Hahahh hiç güleceğim yoktu :) alışmadan gitmiş en azındanValla benim de vardi bi tane Koç, kirk takla atmisti ben de istememistim ailesiyle ailem arkadas diye
Sonra iyi anlasmaya basladik acaba mi falan dedim zank diye kacti gitti serefsiz, eski sevgilisiyle barismis
Reklam arasi oldum yani
Konuyu okudum Allah kurtarmış, evlenince aldatırda böyleleri. Çok daha iyisi çıkar inşallah karşına, sıkma ccanını hiç.Tıpkı aynısı bende de vardıbunların hepsi aynı oluyo sanırım. Uzun uzun anlatmayayim son açtığım konuya bak istersen. Bu arada ben de kovayım. Arkadaşın biri de koç burcuyla evlendi.ömrü zindan...
Oğlaklardanda uzak durmak gerek desenize :) belki yükselenleri koçtur :))Benimde bi oğlak vardı tuhaftı kavgalar tripler falan filan onla ayrıldık.
Neyse sanırım durumu idrak edemedim yine bi oğlak erkeğiyle ilişkiye başladım yine uzun süre algılayamadım ondan ayrıldım bilincim yerine gelince.
Sonra başka bi oğlak erkeği çıktı karşıma dedim yooooooh
O gün bugündür oğlak burcu erkeği kaynım olsun bile istemem.
Bende koc um hemde koc & kocben de her şeyi burca bağlayan kadınlara hayretle bakıyorum. bunların bir de erkek versiyonu var o ayrı mesele.
tamamen karakterle ilgili, koç burcunun böyle bir şerefsizlik yapması olası değil çünkü.
bu arada koç burcuyum
Burçlara inancım gidecek yakında, eşim oğlak, ben böyle sabırlı, uyumlu bi tip görmedim. Arkadaşın eşi de oğlak, ona özenirdim bekarken ne kadar ılımlı, saygılı eşi var diyeBenimde bi oğlak vardı tuhaftı kavgalar tripler falan filan onla ayrıldık.
Neyse sanırım durumu idrak edemedim yine bi oğlak erkeğiyle ilişkiye başladım yine uzun süre algılayamadım ondan ayrıldım bilincim yerine gelince.
Sonra başka bi oğlak erkeği çıktı karşıma dedim yooooooh
O gün bugündür oğlak burcu erkeği kaynım olsun bile istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?