• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün ilginç evlenme teklifleri alan var mıı paylaşalıım

ben hayatta kapayamam :1: ipleri cok eline verdim galiba
13 ayimizda 2 kez kapadim oda sinirden aglamamak icindi

ben çok kapattım canım ya sayısını hatırlamıorum. iyi bişey değil biliyorum çok ayıp yaptığım ama napiym o kadar sinirleniorum ki dayanamıorum birden bi bakıorum kapatmışım. dünden beri konuşmuoruz o kadar uyardığı halde yine aynı şeyi yaptığım için özür dilememi bekliyo. ben de sen beni sinir etmesen ben bunu yapmazdım hatanı sen kabul et önce diyorum:43: haklı değilmiyim ama bak yine sinirim bozuldu:50: napıcamm ben:5:

oo sen o zaman teklif filan bekleme hiç nasılsa evlenmicez mi sen bilmiomusun istemesen benle evlenmeyi çıkmazdın niye şimdi ben teklif ediym ki der çıkar işin içinden sölemedi deme:1::1:

hahaha ay canım aynen valla beklerim ben böyle birşey üste çıkar bide :43:

ben çok kapattım canım ya sayısını hatırlamıorum. iyi bişey değil biliyorum çok ayıp yaptığım ama napiym o kadar sinirleniorum ki dayanamıorum birden bi bakıorum kapatmışım. dünden beri konuşmuoruz o kadar uyardığı halde yine aynı şeyi yaptığım için özür dilememi bekliyo. ben de sen beni sinir etmesen ben bunu yapmazdım hatanı sen kabul et önce diyorum:43: haklı değilmiyim ama bak yine sinirim bozuldu:50: napıcamm ben:5:

birinin alttan almasi lazim :1:

Ben teklif almadan evleniyorum:1: ikimiz niyetimiz ciddi olarak görüştük, sonrada ailemle geleceğim vakit geldi dedi, geldiler, sözlendik. Yakında nişanımız ve düğünümüzde olacak. Ama kendileri odun olurlar, hiç aklında bile yok:1:
Geçenlerde artık tutamadım kendimi dedim, bana ne zaman evlilik teklifi edeceksin diye:1: ayrı şehirlerde olduğumuzdan fırsat olmamış mış:19::19:

Ben teklif almadan evleniyorum:1: ikimiz niyetimiz ciddi olarak görüştük, sonrada ailemle geleceğim vakit geldi dedi, geldiler, sözlendik. Yakında nişanımız ve düğünümüzde olacak. Ama kendileri odun olurlar, hiç aklında bile yok:1:
Geçenlerde artık tutamadım kendimi dedim, bana ne zaman evlilik teklifi edeceksin diye:1: ayrı şehirlerde olduğumuzdan fırsat olmamış mış:19::19:

görüyomusun canım bahane hemen hazır yani. yok bu odunlukla olmaz bu iş. ben en iyisi baştan şart koyim güzel bi evlilik teklifi almazsam söz de olmaz düğün de diyim:1: o zaman mecbur düşünecek bişeyler:47:

ben de nişandan 10 gün önce zar zor teklif ettirdim:1: teklif edince alyanslarımız bile alınmıştı yani:)

aha al işte esra_m benimkide böyle yapar kesin
biz aynı şehirlerdeyiz ben avrupa yakasında oturuyorum anadolu yakasında o oturuyor bana diyorki sanki ayrı şehirlerdeymişiz gibi geliyo sana ilgi gösteremiyorum bahaneside hazır

aha al işte esra_m benimkide böyle yapar kesin
biz aynı şehirlerdeyiz ben avrupa yakasında oturuyorum anadolu yakasında o oturuyor bana diyorki sanki ayrı şehirlerdeymişiz gibi geliyo sana ilgi gösteremiyorum bahaneside hazır

canım zaten bi bahane mutlaka bulurlar. utanmasalar elektrik gitti sular kesildi dicekler o derece yani:1::1::1:

canım zaten bi bahane mutlaka bulurlar. utanmasalar elektrik gitti sular kesildi dicekler o derece yani:1::1::1:

aynen benimkinin başı bile ağrıyodu yani benim naz yapmam gerek adam nazlanıyo çözemedim ben zaten allahtan bende taktik bolda anca yola getirdim süründürüyorum:nazar: :60:

aynen benimkinin başı bile ağrıyodu yani benim naz yapmam gerek adam nazlanıyo çözemedim ben zaten allahtan bende taktik bolda anca yola getirdim süründürüyorum:nazar: :60:

oh iyi bari taktik varsa. bende hep bi taktik düşünüorum valla mübarek sanki futbol oynuyoruz ahahaha:9::9::9::9:

aynen kızlar katılıorum. çok rahatlar. bana diyor ki düşündün mü ne zaman evleniyoruz. ben de dedim ki düşünmem için önce soru sorulması lazım . kaldı bu :62::62:
tamam ayarlıcam bıseyler dıo. odun ya bunlar.

aynen kızlar katılıorum. çok rahatlar. bana diyor ki düşündün mü ne zaman evleniyoruz. ben de dedim ki düşünmem için önce soru sorulması lazım . kaldı bu :62::62:
tamam ayarlıcam bıseyler dıo. odun ya bunlar.

aaaaa bak şekerim adamın bekar hali medeni, medeni hali evli olcak inş. sana düşünme payı vermiş şimdi ne uzatıyon sende :60::60:

hahahahahha ay kızlar çok güldüm sabah sabah erkeklerin hali nedir böyle ya:60: adamlar cool takılıyo:51:

onu hiç sorma ya ben de çok endişeliyim bu konuda nasılsa köprüyü geçtik deyip salmasınlar iyice kendilerini. of var ya hiç anlamıyorum bu erkekler hep eşleri sevgilileri bakımlı olsun her konuda anlayışlı olsun hep güzel olsun diye bi beklenti içindeler ama kendilerine gelince erkek adam böle olur oluyo. :19:

ya bide bu var salcakları belli bi durum ama biz hep toplu olmak zorundayız evlilikte nası olur bilmiyom çok zor geliyo koca evin sorumluluğu senin üzerinde aileler,çalışma hayatın,çocuk:16: çok güçlü olmak zorundayız:69:

yola getırcem ben onu kararlıyım :D bu haftasonu yanı yarın aılesı ıle tanısacagım cok gerıldım yaw :S

ayyy çok heycanlı:18: ben tanışmaya giderken bi fena midem ağrıdı anlatamam bide yemeğe çağırmışlardı beni ayıp olmasın diye ne var ne yok yemiştim:9: midemin halini sen bi düşün artık:66: iyi geçer canım rahat ol güzel bi durum:4:

evet ya bu aileyle tanışma da çok gerici ben heycandan bayılcaktım:1: kapılarına gidene kadar karnıma fena ağrılar girmişti. ama kapıda babanneyi güler yüzle görünce heycanım gitmişti. nasıl karşılandığınıza bağlı biraz:) bi de şeyyy heycandan çayın dibini halıya döktüm:17::17: ama kimse görmedi ben de çaktırmadım hiç:9::9:

Back
X