ilginç müezzin

Kotu niyetle meslegini yazmafim. Gercekten meslegi bu oldugu ucin yazdim. Nalbur, tarim iscisi, disci vs. De olabilirdi gene yazardim..ilginc nalbur

Benim sıkıntim meslegi inanci degil. Yahudi de olsa nalburda olsa eger biri bana garip gelen bir sey yapiyorsa bu ne olaki derim.

Anlatamazsınız maalesef. Yıllar önce sitemizde Suriye'liler var ve site çok pis dediğimde linç edilmiştim burada. Ben de sizin gibi dedim Suriyeli değil Alman, Japon da olsa o zaman Alman derdim diye ama anlatamadım.

Bu hastaligin adini yeni duydugunuza göre demek ki hic be. Amanzer bir durum yasamamissiniz. Vallahi imrendim. Ben herkes hayatinin bi döneminde yasiyor zannediyordum. Ne guzel la
Obsesuf duydum da kisaltmasi okb :) huc aklima gelnedi tam adini da hic arastirmamistim.

Kotu niyetle meslegini yazmafim. Gercekten meslegi bu oldugu ucin yazdim. Nalbur, tarim iscisi, disci vs. De olabilirdi gene yazardim..ilginc nalbur

kötü niyetiniz tabi ki yoktur ama konu dini olaylara çekilmeye müsait oluyor başlığınız böyle olunca .tartışma çıkabilir konunuz kapanabilir .

adamın müezzin olması yaptığı şeyin ibadet olduğu intibası mı bıraktı sizde...bir ateistin ilahi adalet er geç tecelli edecektir sözüyle ölümüne kapışabilen bir durumdur..korkmayın adam takıntılı sadece

Sikayet ise ogretmenlik mesleginde olsa idi ederdim. Kim cocugunu-
cocuklarini boyle garip haraketler yapan
bir ogretmene emanet etmek ister ?
Sikayet tarzi da atin bunu isten degil durum arastirilsin bilir uzman kisiler durumu lutfen incelesin derdim.

yeter yahu isteyen istediği gibi anlasın.niye açıklamaya uğraşıyorsun ki.sinir oluyorum herşeyin altında bir ima arayan insanlara.

Anlatamazsınız maalesef. Yıllar önce sitemizde Suriye'liler var ve site çok pis dediğimde linç edilmiştim burada. Ben de sizin gibi dedim Suriyeli değil Alman, Japon da olsa o zaman Alman derdim diye ama anlatamadım.
Surite icinde veya vatanini milketini burakanlar mecbur kalanlar icinde ayri uzulurum.
Birde kizma ne yapsinlar. Once insanlar neye de girecekler is de bulacaklar goc etmeye calisacaklar..yapacaklarda yapacaklar...bizde ulkemuzden gitnek zorunda jalsak aynusini bize diyecek jactigimiz ulkedekiler. İstenmeyecegiz...

Hayir ben bu farklari ayirt edecek biriyim. Dini bir durum ise tarikat ayini filan bilmiyorum. Hastalik ise nedir?
Esim dua ettigini dusunur, ben ise dua boyle mi edilir kafasindayim...ama bilemedim :)

Hayir ben bu farklari ayirt edecek biriyim. Dini bir durum ise tarikat ayini filan bilmiyorum. Hastalik ise nedir?
Esim dua ettigini dusunur, ben ise dua boyle mi edilir kafasindayim...ama bilemedim :)
tarikat ayini falan diyorsunuz ya onlar dizilerde newyorkta beş minarede mesela ..buna obsesif kompulsif bozukluk denir okb türkçe meali takıntı hastalığı kimisi durmadan elini yıkar kimisi adım tarken sayı sayar kimisi evinin çevresinde üç tur atar da atar gibi.yalnız konunuz sapmaya müsait,heleki dizi tadında ilginç müezzin başlığınız taktire şayan tartışmaya açık ayan beyan
dipnot:islam dininde öyle taşa toprağa taparcasına hareketlendirilen bir ayin türüde yoktur.

Of be yaa...bakin tarikatlar olur dua ederken belli bir rituel olr be biliim olurda olur...tasa topraga tapar gibi degil zaten..

Of be yaa...bakin tarikatlar olur dua ederken belli bir rituel olr be biliim olurda olur...tasa topraga tapar gibi degil zaten..
kardeş bilmiyorum diyorsun ya bende sana öğretiyorum işte öyle bir AYİN ,RİTÜEL ,MERASİM ,İBADET yok sıkıntı yok yani adam HASTA.

Ne olmuş ya yorum yapıp gitmiştim
Meslekten dolayı bişeyler denmiş
Ben hırlamayı merak ediyorum niye hırlıyomuş çözen çıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…