ilginç müezzin

Kimi dua eden diskerinin arasindan edebilirmis diyen cikti. O da hirkama gibi olabilir dendi. Cokda mantiksiz degil...

Allah karısına yardım etsin
Gece hırlasa insan tırsar yani
Töbe töbe
Bildiğimiz hırlama di mi
Hani boğaz gıcıklanması değil yani ?
Hırrr hırrr şey gibi , ay yazmayayım
Aklıma bişey dhaa geldi

Anam seninde habire aklina birsey geliyor. 2 seneden beri ben hastalik mi ibadetsel mi diyeden oteye gidemedim : ) ne geldi aklins

O zaman o hırrrr hırrr hırrrlama değildir ya
Diş arasından çıkan ses kadar az ise..
Ben duyduguma gore oyle bir hirhirdan ses olarak az daha faxlasi. Daha yuksek bir sesle. Tabii adamda kinse yok diye yukses tonda dua edebilir..

Anam seninde habire aklina birsey geliyor. 2 seneden beri ben hastalik mi ibadetsel mi diyeden oteye gidemedim : ) ne geldi aklins
Yazsam yanlış anlarlar
Yine meslekten sanacaklar ama imamlara gıcığım yok, severim hatta bol dua isterim askere polise

Sadece şey yani bazısı çok dua etmekten mi nedir üçlülere daha yakınmış ya
Hırlama deyince aklıma üç harflilerin köpeği geldi , görüyo mu
Ay belki üçlülerin köpeği yoktur, hayal gücü işte
Töbe töbe
Çarpılmazsam iyidir

Hee yok yok oyle degil...

Nalbur yazsaydim normal olacakti denek ki..
başlıkla konunun hiç bir alakası yok
adamın müezzin olduğunu yazmanız çok saçma olmuş.
ben de başlığı okuyunca ezanı farklı okuyor falan zanettim. yani mesleğiyle ilgili bişey sandım.
nalbur olsa da yazmanız saçma olurdu.
ayrıca adam bi doktora gitsin ama siz de bu kadar takıntı yapmışsınız, sizinki de hiç normal değil. bence siz de bir doktora görünün

Cok insani bir sekilde yaziyirum. İtham maksatli degil.
Diyelim ki bu adam gercekten hasta obsesif de degil daha ciddi bir durumu varmus...bunu ailesi bilir ve nasil evlendirdiler...kiza da yazik...

Eskiden 3 takıntısı bendede vardı. Hatta soylemeyi aşıp bir eşikten3 kere girmeye kadar abartıp sonra3 ün katlarına çıktım 9 dan sonrasını hatırlamıyorum. Bıraktım çok şükür

Takinti olarak adlandirmadim hissettigimi ama disaridan boyle gorulebilir. Ki goruluyor demek ki.
Normal bir insan olarak camimi.kapimi acip bakma havalandirma bahcede oturma vs. Yaparim.
Biri birseyler seyler yapiyor diye eger ben kapimi acmaya cekiniyorsam bunda sikinti var.
Bu da benim takintili oldugumu
gostermiyor gibi..

Son düzenleme:
kendine sormayı cok düşündüm ki normalde birşeyleri sormaktan hiç çekinmem. ama bunu soramadım. üst yan komşularda bir anormallik sezmişler ama benim gibisini görmemişler sanırım hiç bahsetmediler
Muezzin olması bana ayetel kürsi okuduğunu düşündürdü. Yani ne bileyim kötüler in uzak olması için dua ederken kötüler e karşı bir honurdanma belki

Tamam da çok mu karşı karşıya eviniz ve o kadar mı dip dine açtığınız gibi adamla o kadar burun buruna geliyorsunuz. Boşverin ne yaparsa yapsın yani size ne zararı olabilir anlamadım ben? Ne kadar sık karşılaşabilirsiniz ki. Yatsı zamanı balkona çıkmayın o zaman ya da sabaha karşı her neyse.

algıda seçicilik diye bir şey var.
yani sizin algınız neye açıksa onu görürsünüz.
demek istediğim şu ki, o adamı farketmeniz ve sürekli takibe başlamanız da sizinde de bi sıkıntı olduğunu gösteriyor.
eğer siz bahçeye köpeğinizin ihtiyacını karşılamak için çıktığınızda , yapmanız gereken işi yapmayıp da gözleriniz o adamı arayıp ve her seferinde buluyorsa bu hiç de normal değil.

Yada dusunuyorum...
Ben nasol evimdec rahat edemiyorum ve urkuyorum diyorsam
O da ayni rahatsizligi duyuyor olmali (urkmek haric)
Evimin onunde yaptigi herseyse (hastalik dua yoga?) rahat rahat yapamiyor.
Onun rahat etmesini saglayan gene benim..
Dua olsa bundan rahatsiz olmaz devam
eder yaptigina.. Ben kopegimle oynarken
kos haydi topu getir oooww supersin diye
seviyorum ve bu yaptigimdan hic de cekinmiyorum...
Obsesif lik olsa utanma duygusu olur mu?

Kendisi şaman rahibi mi acaba Bildiğim kadarıyla, tavaf sadece Kabe'de yapılır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…