- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
Kotu niyetle meslegini yazmafim. Gercekten meslegi bu oldugu ucin yazdim. Nalbur, tarim iscisi, disci vs. De olabilirdi gene yazardim..ilginc nalburkonun başlığı neden ilginç komşu değil de ilginç müzezzin ne alakası var.
adam belli ki okb hastası mesleğine nerden bağladınız.ayrıca size bir zararı var mı ayrıca şikayet etmek istiyorsanız şikayet edeceğiniz merci kk değil.
sizi rahatsız ettiyse korkuttuysa eşinizle konuşursunuz eşiniz gider adamla konuşur aydınlanırsınız.
burda kimse idrardan karakter tahlili yapamaz.
Benim sıkıntim meslegi inanci degil. Yahudi de olsa nalburda olsa eger biri bana garip gelen bir sey yapiyorsa bu ne olaki derim.
Obsesuf duydum da kisaltmasi okb :) huc aklima gelnedi tam adini da hic arastirmamistim.Bu hastaligin adini yeni duydugunuza göre demek ki hic be. Amanzer bir durum yasamamissiniz. Vallahi imrendim. Ben herkes hayatinin bi döneminde yasiyor zannediyordum. Ne guzel la
Kotu niyetle meslegini yazmafim. Gercekten meslegi bu oldugu ucin yazdim. Nalbur, tarim iscisi, disci vs. De olabilirdi gene yazardim..ilginc nalbur
adamın müezzin olması yaptığı şeyin ibadet olduğu intibası mı bıraktı sizde...bir ateistin ilahi adalet er geç tecelli edecektir sözüyle ölümüne kapışabilen bir durumdur..korkmayın adam takıntılı sadecebir konu da benden :)
komşum olur. fakat adam birazcık garip. yaşı cok değil yeni evli sayılır. fakat eve girmeden önce binanın etrafında döner, evinin kapısının önünde saga sola saallanarak dişlerini sıkar hırrhımm diye sesler çıkarır evine öyle girer. tabii bunu yatsıdan döndüğünde yada sabah ezanına giderken yapıyor. etrafta kimse yokken.
etrafta birileri varsa gündüz ise binanın etrafında bir iki tur atar saga sola bakar, kapısının önünde durur ve içeri girer.
ben bunları nasıl görüyorum komple tesadüf. gece cok sık uyanırım balkona filan çıkarım saga sola bakarım, çamaşır asarken filan görüyorum. bir kaç kerede eşim seyahat için cok erken havaalanına gitti kapıyı açtığımız gibi adamla yüzyüze geldik.
şimdi de ben hem ürküyorum hemde utanıyorum. kapıyı pencereyi acarken dikkat etmeye başladım.
resmen adamın ritüeli benim yüzünden eksik kalıyorbirgun kapıma gelip kafama vuracak "ritüelimi bozuyoırsun yeter len " diyecek gibime geliyor.
sizce bu nedir? eşim dua ediyordur filan dedi ama böyle hırrlaya hırrlaya dişlerini sıka sıka dua mı olur dedim hımm dedi..
Sikayet ise ogretmenlik mesleginde olsa idi ederdim. Kim cocugunu-konun başlığı neden ilginç komşu değil de ilginç müzezzin ne alakası var.
adam belli ki okb hastası mesleğine nerden bağladınız.ayrıca size bir zararı var mı ayrıca şikayet etmek istiyorsanız şikayet edeceğiniz merci kk değil.
sizi rahatsız ettiyse korkuttuysa eşinizle konuşursunuz eşiniz gider adamla konuşur aydınlanırsınız.
burda kimse idrardan karakter tahlili
yapamaz.
Sikayet ise ogretmenlik mesleginde olsa idi ederdim. Kim cocugunu-
cocuklarini boyle garip haraketler yapan
bir ogretmene emanet etmek ister ?
Sikayet tarzi da atin bunu isten degil durum arastirilsin bilir uzman kisiler durumu lutfen incelesin derdim.
Surite icinde veya vatanini milketini burakanlar mecbur kalanlar icinde ayri uzulurum.Anlatamazsınız maalesef. Yıllar önce sitemizde Suriye'liler var ve site çok pis dediğimde linç edilmiştim burada. Ben de sizin gibi dedim Suriyeli değil Alman, Japon da olsa o zaman Alman derdim diye ama anlatamadım.
Hayir ben bu farklari ayirt edecek biriyim. Dini bir durum ise tarikat ayini filan bilmiyorum. Hastalik ise nedir?adamın müezzin olması yaptığı şeyin ibadet olduğu intibası mı bıraktı sizde...bir ateistin ilahi adalet er geç tecelli edecektir sözüyle ölümüne kapışabilen bir durumdur..korkmayın adam takıntılı sadece
tarikat ayini falan diyorsunuz ya onlar dizilerde newyorkta beş minarede mesela ..buna obsesif kompulsif bozukluk denir okb türkçe meali takıntı hastalığı kimisi durmadan elini yıkar kimisi adım tarken sayı sayar kimisi evinin çevresinde üç tur atar da atar gibi.yalnız konunuz sapmaya müsait,heleki dizi tadında ilginç müezzin başlığınız taktire şayan tartışmaya açık ayan beyanHayir ben bu farklari ayirt edecek biriyim. Dini bir durum ise tarikat ayini filan bilmiyorum. Hastalik ise nedir?
Esim dua ettigini dusunur, ben ise dua boyle mi edilir kafasindayim...ama bilemedim :)
tamam işte o zaman müezzin oluşunu beyan etmeyecektin hata senin attığın başlıkta.Kızlar ben imam yada müezzin diye takmadım adama
Ama hırlamasına şaşırdım
Yani hırlayan insan hiç görmedim, mesleği ne olursa olsun ?
Of be yaa...bakin tarikatlar olur dua ederken belli bir rituel olr be biliim olurda olur...tasa topraga tapar gibi degil zaten..tarikat ayini falan diyorsunuz ya onlar dizilerde newyorkta beş minarede mesela ..buna obsesif kompulsif bozukluk denir okb türkçe meali takıntı hastalığı kimisi durmadan elini yıkar kimisi adım tarken sayı sayar kimisi evinin çevresinde üç tur atar da atar gibi.yalnız konunuz sapmaya müsait,heleki dizi tadında ilginç müezzin başlığınız taktire şayan tartışmaya açık ayan beyan
dipnot:islam dininde öyle taşa toprağa taparcasına hareketlendirilen bir ayin türüde yoktur.
Başlığı ben atmadımtamam işte o zaman müezzin oluşunu beyan etmeyecektin hata senin attığın başlıkta.
ay sen nerden çıktın çekil aradanBaşlığı ben atmadım
Mantar gibi her yerde bitiyorum di miay sen nerden çıktın çekil aradan
kardeş bilmiyorum diyorsun ya bende sana öğretiyorum işte öyle bir AYİN ,RİTÜEL ,MERASİM ,İBADET yok sıkıntı yok yani adam HASTA.Of be yaa...bakin tarikatlar olur dua ederken belli bir rituel olr be biliim olurda olur...tasa topraga tapar gibi degil zaten..
Nalbur yazsaydim normal olacakti denek ki..tamam işte o zaman müezzin oluşunu beyan etmeyecektin hata senin attığın başlıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?