• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün ilginç evlenme teklifleri alan var mıı paylaşalıım

Arkadaşlar Merhaba. Ben aynı kişiden 2 kez evlilik teklifi aldım. İlki de çok özeldi ama orjinal bir evlilik teklifi olmalıydı ve aşkım bunun bilincindeydi. İlki dediğim gibi özeldi ama klasik
bir evlilik teklifi idi. 2.nci evlilik teklifini ise bu yaz marmariste yaptı. scuba diving(dalış) yaparken. suyun altında pankart hazırlamıştı ve pankartın ön tarafında Bahar benimle evlenir
misin? Seni Çok Seviyorum.Arka tarafında ise benimle evlenmezsen seni boğarım... yazıyordu. Çok heyecanlanmıştım ve nerdeyse regülatörü(oksijen almamızı sağlayan) ağzımdan
çıkartacaktım:1: ve nişanımız 31 Ağustos.ta yapıldı:36: Çok mutluyum:nazar:

canım gerçekten güzel olmuşşşş:) ben böyle birşeyi haberlerdede okumuştum nette..direk o aklıma geldi...bak bizde okadar dalış yapıyoruz aklına gelmedi demek :)) benimkide sıradan oldu ama olsun öylede mutlu oldum ben :)))heralde artık özel bişey yapmaz haftaya tanışmaya gelcekler inşallah artık :))))daha çok yeni nişasnlısın..mutluluklar dilerim

canım gerçekten güzel olmuşşşş:) ben böyle birşeyi haberlerdede okumuştum nette..direk o aklıma geldi...bak bizde okadar dalış yapıyoruz aklına gelmedi demek :)) benimkide sıradan oldu ama olsun öylede mutlu oldum ben :)))heralde artık özel bişey yapmaz haftaya tanışmaya gelcekler inşallah artık :))))daha çok yeni nişasnlısın..mutluluklar dilerim

Canım Çooook teşekkür ederim. önemli olan bir ömür mutlu olabileceğimiz kişiyle karşılaşmak. ama yapılan sürprizler tabiki çok hoş. arada dalga geçtim seneye yamaş paraşütü yaparken istiyorum diye:27: Allah mutluluğunu daim etsin canım. Allah tamamını erdirsin:34:

benim beklemediğim bi zamanda değil ama beklemediğim bi şekilde oldu...yani bi akşam yemeğe davet etti beni,anladım çünkü 'ben çok özenle hazırlancam,sende öyle yap' dedi...:)) her neyse gittik yemeğe,masa bizim için önceden hazırlanmış,güllerle dolu...oturttular bizi...önceden şarap hiç içmemişim ben,şarap iç bu akşam diye ısrar etti...ama gel gör ki hiç sevmedim,yudum yudum zor gidiyo yemeğin yanında...artık kalkma saatimiz gelmeye başladı ben merak etmeye başladım hala bişey sölemeyince...buaradada ısrar ediyo şarabı bitir diye...:)) neyse artık kalkalım bari dedim içimden umudumu yitirmeye başlayınca...bi diktim bardağı kafama,bir parıltı gördüm ordaaaaa:))) o da ne!!! bir yüzükkk:)))şoklardayım,aynı zamnda gülmekten koptum halimizee:)) 'hiç teklif edemicem sandım' diyo bizimkii:))) yüzüğü parmağıma takarken de 'benimle evlenir misin' diyerek gecenin sorusunu sormuş bulundu çok şükür:)) çok güzeldi be!! :)) hatırlattığınız için teşekkürler arkadaşlarr...;)

Whuhuhuhuhu :10: harika teklifler var ya çok duygulandım kızlar hepinizin mutlluluğu daim olsun darısı bizlerin başına:16:

kızlar bende 02,09,11 evlenme teklifi aldım önceki gece üstelik kavga etmiştim 4 yıllık bir birliktelik 15-20 güne kdr isteme var sabah kararlaştık gezecektik işte geldi biraz suratı asık şekilde bana küs gibi neyse kahvaltı yaptık sonra gezdik epey elinde bişey var ne o dedim yok dedi napacaksın benm filan neyse üstelemedim işte sonra yemege gttik biraz yumuşadı gülüyodu bende pek tepki vermedim işte sonra dedi gülün içinde yüzüğü çıkardı aşkım benle sonuna kadar varmıısn dedi işte bende evet aşkım seninle sonuna kadar varım dedim orda herkes bize bakıyodu utandım yüzüğü taktı işte bu kadar biizmkide :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

.

3 senedeir birlikteyiz ve bir kac kez evlenme teklif etti, böyle kücük capta teklifler :82:

misal:

ben: askim ne yapiyosun
o: arkadasimin dügün davetiyesini yapiyorum (grafikci kendileri)
ben: benden ses cikmiyor
o: sevdicegim bizim de davetiyemiz olsun mu?
ben: eger bu bir evlenme teklifi ise hic begenmedim, ama olsun askim :9:

diger:

o: kalbimin not defteri
ben: evet benim o
o: evlen benimle desem evlenirmisin benimle?
ben: sessiz ve utangac bir "evet"

vs vs daha niceleri

asil büyük gün ne zaman olur bilemiyorum, bekliyorum :52:

.

bende evlenme teklifi alanlardanım:) ama ilgincmi bilmem ben ana sınıfı ögretmeniyim oda benm görev yaptıgım okulda ögretmen. ögrencilerle kücük bi tiyatro gösterisi hazırlamıstık aileler ögrenciler ve okuldaki ögretmenler icin. okulumuzun konferans salonu oldukca genis ama 3 senans seklinde yapmıstık. birinde ögretmen arkadaslarımız ve ailelerin izledgi seans oldu. Bende benim ögrencilerim oynuyor düsüncesinin vermis oldugu gururla en arkadan ayakta onları izliyordum beni gördükleri zaman cesaret alıp daha iyi bi sekilde oyunu bitirmeleri icin:) o kadar sekerdiler ki benim miniklerim :90: en son oyun bitti ögrencilerim hep birlikte sahneye cıkıp el ele tutusup slm vereceklerdi ki ellerinde kocaman bi pankartla cıktılar:) ögretmenim soner ögretmenle evlenirmisin nolur :90: o an afalladım salondaki müdür diğer ögretmen arkadaslarım ve velilere karsı o kadar cekindm ki anlatamam:) sonra soner cıktı ellerinde kocaman bi buket gülle :53: ee cocuklara cevap vermeyecekmisin kücük hanım seni cok seviyorum ve sonsuza kadar seninle olmak istiyorum dedii ve diz çöktü sahnede:) ögrencilerim de alkıs esliginde evet de evet de diye bagırmaya basladılar :90: o an anladımki benden gizli benim kücüklerimle bana plan hazırlamıslar :) kıyamam onlara sahneye cıktım gülleri aldm ve sarıldım kulagına sessizce delisin ya off dedm megerse mikrofon varmıs üstünde bi de rezil oldm :69: cok güzeldi aslında. tiyatro cıkısında bütün arkadaslarm ve veliler tebrikte bulundular:) velilerden teklif bile geldi ceyiz hazırlıgında yardım icin :90:

Son düzenleme:
bende evlenme teklifi alanlardanım:) ama ilgincmi bilmem ben ana sınıfı ögretmeniyim oda benm görev yaptıgım okulda ögretmen. ögrencilerle kücük bi tiyatro gösterisi hazırlamıstık aileler ögrenciler ve okuldaki ögretmenler icin. okulumuzun konferans salonu oldukca genis ama 3 senans seklinde yapmıstık. birinde ögretmen arkadaslarımız ve ailelerin izledgi seans oldu. Bende benim ögrencilerim oynuyor düsüncesinin vermis oldugu gururla en arkadan ayakta onları izliyordum beni gördükleri zaman cesaret alıp daha iyi bi sekilde oyunu bitirmeleri icin:) o kadar sekerdiler ki benim miniklerim :90: en son oyun bitti ögrencilerim hep birlikte sahneye cıkıp el ele tutusup slm vereceklerdi ki ellerinde kocaman bi pankartla cıktılar:) ögretmenim soner ögretmenle evlenirmisin nolur :90: o an afalladım salondaki müdür diğer ögretmen arkadaslarım ve velilere karsı o kadar cekindm ki anlatamam:) sonra soner cıktı ellerinde kocaman bi buket gülle :53: ee cocuklara cevap vermeyecekmisin kücük hanım seni cok seviyorum ve sonsuza kadar seninle olmak istiyorum dedii ve diz çöktü sahnede:) ögrencilerim de alkıs esliginde evet de evet de diye bagırmaya basladılar :90: o an anladımki benden gizli benim kücüklerimle bana plan hazırlamıslar :) kıyamam onlara sahneye cıktım gülleri aldm ve sarıldım kulagına sessizce delisin ya off dedm megerse mikrofon varmıs üstünde bi de rezil oldm :69: cok güzeldi aslında. tiyatro cıkısında bütün arkadaslarm ve veliler tebrikte bulundular:) velilerden teklif bile geldi ceyiz hazırlıgında yardım icin :90:

süper güselmişş:9:

aman benimki bir ilginç oldu, bir ilginç oldu ki sormayın ! ilk günden beri evlenicez modundaydık zaten. okul, askerlik , şu bu derken 7 sene çıktık. sonunda evlendik. ama hep içimde bir yaradır evlenme teklifi almayışım. aslında eşim öyle odun falan da değildir hani. hoş süprizler yapar arada sırada ama söylediğine göre düşünememiş. nede olsa evlenicez diye gerek duymamış. ( yoksa bu bir odunluk belirtisi mi? :) şimdi her fırsatta kafasına kakıyorum, o da çok üzülüyor etmediği için ama iş işten geçti artık. neyse napalım yinede ben çok seviyorum aşkımı, canı sağolsun. evlenme teklifi etmesede 4 senelik evliyiz, ve her günüm neredeyse ilk günkü gibi mutlu geçiyor Allaha şükür. evlenecek herkesi de Allah mutlu etsin bir ömür inşallah

aman benimki bir ilginç oldu, bir ilginç oldu ki sormayın ! ilk günden beri evlenicez modundaydık zaten. okul, askerlik , şu bu derken 7 sene çıktık. sonunda evlendik. ama hep içimde bir yaradır evlenme teklifi almayışım. aslında eşim öyle odun falan da değildir hani. hoş süprizler yapar arada sırada ama söylediğine göre düşünememiş. nede olsa evlenicez diye gerek duymamış. ( yoksa bu bir odunluk belirtisi mi? :) şimdi her fırsatta kafasına kakıyorum, o da çok üzülüyor etmediği için ama iş işten geçti artık. neyse napalım yinede ben çok seviyorum aşkımı, canı sağolsun. evlenme teklifi etmesede 4 senelik evliyiz, ve her günüm neredeyse ilk günkü gibi mutlu geçiyor Allaha şükür. evlenecek herkesi de Allah mutlu etsin bir ömür inşallah

canım güldürdn beni yaa başını okuyunca merak eetiimmm :) olsun önemli olan mutlu olmanız şükürler olsunkı şuan mutlusunuz

:64: :64:

geçen sene doğum günümde evlenme teklifi aldım bende. ilginç değildi ama çok güzeldi. abisinin evini ayarlamış çok güzel sofra hazırlamış kendi elleriyle yemek yapmış. gittik yemeğimizi yedik derken tv yi açtı. benim ona daha önce hediye ettiğim bizim slaytımızı koydu. ışıkları kapattı hadi izleyelim dedi. 2dk da içeri gidip pastayla geldi. pasta kestik kutlamak için sarılırken cebinde yüzük varmış çıkarmaya çalışırken yere düştü. çok heyecanlıydı titriyodu terliyodu :))) yüzüğü düşürünce tüh ya falan dedi aldı eline kutuyu elime verdi :27: benimle evlenirmisin dedi. evet dedim :) sonra oturduk pastayı kestik ben yüzsüz dedim kiiii kutuyu elime vermicektin sen takıcaktın çok heyecanlıydın şimdi sakin sakin söyle dedim :66: önümde diz çöktü yüzüğü taktı ve tekrar teklif etti :1: çok afilli olmasına gerek yok düşünmesi çabalaması o halleri beni çk mutlu etmişti. şimdi sözlüyüz :69:

gerçekten çoook güzel bi evlenme teklifi olmuş canım. büyük cesaret herkesin içinde. çook mutlu ol inşallah..:nazar:

Arkadaşlar Merhaba. Ben aynı kişiden 2 kez evlilik teklifi aldım. İlki de çok özeldi ama orjinal bir evlilik teklifi olmalıydı ve aşkım bunun bilincindeydi. İlki dediğim gibi özeldi ama klasik
bir evlilik teklifi idi. 2.nci evlilik teklifini ise bu yaz marmariste yaptı. scuba diving(dalış) yaparken. suyun altında pankart hazırlamıştı ve pankartın ön tarafında Bahar benimle evlenir
misin? Seni Çok Seviyorum.Arka tarafında ise benimle evlenmezsen seni boğarım... yazıyordu. Çok heyecanlanmıştım ve nerdeyse regülatörü(oksijen almamızı sağlayan) ağzımdan
çıkartacaktım:1: ve nişanımız 31 Ağustos.ta yapıldı:36: Çok mutluyum:nazar:

çok orjinal olmuş yaa:) su altında:) mutluluklar canım:nazar:

$ŞŞŞŞ.webp ben evlenme teklifini biraz geç aldım ama güzel oldu

Back
X