaşırdım ama öyle coşkulu bir evette demedim şimdi düşündüm bak pişman oldum yine:) sd-adece gülümsedim öptüm falan...haftaya da inşallah kısmetse ailesiyle gelecekler

Arkadaşlar Merhaba. Ben aynı kişiden 2 kez evlilik teklifi aldım. İlki de çok özeldi ama orjinal bir evlilik teklifi olmalıydı ve aşkım bunun bilincindeydi. İlki dediğim gibi özeldi ama klasik
bir evlilik teklifi idi. 2.nci evlilik teklifini ise bu yaz marmariste yaptı. scuba diving(dalış) yaparken. suyun altında pankart hazırlamıştı ve pankartın ön tarafında Bahar benimle evlenir
misin? Seni Çok Seviyorum.Arka tarafında ise benimle evlenmezsen seni boğarım... yazıyordu. Çok heyecanlanmıştım ve nerdeyse regülatörü(oksijen almamızı sağlayan) ağzımdan
çıkartacaktım:1: ve nişanımız 31 Ağustos.ta yapıldı:36: Çok mutluyum:nazar:

Back
X