nişanlanmıştık biz nişanın üstünden 5 gün geçti benim tayinim çıktı derken istanbula geldik ortaköye indik bide kış deniz kenarında bankta otururken yüzüğü çıkardı geceydi benimle evlenirmisin dedi olay bu yani özelmiydi eevt ama ben kız kardeşime didimki söyle böle koccccaman bi ayı alsın ayının elinde balonlar olsun bide elinde pankart olsun benimle evlenirmisin die ayıyı yemeğe gittimizde getirsinle masaya didim kız kardeşimde sölemiş ama yapmadı öküz nasıl içimde kaldı nasıl içimde kaldı anlatamam kızlar
Benim nisanlima telefonlar gelirdi.. Hic anlatmazdi bana.. Süpheleniyordum
Sonra bahceye gittik.. Annelerimizde ordaydi.. Herkes sifreli konustu
Beb tabii iyice süphelendim.. Ve sinirlendim...
Ertesi gün nisanlim bize geldi.. Hazirlan dedi.. Canim sinemaya gitmek istiyor.. Bende hic tadinda degilim ve kizginim..
Istemiyorum fln dedim ama kiramadim tabii..
Gittik.. O filmi secti.. Ama tesadüfe bakarmisiniz sinemada kimse yok?(sonra ögrendim.. Orayi bizim icin kiralamis o gün.. )
Neyse biz girdik.. Isiklar kapandi reklam fln geldi.. Sessizlik....
Sarkimiz calmaya basladi.. "götür beni gittigin yere.."
Ve bizim resimlerimizle bir video hazirlamis.. Ben kendimi tutamadim..
Agladim.. Coook güzeldi.. Sonra elimi tuttu.. Önümde diz cöktü...
Sonsuza dek benimle olmaya varmisin dedi ve tek tasimi takti.... Evet dedim. Kalkti ve sarildik..
Sonra sinemanin sahibi bize icecek yiyecek fln getirdi.. Orda o videoyu tekrar izledik..
Cok mutluyuuum.. Teklif ettigi gün ve dügün tarihimiz ayni güne denk geldi.. 2 yil farkla... :))))
Benim nisanlima telefonlar gelirdi.. Hic anlatmazdi bana.. Süpheleniyordum
Sonra bahceye gittik.. Annelerimizde ordaydi.. Herkes sifreli konustu
Beb tabii iyice süphelendim.. Ve sinirlendim...
Ertesi gün nisanlim bize geldi.. Hazirlan dedi.. Canim sinemaya gitmek istiyor.. Bende hic tadinda degilim ve kizginim..
Istemiyorum fln dedim ama kiramadim tabii..
Gittik.. O filmi secti.. Ama tesadüfe bakarmisiniz sinemada kimse yok?(sonra ögrendim.. Orayi bizim icin kiralamis o gün.. )
Neyse biz girdik.. Isiklar kapandi reklam fln geldi.. Sessizlik....
Sarkimiz calmaya basladi.. "götür beni gittigin yere.."
Ve bizim resimlerimizle bir video hazirlamis.. Ben kendimi tutamadim..
Agladim.. Coook güzeldi.. Sonra elimi tuttu.. Önümde diz cöktü...
Sonsuza dek benimle olmaya varmisin dedi ve tek tasimi takti.... Evet dedim. Kalkti ve sarildik..
Sonra sinemanin sahibi bize icecek yiyecek fln getirdi.. Orda o videoyu tekrar izledik..
Cok mutluyuuum.. Teklif ettigi gün ve dügün tarihimiz ayni güne denk geldi.. 2 yil farkla... :))))
benimki ilginç olmasada benim için hep özel kalıcakherşey kesinleşti istemeye gelicekler tarihi bekliyoruz falan ikimizde farklı şehirdeyiz.. istanbula gittim alışveriş yapıcaz o gün için ona bişiler alıyoruz ama koştur koştur.. sirkeci garında tren bekliyoruz tam tren gelicek az daha dur diye diye 3 tren kaçırdım.. o gün son görüşmemiz 3 hafta sonra görcez birbirimizi bende düşünüyorumki son dakikalarya yawrum ayrılamıyo fotoğraf çekildik baya dur dedi seni çekiyim arkadan ön manzara güzel.. tamam dedim ama onu görmüyorum.. neyse flaş patladı bakıyım dedim fotoyu açtığımda kutusuyla beraber bi tektaş bakakalmışım cebinden çıkardı diz çöktü ve benimle evlenirmisin dedi ben şoktayımya bu nerden çıktı diyebildim sadece bütün gün onu orda mı sakladın gibi saçmalıklar yapıyorum oda şoktann eee cevabını duyamadım dediiii bende tabikii evet evet evet evet diye haykırdımm yapcağı hiç aklıma gelmezdi o yüzden sade de olsa benim için harikaydı..
Allah herkese böyle yüreğini hoş edecek küçük anılar yaşatır inşallah..
amin :) çok güzelmiş canım :) sen bi evlilik teklifi almışın ben daha nişanlıyım ve hala evlilik teklifi bekliorum düşünebiliomsn :/ umut dünyası ..... :)
ben teklif aldığımda üstümde pijamalarım vardıne gül ne tektaş biraz kazmadır aşkitom ama yapcak birşey yok
amin :) çok güzelmiş canım :) sen bi evlilik teklifi almışın ben daha nişanlıyım ve hala evlilik teklifi bekliorum düşünebiliomsn :/ umut dünyası ..... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?